Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.09.2013 10:11

..nio :mrgreen: ..szybciorem działają... a na tym avatarze to TyczynieTy..bo nie nadażam 8O

:smo:
Ostatnio edytowano 25.09.2013 10:14 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.09.2013 10:12

walp napisał(a):Ja chętnie się tej Swojskiej Artyleryjskiej napiję, ale mam pytanie: czy jarę na długo przymknęli :?:
No bo chłopak się zaangażował w "plastikową piłkę", a po pierwszym rozdaniu LM trochę niskie noty ma,
więc tak z troski pytam, czy będzie w stanie się poderwać w 2 kol. :? :?:

Na tydzień, więc zdąży spokojnie. :mrgreen:
Wytypować, bo na...poderwanie bym nie liczył. :mrgreen:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 25.09.2013 10:48

lubelski napisał(a):..nio :mrgreen: ..szybciorem działają... a na tym avatarze to TyczynieTy..bo nie nadażam 8O

:smo:

Na tym?
Na tym ja! :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.09.2013 11:00

anakin napisał(a):..........Dzień dobry wszystkim imbecylom srana. :mrgreen:

Witaj ! O "boski" anakinie :lol: bądź łaskaw swym jasnym, niczym niezmąconym, jedynie sprawiedliwym umysłem rozświetlić mroczne zakamarki wątków aż po "badyle, trawy i inne zielska ....." tego forum :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.09.2013 11:19

..ehhhhhh..żeby tak ktoś..może być i STF o mnie napisał :cry: ..ani Ty to masz farta... :mrgreen:

..do kumpli... :smo:
Ostatnio edytowano 25.09.2013 11:22 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.09.2013 11:21

lubelski napisał(a):..ani Ty to masz farta... :mrgreen:
..do kumpli... :smo:

Prawda? :mrgreen:
Nie poradzisz na lamę.....w pysk jej naplujesz a ona powie, że deszcz pada... :roll:
Pewnie jakiś........pedał, albo inna fatamorgana. :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.09.2013 11:32

..nooooooooooooo a nie...fan klub na forum..wielbiciele i ..cielki :smo: .. boskość i takie tam różne..łał...zrobiłeś na mła wrażenie
..kuda mnie z flaczkami po lubelsku..ehhhh :?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.09.2013 11:34

lubelski napisał(a):..nooooooooooooo a nie...fan klub na forum..wielbiciele i ..cielki :smo: .. boskość i takie tam różne..łał...zrobiłeś na mła wrażenie
..kuda mnie z flaczkami po lubelsku..ehhhh

Spokojnie...
Przyjdzie i czas na...relikwie. :mrgreen:
Za te flaczki masz kosmyk włosów gratis. :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.09.2013 13:53

Witam zjebów po wyjściu z dziury w skale. :) Fajna rzecz tak na kolanach przebujać się te kilkadziesiąt metrów w jaskini w wodzie po kostki :) I to wszystko za kasę swietojebliwych podpierdalaczy. 8)
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 25.09.2013 13:53

Czołem pierdolce z plutonu dowodzenia, jest tu jakiś cwaniak :!:
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 25.09.2013 13:57

Bocian napisał(a):Fajna rzecz tak na kolanach przebujać się te kilkadziesiąt metrów w jaskini w wodzie po kostki :)

Fajnie to by było targać torbą w mule,a po kostki na kolanach 8O usprawiedliwia cie tylko to że to za ichniejsze nie za nasze :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.09.2013 13:59

Nie zrozumiałem o co ci chodzi ale jak tak lubisz to jest zgoda:)
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 25.09.2013 14:03

Bocian napisał(a):Nie zrozumiałem o co ci chodzi ale jak tak lubisz to jest zgoda:)

Czasami sam nie rozumiem :mrgreen: ,ale dzięki za zgodę ważne że za podatników :wink:

Czas kończyć kolejny bardzo ciężki dzień w pracy :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.09.2013 15:34

cronet napisał(a):Słyszeliście coś o reklamowanej tu promocji?

Popytaj "najlepszych przyjaciół człowieka" na pewno coś wiedzą w tym temacie, wieczorową porą udzielają się na bardziej "elokwentnych" i "prestiżowych" wątkach, uprzednio (rano) "ładując akumulatory" na przyczółkach(oczywiście, jak przystało z tradycji, nie swoich Poszukiwania musisz zorganizować tam a nie w śmietniku:(
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 25.09.2013 15:58

Siema tempaki :smo:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone