Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 27.09.2013 11:18

Siema głomby i głombice :D Pozdro z makdonalda w mieście łysego 8) A gdzie to forumowi podpierdalacze? Może jakąś odprawę mają przy ognisku?
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 27.09.2013 11:34

Bocian napisał(a):Siema głomby i głombice :D Pozdro z makdonalda w mieście łysego 8)

Smakują kociątka z AlejiCzechWieszczóf? :mrgreen:
Anai
Cromaniak

Postnapisał(a) Anai » 27.09.2013 11:52

Rysio napisał(a):Pie...l to 8)

8O
OjaCieżPierKu.waDolę...WTF? :roll:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 27.09.2013 11:56

Anai napisał(a):OjaCieżPierKu.waDolę...WTF? :roll:

Ty weź się wyrażaj, co? :roll: :mrgreen:

To pszyjaciel z innego wątku, jakbyś nie wiedziała. :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 12:06

anakin napisał(a):Smakują kociątka z AlejiCzechWieszczóf? :mrgreen:

..a skądyś ja to znam... :smo:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 27.09.2013 12:14

lubelski napisał(a):
anakin napisał(a):Smakują kociątka z AlejiCzechWieszczóf? :mrgreen:

..a skądyś ja to znam... :smo:

U Was się na to hamburger mówi. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 12:40

lubelski napisał(a):.."uzdrowicieli" brak.. 8O 8O ..toż to szok...

Cóż eś Pan taki zestrachany i posra...y po pachy? :D
Jeno rozglądasz się do o koła ? :lol:
Czas zapracować na "uśmiech Prezesa" :papa:

Bocian napisał(a):......A gdzie to forumowi podpierdalacze?..........

Bocian za cytuję Ci Twoje słowa "granica pomiędzy mundurem a "mundrym" stanowi cienką linię, właśnie chodzisz wzdłuż niej", pomyśl jeżeli Cię na to stać :papa:
To w tym Mc-u tak Cię oświeciła ta konina :mrgreen:

Anai napisał(a):....OjaCieżPierKu.waDolę...WTF? :roll:

Jąkasz się ???
Do "debeściaków" masz jeszcze duże braki :lol:
Poćwicz, a wkrótce będziesz zauważalna :papa:

WITAJCIE :papa:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 27.09.2013 12:56

lm648, nie wiem czy Cię już ostrzegałem, ale zrobię to tu i teraz żeby nie odparowało. Kolejne bzdurne zgłoszenie w tym temacie jak dzisiejsze usunę razem ze zgłaszającym. Taka sprzedaż wiązana będzie :sm: Się temat i treść nie podoba to proszę wy ..... emigrować z tematu na stałe :papa:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 13:30

Rysio napisał(a):lm648, nie wiem czy Cię już ostrzegałem, ...........Kolejne bzdurne zgłoszenie w tym temacie jak dzisiejsze usunę razem ze zgłaszającym. :papa:

Być może ?! Ale daj żyć :lol:
Czy ten temat jest "wolny" od zasad Regulaminu forum, jeżeli tak, to dlaczego?
Jakoś nie rozumiem tego . 8O
Nie myśl, że pozbycie się mnie po przez "zakneblowanie" banem rozwiąże problem z którego jest niezadowolonych bardzo wielu naszej "crospołeczności".
Warto to też może przemyśleć i rozważyć czy takie publiczne pozdrowienia lub podobne nie należą się innym "przyjaciołom" tego wątku. Zalatuje tu trochę "stronniczością" :papa:
hrupek666
Cromaniak

Postnapisał(a) hrupek666 » 27.09.2013 13:48

lm648 napisał(a):............

Jest na to jedno zdanie,pochodzi z filmu i tak nie będziesz wiedział z którego nie ważne :!:
" moja mowa będzie krótka wy....(oddal) sie z tego ogródka"

I nikt cię nie będzie musiał banować ,nie podoba sie to żegnamy. :papa:

A dla reszty dzieńqrwajegomać dobry :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 27.09.2013 13:51

lm648 napisał(a):Nie myśl, że pozbycie się mnie po przez "zakneblowanie" banem rozwiąże problem z którego jest niezadowolonych bardzo wielu naszej "crospołeczności".

Z "waszej" pewnie tak.
Choć ja bym z chęcią się dowiedział kokretnie KTO :?:
Jakieś nicki :?:

Ponieważ i tak nie odpowiesz jak człowiek, a lamienia mi sie słuchać nie chce, jak i z uwagi na fakt, że młotek ci juz dalem.............. :papa:
hrupek666
Cromaniak

Postnapisał(a) hrupek666 » 27.09.2013 13:56

lubelski napisał(a):

..toż to chyba rekord forum..7 razy edytować 8O 8O

Bo proszę ja szanownego pana "mjr." to jest tak:

"Pisać czytać nie za bardzo" :cry:
Ale :?:
Rysio napisał(a):Kolejne bzdurne zgłoszenie w tym temacie jak dzisiejsze usunę razem ze zgłaszającym

"Podpier....ć proszę bardzo" :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 16:33

hrupek666 ale masz "gibki język" ........... w tych "plutonach" wyrobiłeś? ...... o które wcześniej pytałeś? ............. bo jedzie mi tu "humorem koszarowym" na kilometry (dla wyjaśnienia .......chyba rozumiesz znaczenie "koszarowy") :)
Z Adminem "w szatni" chciałem ustalić "wynik meczu" ............ za dużo "chciał" ................ odpuszczam/odpuściłem ...... dalej będziemy się "przepychali" :) A Twoje "odkrycia" nie mają tu znaczenia :)
Dobrze zdaję sobie z tego sprawę, że wytykanie "waszych popisów dowartościowujących" lekko uszczupla wizerunek szanownych "debeściaków" ,już tak "lekką rączką" naklejki cro.pl z nick-iem nie umieścicie na aucie.
Do rozejmu może dojść pod warunkiem zaprzestania z waszej strony dotychczasowych technik (jakich? ........ dobrze wiemy ..... nie będę wymieniał). Wybór należy do Was :) Pierwszy wyciągam rękę :papa:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 16:49

anakin napisał(a):...Jakieś nicki :?: ........... :papa:

Takiś "oczytany" i do tej pory jeszcze nie ustaliłeś jakie nick-i oficjalnie wystąpiły przeciw, ..... nie załamuj mnie :lol: mam ci podać "na tacy"? ... a pozostali, którzy oficjalnie tego nie okazali ...... przyglądają się temu z boku i swoje zdanie również mają ws. prezentowanych wyczynów ........... nie myśl, że zadowalające dla Ciebie ..... myślisz, że ludzie tego nie czytają :?:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 17:13

lm648 napisał(a):Cóż eś Pan taki zestrachany i posra...y po pachy? :D
Jeno rozglądasz się do o koła ? :lol:
Czas zapracować na "uśmiech Prezesa" :papa:

...ja cierpię dolę.. 8O a prosiłem..wal STF pełnymi wyrazami a nie kropeczkami :mrgreen: dzieciuch jesteś :mrgreen:
....dookoła chciałeś napisać..znowu nie wyszło :? ..potrenuj w spokoju..za którymś razem się uda.. :mrgreen:
.....jak jesteś taki sprytny to się domyśl co chciałem Ci napisać.... :mrgreen:

..no i pracuj na promocję dalej dzieciuchu u Rysia..obiecał "sprzedaż wiązaną... :mrgreen:

ooooooooo doczytałem..z nalepką jeźdźę..nawet facjatę pokazuję..w avatarze...no tej fotce pod nickiem..jakichś porad chcesz :?: ..gg nawet numer masz.. :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone