Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 21:15

..jak to :?: :?: ..rodzinka niby a nie wiesz :?: ..chopie tracisz w moich oczach z każdym postem :cry: ..a już myślałem....

..nie wiesz co to STF 8O 8O 8O 8O ..no nie żartuj sobie..nieładnie ze starszego...
Ostatnio edytowano 24.09.2013 21:21 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 21:20

No nie wiem :) Chyba jednak mam braki do 5 tys postów, może .... wiekowe też ... nie wiem, może jaki ze mnie "absolwent ostatniej ławki" w szkole :) Prościej bym prosił :) Daj szansy "okruszynę" :( nie katuj :(
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 21:23

..eeeeeeeeeee ..przeca to Twoje słowa... :mrgreen:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 24.09.2013 21:26

... mam nadzieję, że "Cropelkowa Rodzinka" nas Wszystkich do czegoś zobowiązuje :D
Ogromny jednak aplauz dla Wszystkich , którzy w bojach wytrwają
:D
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 24.09.2013 21:34

majeczka napisał(a):... mam nadzieję, że "Cropelkowa Rodzinka" nas Wszystkich do czegoś zobowiązuje

...a dzieją się rzeczy dziwne.... 8O
już nawet za zadanie pytania można zostać rozstrzelanym na czerwono... :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 21:37

..nie no było napisane w tamtym temacie wyraźnie..za post nie w temacie..odpoczynek..trza oddać racje..ostrzegali.. :mrgreen:
..tutaj jak na razie takiego ostrzeżenia ni ma :smo:
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 24.09.2013 21:40

to już strach się gdziekolwiek odezwać nie na temat... :roll: :wink:
ale faktycznie - cofnęłam się o parę stron w tamtym temacie i ostrzeżenie bylo :?

dobrze,że u Jary można gadać :lol:
I oby tak zostało....
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 24.09.2013 21:45

lm648 napisał(a):Zauważyłem, że na "motorynce" za bardzo się przechylasz, a to grozi ............. upadkiem :D .. bądź ostrożny :papa:

Jednak jest problem z twoją orientacją, to nie "motorynka" nie zorientowałeś się że to komar jest :?:
"motorynka"ma małe koła :!:

Mam tylko nadzieję że jak już się za bardzo przechylę to upadnę na ciebie :lol:
A po tobie z tego żółtego awatar-ka zostanie taka czerwona plameczka zwana Banem :mrgreen:
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 24.09.2013 21:48

lubelski napisał(a):..tutaj jak na razie takiego ostrzeżenia ni ma :smo:

Bo tutaj ciężko by było zrobić OT z naszego OT :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.09.2013 23:30

lm648 napisał(a):
majeczka napisał(a):...ło matko , co za idiotyczny wątek :mrgreen: :D

Jestem jednak z Wami, popieprzeni Przyjaciele Jary :D

To nie jest wątek lecz "wirtualna piaskownica cro.pl", właśnie tutaj ..."budujemy babki" a następnie ... jej z "hukiem rozwalamy". Coś jednocześnie przy tym udowadniając sobie wzajemnie. :lol:
Też Wszystkich wspieram, i tych którzy już "przelali krew", i tych którzy "krew przeleją" w najbliższym czasie (ich najbardziej), i tych którzy w bojach wytrwają :) Wszyscy jesteśmy "cropelkową rodzinką" :lol:

Nie wszyscy. Zapewne nie wszyscy . Ja nie mam zamiaru identyfikować się z niektórymi osobami z forum.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.09.2013 07:30

Pospałem.
Wstałem.
Ale chyba znowu się położę.
Czy się nie wyspałem?
Nie wiem..
Ale coś na rzeczy może być..

Dzień dobry wszystkim imbecylom srana. :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.09.2013 07:41

majeczka napisał(a):... mam nadzieję, że "Cropelkowa Rodzinka" nas Wszystkich do czegoś zobowiązuje :D
Ogromny jednak aplauz dla Wszystkich , którzy w bojach wytrwają
:D

Aaaaaaaaaaaaaaaaa...witamy...witamy... :mrgreen:
Nie wiem czy jesteś świadoma ryzyka przebywając w tak zjebanym towarzystwie, niemniej jednak witamy... :mrgreen:
Normalnie to by Cię przywitano chlebem i solą, no ale z uwagi na fakt, że tu same pokurwieńce:

Obrazek
:mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.09.2013 07:53

..ledwo żyjących, tych co na "Komarku" się kładom, z krzywą mordką co dopiero wstali i nie wiedzą co z sobą zrobić :mrgreen: ..oraz resztę obecną i zbanowaną, resztę popaprańców :mrgreen: i inne, które tu piszą..pozdrawiam z rana :mrgreen:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 25.09.2013 09:09

lubelski napisał(a):..ledwo żyjących, tych co na "Komarku" się kładom, z krzywą mordką co dopiero wstali i nie wiedzą co z sobą zrobić :mrgreen: ..oraz resztę obecną i zbanowaną, resztę popaprańców :mrgreen: i inne, które tu piszą..pozdrawiam z rana :mrgreen:

5 banów i 2 ostrzeżenia... WTF 8O
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 25.09.2013 10:09

anakin napisał(a):Normalnie to by Cię przywitano chlebem i solą, no ale z uwagi na fakt, że tu same pokurwieńce:

Dzień dobry :smo:
No nie bądź aż tak samokrytyczny :oczko_usmiech:
Ja chętnie się tej Swojskiej Artyleryjskiej napiję, ale mam pytanie: czy jarę na długo przymknęli :?:
No bo chłopak się zaangażował w "plastikową piłkę", a po pierwszym rozdaniu LM trochę niskie noty ma,
więc tak z troski pytam, czy będzie w stanie się poderwać w 2 kol. :? :?:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone