Z metryczki:
Ilość stron: 636 s.
To powiem tyle. Mam to:
i ma 470 stron. Długo schodzi.
Ale szacun
.png)
jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):Muszę się w końcu przemóc. Ograniczyć net i więcej czasu poświęcić literaturze. Tu jest wątek o książkach i widzę, co tracę.
Czytaj wątekPołowa sukcesu
Właśnie nie. Za bardzo się wkurzam
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):Zamiast książek czytaj wątek o książkach
To trzeba do userów, żeby obszerniej streszczali, ale to i tak nie to
A jaką lubisz literaturę?
, a potem nastał internet. Zainteresował mnie ten autor sensacji, o którym Ty też pisałeś. Bodajże ze Skandynawii.jara napisał(a):Blaugrana.
Na biografię to trzeba mieć trochę lat. Poczekam na 3-ą część, jak Messi będzie po czterdziestce.
Z całą do niego sympatią jako piłkarza. I do Barcy.
.png)
Blaugrana napisał(a):jara napisał(a):Blaugrana.
Na biografię to trzeba mieć trochę lat. Poczekam na 3-ą część, jak Messi będzie po czterdziestce.
Z całą do niego sympatią jako piłkarza. I do Barcy.
Sympatia do niego i do Barcy![]()
Tytuł brzmi- chłopiec ktory stał się legendą. Można go teraz kopać i mieszać z błotem, ale to nie zmieni faktu że już jest legendą w wieku 27 lat, a Barcelona po latach na szczycie ma teraz cięzki okres. I to czyni z nich ludzi, nie cyborgów i za to ja jeszcze bardziej jestem za nimi...Widać jakim Barca wciąż jest punktem odniesienia, nawet na takim forum jak cropla.
Natomiast kim się stanie Messi w wieku 40 lat ? Nie wiadomo. Ja mu życzę jak najlepiej. Zresztą mam zasadę, że gdy ktoś mi nic osobiście złego nie zrobi, życzę mu dobrze a przede wszystkim nie hejtuję.