Anai napisał(a):Siema tempaki
Witam ja
......od dzisiaj każdy uważa się tu za mądrego........ więc, taka "zajawka" już tu prawie nie działa
Anai napisał(a):Siema tempaki
......od dzisiaj każdy uważa się tu za mądregoAnai napisał(a):lm648 napisał(a):Anai napisał(a):Siema tempaki
Witam ja......od dzisiaj każdy uważa się tu za mądrego
........ więc uważaj, taka "zajawka" już tu prawie nie działa
Na Ciebie podziałała
Bocian napisał(a):Dyżur swiętojebliwego żeby pilnować czy dzieci nie czytają za pieniądze podatników.
Bocian napisał(a):Sami znawcy cudowni... Ojca brata zięć miał kolegę...

.png)
Bocian napisał(a):lm648 napisał(a):majeczka napisał(a):...ło matko , co za idiotyczny wątek![]()
![]()
Jestem jednak z Wami, popieprzeni Przyjaciele Jary
To nie jest wątek lecz "wirtualna piaskownica cro.pl", właśnie tutaj ..."budujemy babki" a następnie ... jej z "hukiem rozwalamy". Coś jednocześnie przy tym udowadniając sobie wzajemnie.![]()
Też Wszystkich wspieram, i tych którzy już "przelali krew", i tych którzy "krew przeleją" w najbliższym czasie (ich najbardziej), i tych którzy w bojach wytrwająWszyscy jesteśmy "cropelkową rodzinką"
Nie wszyscy. Zapewne nie wszyscy . Ja nie mam zamiaru identyfikować się z niektórymi osobami z forum.

majeczka napisał(a):...może być lama, takiej ksywki na pewno nie miałam![]()
p.s. Pozdrawiam i dziękuję Ci za przyjęcie w Grono Przyczółków Jary
.png)
anakin napisał(a):majeczka napisał(a):...może być lama, takiej ksywki na pewno nie miałam![]()
p.s. Pozdrawiam i dziękuję Ci za przyjęcie w Grono Przyczółków Jary
Oj, to nie o Tobie przecież.![]()
A w kwestii przyjmowania, to musisz z gospodarzem pogadać.
Chwilowo......urlopowany, ale niedługo wróci.![]()
Ale z tego co wiem to nie będzie miał nic przeciwko.
Wręcz przeciwnie nawet.
Jako nowo przyjęta możesz podać czy piosenki.
majeczka napisał(a):Bocian napisał(a):lm648 napisał(a):majeczka napisał(a):...ło matko , co za idiotyczny wątek![]()
![]()
Jestem jednak z Wami, popieprzeni Przyjaciele Jary
To nie jest wątek lecz "wirtualna piaskownica cro.pl", właśnie tutaj ..."budujemy babki" a następnie ... jej z "hukiem rozwalamy". Coś jednocześnie przy tym udowadniając sobie wzajemnie.![]()
Też Wszystkich wspieram, i tych którzy już "przelali krew", i tych którzy "krew przeleją" w najbliższym czasie (ich najbardziej), i tych którzy w bojach wytrwająWszyscy jesteśmy "cropelkową rodzinką"
Nie wszyscy. Zapewne nie wszyscy . Ja nie mam zamiaru identyfikować się z niektórymi osobami z forum.
Bocian, zawsze istnieje jakaś zgodność czy niezgodność z własnym "ja", mam nadzieję jednak, że panujesz nad przewagą swojej podświadomej motywacji i kontaminacji raczej nie przewidujesz