.png)
bluesman napisał(a):ynka napisał(a):jara napisał(a):
Wakacje się skończyły, rad na razie nie potrzeba ani udzielać ani słuchać, wieczory coraz dłuższe. Trochę dystansu i naprzód.
Jarek, daj spokój! Niech sobie idzie!
Temperatury spadają, naguski się ubierają, a i na rower sezon się kończy... więc kolega się nudzi
Tylko na tyle Cię stać ? .......... niewiele ..........
.png)
ynka napisał(a):bluesman napisał(a):ynka napisał(a):jara napisał(a):
Wakacje się skończyły, rad na razie nie potrzeba ani udzielać ani słuchać, wieczory coraz dłuższe. Trochę dystansu i naprzód.
Jarek, daj spokój! Niech sobie idzie!
Temperatury spadają, naguski się ubierają, a i na rower sezon się kończy... więc kolega się nudzi
Oki doki, zgłaszam to do admina Rysia, kolejny raz mnie prowokujesz!
Ja teraz mam chody u Rysia, bo (co prawda nie piję z nim wódki) siedzę z nim w ostatnim rzędzie i nawet ustąpił mi miejsce przy oknie, więc uważaj!
.png)
bluesman napisał(a):ynka napisał(a):bluesman napisał(a):
Oki doki, zgłaszam to do admina Rysia, kolejny raz mnie prowokujesz!
Ja teraz mam chody u Rysia, bo (co prawda nie piję z nim wódki) siedzę z nim w ostatnim rzędzie i nawet ustąpił mi miejsce przy oknie, więc uważaj!
Zgłaszajtrudno trzeba będzie z tym żyć, no taki jestem wredny, że napastuję "niewinne" niewiasty
.png)
lm648 napisał(a):.
Nie ma lekko, będę waszym sumieniem czy wam się to podoba czy też nie![]()
/
.png)
barti75 napisał(a): po jaką cholerę oceniasz ludzi po wpisach na forum, znasz ich osobiściepoznałeś kogokolwiek w realu
by o kimś móc coś powiedzieć, że jest taki czy taki to najpierw chyba trzeba człowieka poznać proste to jak budowa cepa, ale widać że dla niektórych to jednak zbyt skomplikowane
![]()
.png)
barti75 napisał(a):
Nie pasuje Ci forum to weź wypad zrób, po co masz się męczyć człowieku![]()
masochista jesteś jakiś czy co
![]()
Jak nie wiesz co zrobić i strasznie Ci się nudzi jadąc po ludziach na forum aż dziw że jeszcze Cię nie zbanowali, to weź zrób sobie jakiś regulamin w domu np. proponuje regulamin korzystania z klozeta w domui wymień tam te swoje paragrafy i wywieś go na drzwiach żeby goście wiedzieli co grozi za sikanie bez podniesionej deski, lub czym grozi zrobienie kupy bez umycia rąk i jakie za to są kary.
Ups zapomniałem zapewne Ty znajomych poza netem pewnie nie masz, bo "ostatni sprawiedliwy" to taki typ samotnika, być może zakup nowego kompa, albo klawiatury załatwi sprawę zawsze to wygodniej na takich niewyślizganych klawiszach pisać, albo jakąś sweet focie na fejsa wrzucić, lub ekstremalnie wyżalić się na onecie.
PS
O naklejki to Ty nie bojsjabo tylko zjeby je mają na swoich autach, więc Tobie to nie grozi

barti75 napisał(a):nie mam sumieniato sobie napiszę, a co wolno mi, chyba że autor tematu doniesie do admina żeby wywalił mój post
mistrzu Ty nasz, tzw. ostatni sprawiedliwy niczym Clint Eastwood w jakimś westernie, po jaką cholerę oceniasz ludzi po wpisach na forum, znasz ich osobiście
poznałeś kogokolwiek w realu
by o kimś móc coś powiedzieć, że jest taki czy taki to najpierw chyba trzeba człowieka poznać proste to jak budowa cepa, ale widać że dla niektórych to jednak zbyt skomplikowane
![]()
Nie pasuje Ci forum to weź wypad zrób, po co masz się męczyć człowieku![]()
masochista jesteś jakiś czy co
![]()
Jak nie wiesz co zrobić i strasznie Ci się nudzi jadąc po ludziach na forum aż dziw że jeszcze Cię nie zbanowali, to weź zrób sobie jakiś regulamin w domu np. proponuje regulamin korzystania z klozeta w domui wymień tam te swoje paragrafy i wywieś go na drzwiach żeby goście wiedzieli co grozi za sikanie bez podniesionej deski, lub czym grozi zrobienie kupy bez umycia rąk i jakie za to są kary.
Ups zapomniałem zapewne Ty znajomych poza netem pewnie nie masz, bo "ostatni sprawiedliwy" to taki typ samotnika, być może zakup nowego kompa, albo klawiatury załatwi sprawę zawsze to wygodniej na takich niewyślizganych klawiszach pisać, albo jakąś sweet focie na fejsa wrzucić, lub ekstremalnie wyżalić się na onecie.
PS
O naklejki to Ty nie bojsjabo tylko zjeby je mają na swoich autach, więc Tobie to nie grozi
.png)
bluesman napisał(a):
Wiesz co ? to jest dla mnie kwintesencja Twojej wypowiedzi tylko zauważ, że to powinno działać w dwie strony .. nie sądzisz ?
.png)
barti75 napisał(a):bluesman napisał(a):
Wiesz co ? to jest dla mnie kwintesencja Twojej wypowiedzi tylko zauważ, że to powinno działać w dwie strony .. nie sądzisz ?
powiedz mi czy ja go oceniam![]()
według mnie kolo sieje ferment i tyle w temacie
zgodnie z regulaminem jako zarejestrowany użytkownik tego forum wyraziłem swoje zdanie, kolesia nie oceniam bo go nie znam
i szczerze nawet nie mam ochoty na poznanie, a jeśli admin uzna, że złamałem regulamin, lub kolesia obraziłem to usunie mego posta, da mi ostrzeżenie, w ostateczności mnie zbanuje i zawiadomi odpowiednie instytucje, więc nie kumam po jaką cholerę robisz za adwokata