Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 13.04.2014 20:43

Bocian napisał(a):I pożyczyłem sobie książeczkę na wieczory :)
http://www.poczytaj.pl/23103

Z metryczki:

Ilość stron: 636 s.

To powiem tyle. Mam to:
chris-ingham-beatlesi-za-kulisami-sukcesu-the-rough-guide-to-the-beatles-cover-okladka.jpg

i ma 470 stron. Długo schodzi. :roll:
Ale szacun
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.04.2014 20:44

Dużo rysunków i zdjęć jest :) :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 13.04.2014 20:47

Muszę się w końcu przemóc. Ograniczyć net i więcej czasu poświęcić literaturze. Tu jest wątek o książkach i widzę, co tracę.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.04.2014 20:48

jara napisał(a):Muszę się w końcu przemóc. Ograniczyć net i więcej czasu poświęcić literaturze. Tu jest wątek o książkach i widzę, co tracę.

Czytaj wątek :) Połowa sukcesu :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 13.04.2014 20:50

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):Muszę się w końcu przemóc. Ograniczyć net i więcej czasu poświęcić literaturze. Tu jest wątek o książkach i widzę, co tracę.

Właśnie nie. Za bardzo się wkurzam :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.04.2014 20:50

No spadam Jarek. Musze jeszcze lekcje odrobić bo się zapisałem na... :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.04.2014 20:51

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):

Właśnie nie. Za bardzo się wkurzam :lol:

Zamiast książek czytaj wątek o książkach :)
Tylko czytaj w swoim imieniu :D
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 13.04.2014 20:53

Bocian napisał(a):Zamiast książek czytaj wątek o książkach :)

To trzeba do userów, żeby obszerniej streszczali, ale to i tak nie to :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.04.2014 20:54

jara napisał(a):

A jaką lubisz literaturę?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.04.2014 20:57

364 strony, przeczytane. Polecam.
2014-04-13 21.45.13.jpg
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 13.04.2014 20:58

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

A jaką lubisz literaturę?

Trudno powiedzieć. Kiedyś czytywałem wszystko, potem robiłem inne rzeczy :smo: , a potem nastał internet. Zainteresował mnie ten autor sensacji, o którym Ty też pisałeś. Bodajże ze Skandynawii.
Trochę biografii muzyków. Ostatnio Freddiego i Slasha.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.04.2014 20:58

Ja raczej nie skorzystam :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 13.04.2014 21:02

Blaugrana.
Na biografię to trzeba mieć trochę lat. Poczekam na 3-ą część, jak Messi będzie po czterdziestce.
Z całą do niego sympatią jako piłkarza. I do Barcy.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.04.2014 21:15

jara napisał(a):Blaugrana.
Na biografię to trzeba mieć trochę lat. Poczekam na 3-ą część, jak Messi będzie po czterdziestce.

Sympatia do niego i do Barcy :)
Tytuł brzmi- chłopiec ktory stał się legendą. Można go teraz kopać i mieszać z błotem, ale to nie zmieni faktu że już jest legendą w wieku 27 lat, a Barcelona po latach na szczycie ma teraz cięzki okres. I to czyni z nich ludzi, nie cyborgów i za to ja jeszcze bardziej jestem za nimi...Widać jakim Barca wciąż jest punktem odniesienia, nawet na takim forum jak cropla.
Natomiast kim się stanie Messi w wieku 40 lat ? Nie wiadomo. Ja mu życzę jak najlepiej. Zresztą mam zasadę, że gdy ktoś mi nic osobiście złego nie zrobi, życzę mu dobrze a przede wszystkim nie hejtuję.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 13.04.2014 21:24

Blaugrana napisał(a):
jara napisał(a):Blaugrana.

Sympatia do niego i do Barcy :)
Tytuł brzmi- chłopiec ktory stał się legendą. Można go teraz kopać i mieszać z błotem, ale to nie zmieni faktu że już jest legendą w wieku 27 lat, a Barcelona po latach na szczycie ma teraz cięzki okres. I to czyni z nich ludzi, nie cyborgów i za to ja jeszcze bardziej jestem za nimi...Widać jakim Barca wciąż jest punktem odniesienia, nawet na takim forum jak cropla.
Natomiast kim się stanie Messi w wieku 40 lat ? Nie wiadomo. Ja mu życzę jak najlepiej. Zresztą mam zasadę, że gdy ktoś mi nic osobiście złego nie zrobi, życzę mu dobrze a przede wszystkim nie hejtuję.

Dokładnie. Ale biografia człowieka, który ma 27 lat, żyje, ma się dobrze, to trochę przesada. Brzmi jak jakieś epitafium. Justin Bieber też ma swoja biografię. Są fani, którzy go uwielbiają. Ale na biografię za wcześniej. poczekajmy 20 lat i wtedy o nich poczytajmy albo do zakończenia ich karier, jakby to dla ich przeciwników nie brzmiało.

Ja też dalej jestem kibicem Barcy, ale nie mogę bezkrytycznie patrzeć na porażkę za porażką. Jako kibic, oczekuję sukcesów i jeżeli takowych nie ma, to moja sympatia nie maleje, ale pojawia się konstruktywna krytyka i pragnienie, aby coś zmienić, by moja drużyna zaczęła odnosić sukcesy.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone