Chyba nie pozabijacie się do tego czasu ? 
anakin napisał(a):abdulafia napisał(a):.....
Fajny byłeś.
Ale już cię nie będzie.

.png)
lm648 napisał(a):Dobranoc byli ZOMO-wcy i byli Sekretarze POP PZPR (jakie szczęście, że byli)teraz wolę obejrzeć Shreka niż z wami prowadzić te drętwe dyskusje "croentuzjastów"
. W piątki wieczorami oraz przez weekendy oddaję się ważniejszym czynnościom rekreacyjnym i nie mam czasu dla was. W te wolne dni nie prowadzę terapii z debilami. Odpoczywam.
A więc do poniedziałku. Chyba nie pozabijacie się do tego czasu ?
lm648 napisał(a):Dobranoc byli ZOMO-wcy i byli Sekretarze POP PZPR (jakie szczęście, że byli)teraz wolę obejrzeć Shreka niż z wami prowadzić te drętwe dyskusje "croentuzjastów"
. W piątki wieczorami oraz przez weekendy oddaję się ważniejszym czynnościom rekreacyjnym i nie mam czasu dla was. W te wolne dni nie prowadzę terapii z debilami. Odpoczywam.
A więc do poniedziałku.
Chyba nie pozabijacie się do tego czasu ?
ynka napisał(a):lm648 napisał(a):Dobranoc byli ZOMO-wcy i byli Sekretarze POP PZPR (jakie szczęście, że byli)teraz wolę obejrzeć Shreka niż z wami prowadzić te drętwe dyskusje "croentuzjastów"
ufff! Jaka ulga
.png)
Bocian napisał(a):ynka napisał(a):lm648 napisał(a):Dobranoc byli ZOMO-wcy i byli Sekretarze POP PZPR (jakie szczęście, że byli)teraz wolę obejrzeć Shreka niż z wami prowadzić te drętwe dyskusje "croentuzjastów"
ufff! Jaka ulga
anakin napisał(a):A my w międzyczasie..
lm648 napisał(a):
Pies patrząc na swojego pana myśli, że też tak wyglądajak z tym jest u ciebie ?
Myślisz, że w "swojej robocie" jesteś Gajosem bądź Konradem z "Psów"?
NIE! ty nieszczęśniku, jesteś tylko tytułem tego filmu i nic więcej![]()
Ojjjjjjjjjjj ciężki przypadek z Tobą (wyleczymy cię )![]()
Tym razem to na pewno: DOBRANOC
(nie podrzucajcie nic na odchodne)

lm648 napisał(a):............