Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.09.2013 15:20

cronet napisał(a):Mały Jasio pyta tatę:
-Tato skąd ja się wziąłem na świecie?
Tato zaskoczony pytaniem...
-Bocian cię przyniósł

Jasio trochę się zamyślił i pytająco patrzy na tatę
-Tato, masz taką ładną żonę a dymasz bociany

Co synek, wydygałeś?
Obrazek
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 21.09.2013 15:29

cronet napisał(a):Mały Jasio pyta tatę:
-Tato skąd ja się wziąłem na świecie?
Tato zaskoczony pytaniem...
-Bocian cię przyniósł

Jasio trochę się zamyślił i pytająco patrzy na tatę
-Tato, masz taką ładną żonę a dymasz bociany

To z kim ten duecik?
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.09.2013 15:38

jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 21.09.2013 15:42

Bocian napisał(a):kto by pomyślał :roll:

Szkoda chłopa, ale naprawa zniszczonych aut nie jest tania
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 21.09.2013 15:58

cronet napisał(a):Trzeba boćka zapytać :mrgreen:

Nie, z kim Ty to pisałeś?
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 21.09.2013 16:16

Rysio napisał(a):
jara napisał(a):
Bocian napisał(a):Jak miło, że high ofisjer wpadł :) I wszystkich pyta czy umieją czytać :) A może łun nie umi pisać?
Jak na dochodzeniowca co to z papierami za pan brat, to składnia nie za tęga :lol:

Noc ciemna już była, człowiek umęczon

I ja się zastanawiam, kim Ty jesteś, że oceniasz ludzi nie znając ich nic więcej niż z kilku wybranych wypowiedzi na forum, ale szczerze nie bardzo mnie to interesuje. Tym bardzie nie interesuje mnie to, kim są wirtualnie poznani ludzie w życiu prywatnym czy zawodowym. ....................Czy ocenianie pracy czy życia innych na podstawie napisanych postów to dla Ciebie kultura? Uważasz się za inteligenta ?

Rysiu, jak to powyżej się ma do tego co poniżej napisałeś ?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.09.2013 16:35

Bocian napisał(a):Jak miło, że high ofisjer wpadł :) I wszystkich pyta czy umieją czytać :) A może łun nie umi pisać?
Jak na dochodzeniowca co to z papierami za pan brat, to składnia nie za tęga :lol:

A Ty czasem nie stoisz pod narodowym -zaczepiłem jakiegoś majora ale mówił że stoisz pod inną bramą :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.09.2013 16:44

Uważam, że jedynym sprawiedliwym i nieomylnym na tym forum a przede wszystkim w tym temacie jest tu Rysio/Administrator, o właśnie przed chwilą "przymknął" jednego gościa na parę miechów, zamknął mu temat "krawężnikowy" ( i to z jakim rozmachem "To sijunara :papa:") twierdząc, że niema już zainteresowania jak już autor przymknięty (a wręcz przeciwnie my wszyscy biorący udział w tamtym temacie jesteśmy zainteresowani jego kontynuacją) pomimo tego, że "zajawki" były używane tam takie jak i tu oraz wcześniej cytowane przeze mnie z tego tematu :) Rysio przecież wie lepiej po nick-u kto nie przestrzega Regulaminu forum, niestety autor miał pecha jego nick był w innej grupie (tej gorszej/mniej uprzywilejowanej). :lol:
A mówią ludzie, że "wszystkie Rysiki to fajne chłopaki są", chyba jednak nie wszystkie :lol:
I co? sprawiedliwość zawsze jest po "ich stronie" czyt. służb, bo tam gdzie na 7 piszących to co najmniej 5 z tego plus "ten co nad nami czuwa/a wiadomo kto to jest :lol: " to służby różnej maści (nie mylić ze służbami: zdrowia, kwatermistrzowskimi i logistycznymi), raczej profil "kondycyjny" brałby tu górę :lol:
Pozdrawiam, w związku z zaistniałą sytuacją będę wpadał do was pod warunkiem, że będziecie przestrzegali Regulaminu w zakresie słownictwa j. polskiego, oczywiście też o ile Rysio/Administrator pozwoli :) :papa:
Ostatnio edytowano 21.09.2013 18:27 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 16 razy
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.09.2013 16:45

zebik napisał(a):

A Ty czasem nie stoisz pod narodowym -zaczepiłem jakiegoś majora ale mówił że stoisz pod inną bramą :lol:

A co tam dają? :) I major to mi może... :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.09.2013 18:28

Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.09.2013 18:30

lm648 napisał(a): czyt. służb, bo tam gdzie na 7 piszących to co najmniej 5 z tego plus "ten co nad nami czuwa/a wiadomo kto to jest :lol: " to służby różnej maści

Forumowy Crocierewicz :lol:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 21.09.2013 18:34

lm648 napisał(a):Uważam, że jedynym sprawiedliwym i nieomylnym na tym forum a przede wszystkim w tym temacie jest tu Rysio/Administrator, o właśnie przed chwilą "przymknął" jednego gościa na parę miechów, zamknął mu temat "krawężnikowy" ( i to z jakim rozmachem "To sijunara :papa:") twierdząc, że niema już zainteresowania jak już autor przymknięty (a wręcz przeciwnie my wszyscy biorący udział w tamtym temacie jesteśmy zainteresowani jego kontynuacją) pomimo tego, że "zajawki" były używane tam takie jak i tu oraz wcześniej cytowane przeze mnie z tego tematu :) Rysio przecież wie lepiej po nick-u kto nie przestrzega Regulaminu forum, niestety autor miał pecha jego nick był w innej grupie (tej gorszej/mniej uprzywilejowanej). :lol:
A mówią ludzie, że "wszystkie Rysiki to fajne chłopaki są", chyba jednak nie wszystkie :lol:
I co? sprawiedliwość zawsze jest po "ich stronie" czyt. służb, bo tam gdzie na 7 piszących to co najmniej 5 z tego plus "ten co nad nami czuwa/a wiadomo kto to jest :lol: " to służby różnej maści (nie mylić ze służbami: zdrowia, kwatermistrzowskimi i logistycznymi), raczej profil "kondycyjny" brałby tu górę :lol:
Pozdrawiam, w związku z zaistniałą sytuacją będę wpadał do was pod warunkiem, że będziecie przestrzegali Regulaminu w zakresie słownictwa j. polskiego, oczywiście też o ile Rysio/Administrator pozwoli :) :papa:

Widzę, że normalnie też potrafisz pisać, więc po co te demonstracje. I publiczność inna.
rower-kondycje-buduje-i-paliwa-nie-potrzebuje-t31189-285.html
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.09.2013 18:36

Bocian napisał(a):
lm648 napisał(a): czyt. służb, bo tam gdzie na 7 piszących to co najmniej 5 z tego plus "ten co nad nami czuwa/a wiadomo kto to jest :lol: " to służby różnej maści

Ot odezwał się "pierwszy niewinny", no to w takim razie łap za kamień :papa:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 21.09.2013 18:37

Bocian napisał(a):Ideał? 8)

Ideał to mi własnie kolację przyrządził :boss:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.09.2013 18:38

lm648 napisał(a):
Bocian napisał(a):

Ot odezwał się "pierwszy niewinny", no to w takim razie łap za kamień :papa:

A po co? Nie ma w kogo rzucać... Nie widzę w tym temacie nikogo godnego uwagi.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone