A tak na marginesie pooglądaj sobie wiadomości (nie w stacji TV jedynie słusznej, lecz innej niezależnej) o pedofilii wśród księży, to jest częściowo podobne do tego jaką retorykę tu prezentujecie.

lm648 napisał(a):
A tak na marginesie pooglądaj sobie wiadomości (nie w stacji TV jedynie słusznej, lecz innej niezależnej) o pedofilii wśród księży, to jest częściowo podobne do tego jaką retorykę tu prezentujecie.
lubelski napisał(a):....dzieci to mam pewnie w Twoim wieku..wnuków też pare jest..![]()
............
lubelski napisał(a):lm648 napisał(a):
..ponawiam pytanie..skąd masz takie mocne "zioło"....jestem zainteresowany..

lm648 napisał(a):lubelski napisał(a):....dzieci to mam pewnie w Twoim wieku..wnuków też pare jest..![]()
............
Dla jasności podam Ci, że moje dzieci mają po 20 i 25 lat, czyli ...
lubelski napisał(a):..ponawiam pytanie..skąd masz takie mocne "zioło"....jestem zainteresowany..
lubelski napisał(a):lm648 napisał(a):lubelski napisał(a):....dzieci to mam pewnie w Twoim wieku..wnuków też pare jest..![]()
............
Dla jasności podam Ci, że moje dzieci mają po 20 i 25 lat, czyli ...

lubelski napisał(a):..miszczu..a ten klej to w tubce czy słoiku..z chęcią skorzystam z Twojego doświadczenia..
lm648 napisał(a): lub taki jakbym szczał na pastucha elektrycznego.

abdulafia napisał(a):w worku parcianym
później złap słonia za ch...a aż mu się trąba zabuja

lubelski napisał(a):abdulafia napisał(a):w worku parcianym
później złap słonia za ch...a aż mu się trąba zabuja
..nooooooooo to jak już sobie ten wór zdejmiesz, wyjdziesz z ZOO ..to pogadamy..