.png)
Bocian napisał(a):A zdjęcie byś jakieś artystyczne wstawiłJakiś klon w zbliżeniu czy cóś
garbowski napisał(a):Bocian napisał(a):A zdjęcie byś jakieś artystyczne wstawiłJakiś klon w zbliżeniu czy cóś
Etam, ja nie umiem i klonów ci brak![]()
Dobry srana inne równiez jako zwykle miło![]()
Ja polecam "Wojna Göringa, biografia ", 700 stron, fanie napisana wydawnictwa Wingert.

.png)
Bocian napisał(a):Jara, prawda jest taka, że on już stał się legendą, poprzez to co osiągnął do tej pory. Nie przekonuje mnie twierdzenie, że biografie pisze sie na ten przykład po śmierciOsiągnięcia już ma i za 20 lat może ich mieć więcej. A jeśli nie bedzie miał więcej to te co ma, nie znikną. Dlatego można pisać już teraz o nich.
jara napisał(a):Ja też dalej jestem kibicem Barcy, ale nie mogę bezkrytycznie patrzeć na porażkę za porażką. Jako kibic, oczekuję sukcesów i jeżeli takowych nie ma, to moja sympatia nie maleje, ale pojawia się konstruktywna krytyka i pragnienie, aby coś zmienić, by moja drużyna zaczęła odnosić sukcesy.
garbowski napisał(a):Wiem co mówięa książka dla miłośników historii II wojny obowiązkowa, naprawdę fajnie się czyta.
.png)
Blaugrana napisał(a):jara napisał(a):Ja też dalej jestem kibicem Barcy, ale nie mogę bezkrytycznie patrzeć na porażkę za porażką. Jako kibic, oczekuję sukcesów i jeżeli takowych nie ma, to moja sympatia nie maleje, ale pojawia się konstruktywna krytyka i pragnienie, aby coś zmienić, by moja drużyna zaczęła odnosić sukcesy.
Ja też nie patrzę bezkrytycznie, ale gdybym uczestniczyła w dyskusji, w ktorej wylewane są hektolitry żółci z powodu słabego okresu Barcy, po wielu "tłustych latach" i na człowieka, ktory nie mając jeszcze 30 lat osiągnął nieporównywanie więcej od innych to potrafiłabym stanąć po stronie moich sympatii
Żaden klub nie odcisnął takiego piętna jak Barca, nawet na jej antyfanach. Analizowane z lubością teraz są jej porażki, nie tylko w LM, ale w krajowej lidze, co mnie dziwi bo akurat nie ma analizy innych porażek np w Serie A czy Lique 1.
Ale rozumiem o co chodziTrzeba odreagować tyle lat supremacji Katalończyków
.png)
jara napisał(a):A gdyby Messi grał w Bayernie?
jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):jara napisał(a):Ja też dalej jestem kibicem Barcy, ale nie mogę bezkrytycznie patrzeć na porażkę za porażką. Jako kibic, oczekuję sukcesów i jeżeli takowych nie ma, to moja sympatia nie maleje, ale pojawia się konstruktywna krytyka i pragnienie, aby coś zmienić, by moja drużyna zaczęła odnosić sukcesy.
Ja też nie patrzę bezkrytycznie, ale gdybym uczestniczyła w dyskusji, w ktorej wylewane są hektolitry żółci z powodu słabego okresu Barcy, po wielu "tłustych latach" i na człowieka, ktory nie mając jeszcze 30 lat osiągnął nieporównywanie więcej od innych to potrafiłabym stanąć po stronie moich sympatii
Żaden klub nie odcisnął takiego piętna jak Barca, nawet na jej antyfanach. Analizowane z lubością teraz są jej porażki, nie tylko w LM, ale w krajowej lidze, co mnie dziwi bo akurat nie ma analizy innych porażek np w Serie A czy Lique 1.
Ja kibicuję Barcy, ale daleka jest mi ideologia, jaką Ty prezentujesz. Forma, w jakiej to robisz, też nie jest z mojej bajki.
jara napisał(a):A gdyby Messi grał w Bayernie?
Blaugrana napisał(a):jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):jara napisał(a):Ja też dalej jestem kibicem Barcy, ale nie mogę bezkrytycznie patrzeć na porażkę za porażką. Jako kibic, oczekuję sukcesów i jeżeli takowych nie ma, to moja sympatia nie maleje, ale pojawia się konstruktywna krytyka i pragnienie, aby coś zmienić, by moja drużyna zaczęła odnosić sukcesy.
Ja kibicuję Barcy, ale daleka jest mi ideologia, jaką Ty prezentujesz. Forma, w jakiej to robisz, też nie jest z mojej bajki.
Ideologia i forma ?
Sorry, ale to bzdura. A bzdura choć wielokrotnie powtarzana pozostanie bzdurą.
Może jakiś przykład ?
Zapewne z Twojej bajki są inni zacietrzewieni fani innych klubów.
Mam dystans do moich sympatii regionalno- miejsko- klubowych sto razy większy niż niejedna osoba z tego forum.
P.S. Nie boisz się tak dyskutować z panią Blu ?Żeby to nie zostało Ci wypomniane w arcypoważnej dyskusji o LM