Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 20.09.2013 20:25

Chłopy, ale jak się zaczniecie całować to nie szczymam :twisted:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 20.09.2013 20:27

Chciałbyś ? fuuj :mrgreen:
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 20.09.2013 20:29

bluesman napisał(a):
ynka napisał(a):
jara napisał(a):
Wakacje się skończyły, rad na razie nie potrzeba ani udzielać ani słuchać, wieczory coraz dłuższe. Trochę dystansu i naprzód. :lol:

Jarek, daj spokój! Niech sobie idzie!
Temperatury spadają, naguski się ubierają, a i na rower sezon się kończy... więc kolega się nudzi :mrgreen:

Tylko na tyle Cię stać ? .......... niewiele ..........

Oki doki, zgłaszam to do admina Rysia, kolejny raz mnie prowokujesz!
Ja teraz mam chody u Rysia, bo (co prawda nie piję z nim wódki) siedzę z nim w ostatnim rzędzie i nawet ustąpił mi miejsce przy oknie, więc uważaj!
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 20.09.2013 20:31

Rysio napisał(a):Chłopy, ale jak się zaczniecie całować to nie szczymam :twisted:

ło matko :mrgreen:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 20.09.2013 20:31

bluesman napisał(a):Chciałbyś ? fuuj :mrgreen:

Też nie jesteś w moim typie :lool: :devil:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 20.09.2013 20:34

ynka napisał(a):
bluesman napisał(a):
ynka napisał(a):
jara napisał(a):
Wakacje się skończyły, rad na razie nie potrzeba ani udzielać ani słuchać, wieczory coraz dłuższe. Trochę dystansu i naprzód. :lol:

Jarek, daj spokój! Niech sobie idzie!
Temperatury spadają, naguski się ubierają, a i na rower sezon się kończy... więc kolega się nudzi :mrgreen:

Ja teraz mam chody u Rysia, bo (co prawda nie piję z nim wódki) siedzę z nim w ostatnim rzędzie i nawet ustąpił mi miejsce przy oknie, więc uważaj!

Zgłaszaj :) trudno trzeba będzie z tym żyć, no taki jestem wredny, że napastuję "niewinne" niewiasty
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 20.09.2013 20:39

bluesman napisał(a):
ynka napisał(a):
bluesman napisał(a):

Zgłaszaj :) trudno trzeba będzie z tym żyć, no taki jestem wredny, że napastuję "niewinne" niewiasty

Tak się zastanawiam, czy Rysio, zaproponował mi miejsce w rzędzie czy w rządzie? Chyba nie uważnie czytałam :mrgreen:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 20.09.2013 20:41

Daj mi rząd dusz! :mrgreen: może o to mu chodzi :)
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 20.09.2013 20:47

bluesman napisał(a):Daj mi rząd dusz! :mrgreen: może o to mu chodzi :)

Ja tej lektury nie przerabiałam :lol:
barti75
Cromaniak

Postnapisał(a) barti75 » 20.09.2013 20:50

lm648 napisał(a):.
Nie ma lekko, będę waszym sumieniem czy wam się to podoba czy też nie :lol:
/

nie mam sumienia :D to sobie napiszę, a co wolno mi, chyba że autor tematu doniesie do admina żeby wywalił mój post :D mistrzu Ty nasz, tzw. ostatni sprawiedliwy niczym Clint Eastwood w jakimś westernie, po jaką cholerę oceniasz ludzi po wpisach na forum, znasz ich osobiście :?: poznałeś kogokolwiek w realu :?: by o kimś móc coś powiedzieć, że jest taki czy taki to najpierw chyba trzeba człowieka poznać proste to jak budowa cepa, ale widać że dla niektórych to jednak zbyt skomplikowane :!:
Nie pasuje Ci forum to weź wypad zrób, po co masz się męczyć człowieku :?: :?: masochista jesteś jakiś czy co :?:
Jak nie wiesz co zrobić i strasznie Ci się nudzi jadąc po ludziach na forum aż dziw że jeszcze Cię nie zbanowali, to weź zrób sobie jakiś regulamin w domu np. proponuje regulamin korzystania z klozeta w domu :wink: i wymień tam te swoje paragrafy i wywieś go na drzwiach żeby goście wiedzieli co grozi za sikanie bez podniesionej deski, lub czym grozi zrobienie kupy bez umycia rąk i jakie za to są kary.
Ups zapomniałem zapewne Ty znajomych poza netem pewnie nie masz, bo "ostatni sprawiedliwy" to taki typ samotnika, być może zakup nowego kompa, albo klawiatury załatwi sprawę zawsze to wygodniej na takich niewyślizganych klawiszach pisać, albo jakąś sweet focie na fejsa wrzucić, lub ekstremalnie wyżalić się na onecie.
PS
O naklejki to Ty nie bojsja :lol: bo tylko zjeby je mają na swoich autach, więc Tobie to nie grozi :!:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 20.09.2013 20:55

barti75 napisał(a): po jaką cholerę oceniasz ludzi po wpisach na forum, znasz ich osobiście :?: poznałeś kogokolwiek w realu :?: by o kimś móc coś powiedzieć, że jest taki czy taki to najpierw chyba trzeba człowieka poznać proste to jak budowa cepa, ale widać że dla niektórych to jednak zbyt skomplikowane :!:

Wiesz co ? to jest dla mnie kwintesencja Twojej wypowiedzi tylko zauważ, że to powinno działać w dwie strony .. nie sądzisz ?
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 20.09.2013 21:02

barti75 napisał(a):
Nie pasuje Ci forum to weź wypad zrób, po co masz się męczyć człowieku :?: :?: masochista jesteś jakiś czy co :?:
Jak nie wiesz co zrobić i strasznie Ci się nudzi jadąc po ludziach na forum aż dziw że jeszcze Cię nie zbanowali, to weź zrób sobie jakiś regulamin w domu np. proponuje regulamin korzystania z klozeta w domu :wink: i wymień tam te swoje paragrafy i wywieś go na drzwiach żeby goście wiedzieli co grozi za sikanie bez podniesionej deski, lub czym grozi zrobienie kupy bez umycia rąk i jakie za to są kary.
Ups zapomniałem zapewne Ty znajomych poza netem pewnie nie masz, bo "ostatni sprawiedliwy" to taki typ samotnika, być może zakup nowego kompa, albo klawiatury załatwi sprawę zawsze to wygodniej na takich niewyślizganych klawiszach pisać, albo jakąś sweet focie na fejsa wrzucić, lub ekstremalnie wyżalić się na onecie.
PS
O naklejki to Ty nie bojsja :lol: bo tylko zjeby je mają na swoich autach, więc Tobie to nie grozi :!:

Bartek, daj spokój to jest taki typ człowieka co lubi cierpieć :oczko_usmiech:
Podejrzewam, że nie ma fejsa więc nie wie co to jest :mrgreen:
A tak po za tym, chłopcy nim się trochę pobawili, bo to taka zabawka, walnij ją z boku ona i tak wstanie, taka Wańka-Wstańka :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 21:03

barti75 napisał(a):nie mam sumienia :D to sobie napiszę, a co wolno mi, chyba że autor tematu doniesie do admina żeby wywalił mój post :D mistrzu Ty nasz, tzw. ostatni sprawiedliwy niczym Clint Eastwood w jakimś westernie, po jaką cholerę oceniasz ludzi po wpisach na forum, znasz ich osobiście :?: poznałeś kogokolwiek w realu :?: by o kimś móc coś powiedzieć, że jest taki czy taki to najpierw chyba trzeba człowieka poznać proste to jak budowa cepa, ale widać że dla niektórych to jednak zbyt skomplikowane :!:
PS

Nie karm plissssss.........
barti75
Cromaniak

Postnapisał(a) barti75 » 20.09.2013 21:04

bluesman napisał(a):
Wiesz co ? to jest dla mnie kwintesencja Twojej wypowiedzi tylko zauważ, że to powinno działać w dwie strony .. nie sądzisz ?

powiedz mi czy ja go oceniam :?: :?: według mnie kolo sieje ferment i tyle w temacie :!: zgodnie z regulaminem jako zarejestrowany użytkownik tego forum wyraziłem swoje zdanie, kolesia nie oceniam bo go nie znam :D i szczerze nawet nie mam ochoty na poznanie, a jeśli admin uzna, że złamałem regulamin, lub kolesia obraziłem to usunie mego posta, da mi ostrzeżenie, w ostateczności mnie zbanuje i zawiadomi odpowiednie instytucje, więc nie kumam po jaką cholerę robisz za papugę :?:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 20.09.2013 21:07

barti75 napisał(a):
bluesman napisał(a):

powiedz mi czy ja go oceniam :?: :?: według mnie kolo sieje ferment i tyle w temacie :!: zgodnie z regulaminem jako zarejestrowany użytkownik tego forum wyraziłem swoje zdanie, kolesia nie oceniam bo go nie znam :D i szczerze nawet nie mam ochoty na poznanie, a jeśli admin uzna, że złamałem regulamin, lub kolesia obraziłem to usunie mego posta, da mi ostrzeżenie, w ostateczności mnie zbanuje i zawiadomi odpowiednie instytucje, więc nie kumam po jaką cholerę robisz za adwokata :?:

Nie jego miałem na myśli chodzi mi bardziej o ogólną zasadę do stosowania wobec wszystkich.
Umiesz czytać ??? po tym co napisałeś wątpię ..........
Ostatnio edytowano 20.09.2013 21:08 przez bluesman, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone