Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 09:35

darek1 napisał(a):Co za patologiczne towarzystwo udziela się w tym wątku. Jeszcze do tego ta wredna i brzydka jak noc baba ze złotymi zębami.

Proszę tej Pani nie obrażać :lol: , ona gra tu rolę Marii Magdaleny a tak piękne zęby to jedynie symbol oddania dla sprawy.
Witam Sprawdzonych :papa:
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 24.09.2013 10:21

darek1 napisał(a):Co za patologiczne towarzystwo udziela się w tym wątku. Jeszcze do tego ta wredna i brzydka jak noc baba ze złotymi zębami.

kinga35 napisał(a):A wredna jest, znasz ją ? Bo nie wygląda na wredną, urodziwa nie jest, ale dobrze jej z oczu patrzy.

lubelski napisał(a):...ale pewnie bogata...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 12:14

lm648 napisał(a):Witam Sprawdzonych :papa:

...nooooooooooooooo fajnie że jesteś... STF... nudyyyyyyyyyy bez Ciebie :smo:
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 24.09.2013 13:07

Czołem zjeby, gnomy i inne pasztety. Czołem normalny inaczej.

Jarosław to na ile dostał odmeldowanie? Na tydzień?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 13:10

..wsie na tydzień...hej
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 24.09.2013 14:03

Witam zjebów :) Resztę czyli świetojebliwych także. Dareczku, wyglansowaleś se samolocik? Już o to pytałem ale nie odpowiedzialeś. :D Forumowych spamodonosicieli szczególnie witam.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 24.09.2013 14:06

Dziś ledwo żyje, totalny zgon.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 14:20

Bocian napisał(a):..........Forumowych spamodonosicieli szczególnie witam.

Dziękuję za pamięć :lol: Pozdro :papa:

lubelski napisał(a):... STF...

No nie mogę być dłużny :lol: też Ci STF-u jee jee jee :papa:
Ostatnio edytowano 24.09.2013 14:27 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 24.09.2013 14:24

Niby czym mam wyglancować .... siurkiem

Co za kretyni są w tym wątku. Jeden dziad lepszy od drugiego.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 14:45

darek1 napisał(a):Niby czym mam wyglancować .... siurkiem

materiałami grupy B czyli "pakłułamnii" :lol:
Ostatnio edytowano 24.09.2013 14:51 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 24.09.2013 14:49

darek1 napisał(a):Niby czym mam wyglancować .... siurkiem

Co za kretyni są w tym wątku. Jeden dziad lepszy od drugiego.

Jeśli lubisz... :)
Daruś, też jesteś w tym wątku 8)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 16:40

lm648 napisał(a):No nie mogę być dłużny :lol: też Ci STF-u jee jee jee :papa:

....no misiaczku :mrgreen: ..STF jest jeden...jak coś się pisze to trza pamiętać.. :smo: jam niegodzien :mrgreen: ..na pamięć polecam Bilobil... :smo:
..no i pytanko...w kwestii merytorycznej..od którego dziada lepszy jest Darek..od pierwszego czy drugiego.Obrazek
Miałeś być Dareczku cicho..wiesz widmo bana krąży nad piszącymi tutaj.. :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 17:21

..a Ty tak na trzeźwo piszesz..cytujesz... :mrgreen: no i szybki jesteś... :mrgreen: oj nieładnie posty kasować..młockarzu.. :smo:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 17:24

lubelski napisał(a):..a Ty tak na trzeźwo piszesz..cytujesz... :mrgreen: no i szybki jesteś... :mrgreen: oj nieładnie posty kasować..młockarzu.. :smo:

klawisz mi się omsknął, SORRY :)

lubelski napisał(a):.........cicho..wiesz widmo bana krąży nad piszącymi tutaj.. :

............ kto następny?

lubelski napisał(a):..a czy można prosić łaskawą Administrację o wydzielenie od apelu.....:

................ Jak to nazwać? :lol: petycją? czy ..............? dopisz sobie sam .............

Rysio napisał(a):........Jeśli czujesz potrzebę możesz założyć nowy temat np w HP i tam młócić plewy.
[/quote]

:lol: .................... Młócisz ??? :lol: .......sprzętu ku temu do o koła sporo :lol: ..... nie zmarnuj tego :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 17:39

1. co sie stało z klawiszem :?: ..nie wim, we więźniu nie robię
2. nie mów ze nie wiesz... :mrgreen:
3. nie ..najzwyklejszą prośbą..coby ładnie w wątku było...
4. za słowa kol. Admina nie odpowiadam... :mrgreen: prawie wszyscy tu na forum z racji że kiedyśtam robiłem kalendarze forumowe wiedzą że rolnikiem nie jestem...

..jaśniej odpowiedzieć już sorry nie mogę.. no i dookoła piszemy razem...bo Janusz wpadnie i bana załapiesz... :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone