cronet napisał(a):Mały Jasio pyta tatę:
-Tato skąd ja się wziąłem na świecie?
Tato zaskoczony pytaniem...-Bocian cię przyniósł
Jasio trochę się zamyślił i pytająco patrzy na tatę-Tato, masz taką ładną żonę a dymasz bociany
Co synek, wydygałeś?

.png)
Bocian napisał(a):kto by pomyślał
.png)
Rysio napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):Jak miło, że high ofisjer wpadłI wszystkich pyta czy umieją czytać
A może łun nie umi pisać?
Jak na dochodzeniowca co to z papierami za pan brat, to składnia nie za tęga
Noc ciemna już była, człowiek umęczon
I ja się zastanawiam, kim Ty jesteś, że oceniasz ludzi nie znając ich nic więcej niż z kilku wybranych wypowiedzi na forum, ale szczerze nie bardzo mnie to interesuje. Tym bardzie nie interesuje mnie to, kim są wirtualnie poznani ludzie w życiu prywatnym czy zawodowym. ....................Czy ocenianie pracy czy życia innych na podstawie napisanych postów to dla Ciebie kultura? Uważasz się za inteligenta ?
Bocian napisał(a):Jak miło, że high ofisjer wpadłI wszystkich pyta czy umieją czytać
") twierdząc, że niema już zainteresowania jak już autor przymknięty (a wręcz przeciwnie my wszyscy biorący udział w tamtym temacie jesteśmy zainteresowani jego kontynuacją) pomimo tego, że "zajawki" były używane tam takie jak i tu oraz wcześniej cytowane przeze mnie z tego tematu 
zebik napisał(a):Bocian napisał(a):Jak miło, że high ofisjer wpadłI wszystkich pyta czy umieją czytać
A Ty czasem nie stoisz pod narodowym -zaczepiłem jakiegoś majora ale mówił że stoisz pod inną bramą

.png)
lm648 napisał(a):Uważam, że jedynym sprawiedliwym i nieomylnym na tym forum a przede wszystkim w tym temacie jest tu Rysio/Administrator, o właśnie przed chwilą "przymknął" jednego gościa na parę miechów, zamknął mu temat "krawężnikowy" ( i to z jakim rozmachem "To sijunara") twierdząc, że niema już zainteresowania jak już autor przymknięty (a wręcz przeciwnie my wszyscy biorący udział w tamtym temacie jesteśmy zainteresowani jego kontynuacją) pomimo tego, że "zajawki" były używane tam takie jak i tu oraz wcześniej cytowane przeze mnie z tego tematu
Rysio przecież wie lepiej po nick-u kto nie przestrzega Regulaminu forum, niestety autor miał pecha jego nick był w innej grupie (tej gorszej/mniej uprzywilejowanej).
![]()
A mówią ludzie, że "wszystkie Rysiki to fajne chłopaki są", chyba jednak nie wszystkie![]()
I co? sprawiedliwość zawsze jest po "ich stronie" czyt. służb, bo tam gdzie na 7 piszących to co najmniej 5 z tego plus "ten co nad nami czuwa/a wiadomo kto to jest" to służby różnej maści (nie mylić ze służbami: zdrowia, kwatermistrzowskimi i logistycznymi), raczej profil "kondycyjny" brałby tu górę
![]()
Pozdrawiam, w związku z zaistniałą sytuacją będę wpadał do was pod warunkiem, że będziecie przestrzegali Regulaminu w zakresie słownictwa j. polskiego, oczywiście też o ile Rysio/Administrator pozwoli![]()
Bocian napisał(a):lm648 napisał(a): czyt. służb, bo tam gdzie na 7 piszących to co najmniej 5 z tego plus "ten co nad nami czuwa/a wiadomo kto to jest" to służby różnej maści
Forumowy Crocierewicz

lm648 napisał(a):Bocian napisał(a):lm648 napisał(a): czyt. służb, bo tam gdzie na 7 piszących to co najmniej 5 z tego plus "ten co nad nami czuwa/a wiadomo kto to jest" to służby różnej maści
Forumowy Crocierewicz
Ot odezwał się "pierwszy niewinny", no to w takim razie łap za kamień