..nie wiesz co to STF
.png)
majeczka napisał(a):... mam nadzieję, że "Cropelkowa Rodzinka" nas Wszystkich do czegoś zobowiązuje

.png)
.png)
lm648 napisał(a):Zauważyłem, że na "motorynce" za bardzo się przechylasz, a to grozi ............. upadkiem.. bądź ostrożny
lm648 napisał(a):majeczka napisał(a):...ło matko , co za idiotyczny wątek![]()
![]()
Jestem jednak z Wami, popieprzeni Przyjaciele Jary
To nie jest wątek lecz "wirtualna piaskownica cro.pl", właśnie tutaj ..."budujemy babki" a następnie ... jej z "hukiem rozwalamy". Coś jednocześnie przy tym udowadniając sobie wzajemnie.![]()
Też Wszystkich wspieram, i tych którzy już "przelali krew", i tych którzy "krew przeleją" w najbliższym czasie (ich najbardziej), i tych którzy w bojach wytrwająWszyscy jesteśmy "cropelkową rodzinką"

majeczka napisał(a):... mam nadzieję, że "Cropelkowa Rodzinka" nas Wszystkich do czegoś zobowiązuje![]()
Ogromny jednak aplauz dla Wszystkich , którzy w bojach wytrwają

.png)
lubelski napisał(a):..ledwo żyjących, tych co na "Komarku" się kładom, z krzywą mordką co dopiero wstali i nie wiedzą co z sobą zrobić..oraz resztę obecną i zbanowaną, resztę popaprańców
i inne, które tu piszą..pozdrawiam z rana
.png)
anakin napisał(a):Normalnie to by Cię przywitano chlebem i solą, no ale z uwagi na fakt, że tu same pokurwieńce: