Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 17:58

SZP. lubelski twoja wypowiedź jest "miodem na me skołatane serce" w te jesienne wieczory, ......... przekonałeś mnie co do "czystości swoich przekonań", .... a od mojej ortografii/pisowni to se wyluzuj (... masz dzieci/wnuki? .... tam patrz aby Ci ktoś ich nie wychował w retoryce tego wątku......), ja Ci w składnię literek (i inne tam) nie zaglądam i nie będę przed Tobą padał "na kolana" za wstydzony błędem ortograficznym:)
A tak na marginesie pooglądaj sobie wiadomości (nie w stacji TV jedynie słusznej, lecz innej niezależnej) o pedofilii wśród księży, to jest częściowo podobne do tego jaką retorykę tu prezentujecie. :papa:
Ostatnio edytowano 27.09.2013 18:09 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 18:07

..na serduszko skołatane zalecam "Cardiol"...wierz mi na słowo..znam się.... :mrgreen:
...nooooooo pracuję nad Tobą..efekty widać :mrgreen:
....dzieci to mam pewnie w Twoim wieku..wnuków też pare jest.. :mrgreen:
.....nie dosyć że zgłaszasz to jeszcze "zaglądacz"..nieładnie..fuj.. :mrgreen:
...... co do padania na kolana..nie wymagam..głupio się zawsze wtedy czuję.... :mrgreen:
..i pościk przybył..bez Ciebie..byłoby ciężkawo :mrgreen:
abdulafia
zbanowany

Postnapisał(a) abdulafia » 27.09.2013 18:14

hej witajcie pokurwieńcy popaprańcy i wszelkiej maści PSY PAWŁOWA uwarunkowane na szczekanie bez przyczyny i szczanie na krawężniki
miłego wieczoru wszystkim debilom obecnym i nieobecnym życzę
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 18:16

lm648 napisał(a):
A tak na marginesie pooglądaj sobie wiadomości (nie w stacji TV jedynie słusznej, lecz innej niezależnej) o pedofilii wśród księży, to jest częściowo podobne do tego jaką retorykę tu prezentujecie. :papa:

..ponawiam pytanie..skąd masz takie mocne "zioło"....jestem zainteresowany.. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 18:17

lubelski napisał(a):....dzieci to mam pewnie w Twoim wieku..wnuków też pare jest.. :mrgreen:
............

Dla jasności podam Ci, że moje dzieci mają po 20 i 25 lat, czyli wiek mój w przybliżeniu możesz sobie obliczyć i od "dzieciuchów" "zajeżdżać" możesz ale w innym kierunku, raczej kompanów "po piórze" o reszcie już nie wspomnę.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 18:21

lubelski napisał(a):
lm648 napisał(a):

..ponawiam pytanie..skąd masz takie mocne "zioło"....jestem zainteresowany.. :mrgreen:

Ocknij się :lol: , .... trzyma Cię jeszcze wczorajsza porcja, .... a Ty chcesz jeszcze :papa:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 18:27

lm648 napisał(a):
lubelski napisał(a):....dzieci to mam pewnie w Twoim wieku..wnuków też pare jest.. :mrgreen:
............

Dla jasności podam Ci, że moje dzieci mają po 20 i 25 lat, czyli ...

..zgadłem.. :mrgreen: ..dzieciuchu... :mrgreen:
abdulafia
zbanowany

Postnapisał(a) abdulafia » 27.09.2013 18:37

lubelski napisał(a):..ponawiam pytanie..skąd masz takie mocne "zioło"....jestem zainteresowany.. :mrgreen:

jak tak ci trzeba odlotu kup butapren i ryjek wysmaruj. nawąchasz sie a taniej niż trawa wyjdzie.
uważaj tylko na jęzor żeby się nie dokleił do polików bo smisznie bedziesz wyglądał. po wysmarowaniu ryjka jęzor chowamy w paszczu. miłych doznać życzę hej
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 18:39

lubelski napisał(a):
lm648 napisał(a):
............

Dla jasności podam Ci, że moje dzieci mają po 20 i 25 lat, czyli ...

..zgadłem.. :mrgreen: ..dzieciuchu... :mrgreen:[/quote

No to Gratuluję wieku :lol: i mimo wszystko życzę Ci 100-u lat i jeden dzień dłużej (no chyba tylu to jeszcze nie masz?) :lol:
....dobrze, że napisałeś ..... bo Twoje wypowiedzi znacznie Cię odmładzają :lol: .... czyli wniosek mam jeden, a mianowicie: mój nacisk o zmianę retoryki tego wątku w stosunku co do Twoich poglądów jest taki jak "kulą w płot" lub taki jakbym szczał na pastucha elektrycznego. Po prostu wystąpiły już u Ciebie nieodwracalne zwapnienia pewnych części ciała (tych najważniejszych, niezbędnych do myślenia). Pozdrawiam :papa:
Powinieneś już całkowicie w "zielarstwo" uderzyć do nacierania a przede wszystkim do wąchania,
.......... aaaaaaaaaaaaa ........... stąd Twoje zainteresowania "Badyle, trawy i inne zielska ....."
Ostatnio edytowano 27.09.2013 18:57 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 18:40

..miszczu..a ten klej to w tubce czy słoiku :?: ..z chęcią skorzystam z Twojego doświadczenia.. :mrgreen:
abdulafia
zbanowany

Postnapisał(a) abdulafia » 27.09.2013 18:43

lubelski napisał(a):..miszczu..a ten klej to w tubce czy słoiku :?: ..z chęcią skorzystam z Twojego doświadczenia.. :mrgreen:

w worku parcianym
później złap słonia za ch...a aż mu się trąba zabuja
Ostatnio edytowano 27.09.2013 18:44 przez abdulafia, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 18:43

lm648 napisał(a): lub taki jakbym szczał na pastucha elektrycznego.

..i to wtedy Cie prąd jebnął :?: ..pewnikiem bolało..ehhhhhhhh "szczać" na elektrycznego pastucha..nie lepiej było we framugę wsadzić :?: .......... :smo:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 18:48

abdulafia napisał(a):w worku parcianym

..nooooooooo to jak już sobie ten wór zdejmiesz, wyjdziesz z ZOO ..to pogadamy.. :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 27.09.2013 18:50

Wiesz co Jędrek??
Może Ty w jakiś biznes byś wszedł, co?? :mrgreen:
Założyłbyś przytułek dla sprawnych inaczej...takich wiesz...."kalek" co to nie rozumieją co się do nich mówi...........może jakieś dofinansowanie Ónia daje...pochodź....popytytaj.... :mrgreen:
Zacięcie masz......a i wprawa w rozmowie z pokurwieńcamii jest.... :mrgreen:
abdulafia
zbanowany

Postnapisał(a) abdulafia » 27.09.2013 18:51

lubelski napisał(a):
abdulafia napisał(a):w worku parcianym

..nooooooooo to jak już sobie ten wór zdejmiesz, wyjdziesz z ZOO ..to pogadamy.. :mrgreen:

z zoo to wyjdę jak ten wątek opuszcze
nara pokurwieńcy popaprańcy i wszelkiej maści dziwąlągi
zaczynajcie pisać bo coś tu kulawo
psy pawłowa szczające po krawężnikach też nara
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone