Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2014 11:02

Polecam czytanie swoich postów..najlepiej ze zrozumieniem.... :mrgreen:
A co do Twojego pytania....Prawdopodobnie nie rozumiesz kontekstu z powodów oczywistych...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2014 11:05

alias21 napisał(a):Polecam czytanie swoich postów..najlepiej ze zrozumieniem.... :mrgreen:

O wlaśnie...i to jest AP i nie na temat.
Oj alias21, przyczepiłeś się do mnie jak rzep. Przestałam pisać w Dyskusji, to przybiegłeś tutaj :)
Chcialeś coś ode mnie ? Śmiało, jestem altruistką, pomagam ludziom pro bono :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2014 11:08

alias21 napisał(a):Polecam czytanie swoich postów..najlepiej ze zrozumieniem.... :mrgreen:
A co do Twojego pytania....Prawdopodobnie nie rozumiesz kontekstu z powodów oczywistych...

Odpowiedziałam jarze na post w ktorym odniósł sie do mnie. Gdzie i wobec kogo było AP ( chyba że wobec mnie samej jako pani Blu ) i gdzie nie na temat ?
Umiesz odpowiedzieć na zarzut, czy przyczepiłeś się dla samej sztuki dowalenia ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2014 11:08

Jako że pisałem o nieudzielaniu się w tym temacie "odbiegam" natychmiast i pozostawiam Cię abyś mogła się wykazywać dalej... :oczko_usmiech:
A za Twój altruizm dziękuję... :wink: Może kiedyś.... :smo:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2014 11:12

Ty się za to wykazałeś :D
Trochę wyluzuj, to nie będziesz musiał zastępować myślenia cytatami, których sensu nie rozumiesz.
I żeby nie było, to pierwszy mnie zaatakowałeś.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 14.04.2014 11:32

Tak samo napisałem w tamtym wątku. Nie boję się z Tobą dyskutować, pokazuję tylko moje podejście do tematu. I nie jest on dla mnie aż tak życiowy, aby popadać w poważne konflikty z innymi userami. Może przy innej okazji :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2014 11:40

Jakie konflikty ? :) No proszę Cię :) :)
Moim jedynym 'błędem" jest kibicowanie Barcy ( być może login niektorych kłuje w oczy :)) . Jest niestety bardzo duzo zagorzałych antyfanów Barcelony. Przy okazji gdybym byla facetem inaczej by to wyglądało :) Zauważyłam że faceci więcej mogą , łącznie z obrażaniem, flekowaniem przy uciesze innych :)
To był żart z tym "baniem się " :)
I ostatnie klęski Barcy nie spędzają mi snu z powiek :) Mam swoje życie, swoje sukcesy i problemy i na nich się koncentruję.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 14.04.2014 11:56

No i git :lol:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 14.04.2014 13:33

jara napisał(a):ale jak Ty chcesz a1 do Cieszyna jechać? W Żorach trzeba już zjechać na 81

No popatrz.
A ja zawsze myślałem, że tą autostradą to koło Cieszyna się wbijają do Czechów.

Dopiero teraz sobie zerknąłem w googlową mapkę a tu zonk. :wink:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 14.04.2014 13:55

Ale jak z 81 w pawłowicach odbijesz na cieszyn to też jest spoko
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 14.04.2014 13:59

Ale jadąc przez Skoczów lecę dwupasmówką :wink:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 14.04.2014 14:06

kaszubskiexpress napisał(a):Ale jadąc przez Skoczów lecę dwupasmówką :wink:

Tak, ale ja tak jechałem w 2012, dlatego piszę, tyle, że nie a1 tylko 1, aby ominąć korki w Pszczynie. Na Kat., potem Żory i Pawłowice
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 14.04.2014 14:15

Pierwotnie chcieliśmy wystartować o 2, ale chyba wyjedziemy z Gdańska o północy.
Wiele wskazuje na to, że z Polski wyjedziemy ok 5-6 rano.

Słuchawki na uszy i lulu o 19-ej :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.04.2014 14:52

alias21 napisał(a):Mimo że nie udzielam się w tym wątku szanując założyciela i jego przyczółek mam pytanie do kolegi Bociana... :wink: ....
Jak to się ma do tego co mi napisałeś i tym samym zwróciłeś uwagę :wink: o pisaniu na temat i nie zwracaniu się AP do konkretnych osób..?
Czy tym razem również pozostaniesz przy swoich ideałach...? :wink: :oczko_usmiech:

Napisz coś konkretnie bi nie wiem o czym zagajasz. Ten wątek nie ma tematu i można w nim pisac o wszystkim. I co ciekawe a może dla niektórych dziwne, może tu pisac każdy, co nie jest regułą w wątku o LM. Kto tu sie odniósł AP i do kogo? Balugrana do kogoś? Jakoś nie zauważam. Ale w wątku o LM widać jakie jest nastawienie, kto i co tam pisze i w jakim stylu.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.04.2014 15:08

jara napisał(a):Ja kibicuję Barcy, ale daleka jest mi ideologia, jaką Ty prezentujesz. Forma, w jakiej to robisz, też nie jest z mojej bajki.

Jarek, a możesz w krótkich słowach napisać jaka postawę prezentuje Blaugrana jeśli chodzi o barkę? I jaka jest ta forma? Rozmiem, że chodzi o zarzucanie wszystkim fanatyzmu, twierdzenie, że wszystko co się wie na temat swojej drużyny to wyczytane ze szmatławców katalońskich, mówienie o kimś pani blu albo jakaś pani z lekceważeniem wyczuwalnym na kilometr... Przedstawiała fakty dotyczące kurdupla. To działało jak płachta na byka. Głupawe były stwierdzenia, że jak Messi strzelił dwa karne to nic nie znaczy bo każdy głupi to strzeli, co następnie oczywiście udowodnił zajebiście wcześniej chwalony lamus z Madrytu, w drugim meczu z Borussią.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone