Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 20.09.2013 21:08

bluesman napisał(a):
barti75 napisał(a):
bluesman napisał(a):
Wiesz co ? to jest dla mnie kwintesencja Twojej wypowiedzi tylko zauważ, że to powinno działać w dwie strony .. nie sądzisz ?

powiedz mi czy ja go oceniam :?: :?: według mnie kolo sieje ferment i tyle w temacie :!: zgodnie z regulaminem jako zarejestrowany użytkownik tego forum wyraziłem swoje zdanie, kolesia nie oceniam bo go nie znam :D i szczerze nawet nie mam ochoty na poznanie, a jeśli admin uzna, że złamałem regulamin, lub kolesia obraziłem to usunie mego posta, da mi ostrzeżenie, w ostateczności mnie zbanuje i zawiadomi odpowiednie instytucje, więc nie kumam po jaką cholerę robisz za adwokata :?:

Nie jego miałem na myśli chodzi mi bardziej o ogólną zasadę do stosowania wobec wszystkich

Z tym to się zgłoś do admina, bo nie wiem czy Barti Ci pomoże :mrgreen:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 20.09.2013 21:10

ynka napisał(a):
bluesman napisał(a):
barti75 napisał(a):
bluesman napisał(a):
Wiesz co ? to jest dla mnie kwintesencja Twojej wypowiedzi tylko zauważ, że to powinno działać w dwie strony .. nie sądzisz ?

powiedz mi czy ja go oceniam :?: :?: według mnie kolo sieje ferment i tyle w temacie :!: zgodnie z regulaminem jako zarejestrowany użytkownik tego forum wyraziłem swoje zdanie, kolesia nie oceniam bo go nie znam :D i szczerze nawet nie mam ochoty na poznanie, a jeśli admin uzna, że złamałem regulamin, lub kolesia obraziłem to usunie mego posta, da mi ostrzeżenie, w ostateczności mnie zbanuje i zawiadomi odpowiednie instytucje, więc nie kumam po jaką cholerę robisz za adwokata :?:

Nie jego miałem na myśli chodzi mi bardziej o ogólną zasadę do stosowania wobec wszystkich

Z tym to się zgłoś do admina, bo nie wiem czy Barti Ci pomoże :mrgreen:

Zadam Ci niedyskretne pytanie :) umiesz czytać ? :)
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 20.09.2013 21:11

bluesman napisał(a):
barti75 napisał(a): po jaką cholerę oceniasz ludzi po wpisach na forum, znasz ich osobiście :?: poznałeś kogokolwiek w realu :?: by o kimś móc coś powiedzieć, że jest taki czy taki to najpierw chyba trzeba człowieka poznać proste to jak budowa cepa, ale widać że dla niektórych to jednak zbyt skomplikowane :!:

Tak, niestety dla Ciebie umiem :wink:
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 20.09.2013 21:12

ynka napisał(a):
bluesman napisał(a):
barti75 napisał(a): po jaką cholerę oceniasz ludzi po wpisach na forum, znasz ich osobiście :?: poznałeś kogokolwiek w realu :?: by o kimś móc coś powiedzieć, że jest taki czy taki to najpierw chyba trzeba człowieka poznać proste to jak budowa cepa, ale widać że dla niektórych to jednak zbyt skomplikowane :!:

Nawet czytam ze zrozumieniem :mrgreen:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 20.09.2013 21:13

ynka napisał(a):
bluesman napisał(a):

Jestem z Ciebie dumny :) wywodź więc proszę wnioski z tego co faktycznie piszę :papa:
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 20.09.2013 21:15

bluesman napisał(a):
Jestem z Ciebie dumny :) :papa:

Nie musisz, nie jesteś moim tatą :lol:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 20.09.2013 21:15

ynka napisał(a):
bluesman napisał(a):
Jestem z Ciebie dumny :) :papa:

Nie musisz, nie jesteś moim tatą :lol:

Nie śmiałbym nawet :) kudy mnie do takich genów :)
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 20.09.2013 21:17

bluesman napisał(a):
ynka napisał(a):Nie musisz, nie jesteś moim tatą :lol:

Nie śmiałbym nawet :) kudy mnie do takich genów :)

No właśnie!
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 20.09.2013 21:17

Nie ma to jak wysoka samoocena brawo :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 21:19

a wy co spać nie możecie dajcie se po buziaku i do wyrka :D :D
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 20.09.2013 21:19

bluesman napisał(a):Nie ma to jak wysoka samoocena brawo :)

Jak ktos ma niską samoocenę to zwykle ma problemy w życiu...
barti75
Cromaniak

Postnapisał(a) barti75 » 20.09.2013 21:20

bluesman napisał(a):
Nie jego miałem na myśli chodzi mi bardziej o ogólną zasadę do stosowania wobec wszystkich.

Więc jak znasz ogólną zasadę stosowania to po jakiego grzyba wyjechałeś z tym postem 8O . Pisz do mnie prościej bo zdania zbyt rozbudowane do mnie nie docierają, taki uraz ze szkoły :lol: do IQ Dody mi sporo brakuje niestety więc wybacz, za mój brak czytania ze zrozumieniem.
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 20.09.2013 21:20

zebik napisał(a):a wy co spać nie możecie dajcie se po buziaku i do wyrka :D :D

Zebik nie bądź gudzia i nie przeszkadzaj już tak dobrze mi idzie ................. dam Ci na piwko .........
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 20.09.2013 21:20

Zebik, pogięło Cię jest piątek 22.19 :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 21:22

bluesman napisał(a):

dam Ci na piwko .........

Syfu nie pije, jak chcesz mnie udobruchać to masz szanse :D
pogaduszki-kraweznikowe-t43748.html#p1275049
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone