Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
majeczka
Cromaniak

Postnapisał(a) majeczka » 25.09.2013 22:17

Bocian napisał(a):Przewiduje fenolizację.

...może skonkretyzujesz swoje oczekiwania nieco jaśniej

:D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.09.2013 07:48

hałdujuduju..du ju hau hau.. goopie nie :?: ..ale wontek taki to pasi :oczko_usmiech: siema tym co za moje, za swoje i odpoczywającym..innym :smo: również miłego dnia :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 26.09.2013 08:08

Jak zwykle wstałem.
Bo spałem.
Logiczne.

Guten Morgen patafiany......i...-ki.....wszelakie. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.09.2013 08:22

..oooooooooooo jak miło..nareszcie normalny avatar... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 26.09.2013 08:23

lubelski napisał(a):..oooooooooooo jak miło..nareszcie normalny avatar... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pmwd. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.09.2013 08:25

..no ileż razy mam powtarzać...najsampierw cza pochodzić..a potem pieszczoty...Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 26.09.2013 08:25

lubelski napisał(a):..oooooooooooo jak miło..nareszcie normalny avatar... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ha ha ha... :oczko_usmiech:
a za co to?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.09.2013 08:26

..za beszczela.. :mrgreen: ..się ośmielił.. :mrgreen:

..Ani..wróciłeś... :mrgreen: bo tyn bez gemby to jakiś taki..beeeeeeeeeeeeeee ..se nicka zmień..no na przykład..hmmmm...oooooo.Wieczny Smutas.. :smo:
a kuliżance Ynce za co wykrzywiono gembe dali..bom nie zauważył... :cry:
Ostatnio edytowano 26.09.2013 08:31 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 26.09.2013 08:31

lubelski napisał(a):..za beszczela.. :mrgreen: ..się ośmielił.. :mrgreen:

..Ani..wróciłeś... :mrgreen: bo tyn bez gemby to jakiś taki..beeeeeeeeeeeeeee
a kuliżance Ynce za co wykrzywiono gembe dali..bom nie zauważył... :cry:

Cronet mnie zgłosił, bom ponoć mu ubliżyłam :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.09.2013 08:33

..o matko :!: ..na kobitkę doniósł....no co tu się dzieje..no co tu się dzieje...no co tu się dzieje... :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 26.09.2013 08:36

lubelski napisał(a):..za beszczela.. :mrgreen: ..się ośmielił.. :mrgreen:

..Ani..wróciłeś... :mrgreen: bo tyn bez gemby to jakiś taki..beeeeeeeeeeeeeee ..se nicka zmień..no na przykład..hmmmm...oooooo.Wieczny Smutas.. :smo:

Dobrze, że Ci się K nie napisało... :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.09.2013 08:38

..Kmutas..a co zaś toto jest..hmmmmmm :smo:
..ale..widziałeś..na górze jeden user zacytwał wsio o banach ..mordke wkleił..i bana ni ma...czyli ....
Ostatnio edytowano 26.09.2013 08:41 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.09.2013 08:41

lubelski napisał(a):hałdujuduju..du ju hau hau..

Witaj lubelski (... dzisiaj od Ciebie zacznę nasze powitania), ....... komesie "przyczółków..", wielki młockarzu "tych ziem" (zgodnie z zaleceniami Admina..... pamiętasz?), jedynie Tyś się ostał bez "uśmiechu naj .... ważniejszego" :lol: czego Ci szczerze gratuluję (przekaż ubolewania "boskiemu" .... osobiście boję się o niego :lol: ). Nadal trzymaj kierunek "żeglugi" a Pan Twój na pewno będzie z Ciebie dumny (.... chyba już jest z ...... za światów :lol: ). Rekomenduję Cię do odznaczenia I-ej klasy "jartoflaka" (złożę ją w odpowiednim czasie, odpowiedniej osobie) :papa:
PS.
......... jakąś mobilizację zarządziłeś na "dziurawe wojsko" ??? ........ czyżby zabrakło już wam "pałkowników klawiatury" ???
aby nie dopisywać kolejnych:
coś Ci się "po..(wpisz sam, wiesz)", ..........z tymi nicka-mi i tym wszystkim ( [i]nasze - to znaczy ja-ty ), .......uważaj tracisz orientację, co może w dalszych "dyskusjach" skutkować "uśmiechem prezesa" :(
Zalecam trochę "humoru" inaczej wykończysz się :lol: :papa:
Ostatnio edytowano 26.09.2013 09:19 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 7 razy
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.09.2013 08:45

lm648 napisał(a):
Witaj lubelski (... dzisiaj od Ciebie zacznę nasze powitania), .......

..czyli pod tym nickiem dziś działasz :roll: ..ok..reszty głupot nie czytałem :oczko_usmiech: ..bo nie piję z rana..wiesz za kółkiem mus być.. :mrgreen:
..chociaż wklej butelkę z której pociągasz..fajnie by było... :mrgreen:
malina1959
Koneser

Postnapisał(a) malina1959 » 26.09.2013 09:33

lubelski napisał(a):..chociaż wklej butelkę z której pociągasz..fajnie by było... :mrgreen:

myślisz, że po flaszcze są takie objawy :?: , ja bym stawiała na miks...może połączył
z grzybkami 8O :oczko_usmiech:

witam wszech....towarzystwo, zjebanka :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone