lm648 napisał(a):Rysio napisał(a):lm648 napisał(a):JESTEM TWOIM SUMIENIEM
To niemożliwe. Moje sumienie ma jaja
Toś Eunuch
I koniec kariery
BAN
lm648 napisał(a):Rysio napisał(a):lm648 napisał(a):JESTEM TWOIM SUMIENIEM
Toś Eunuch
zebik napisał(a):lm648 napisał(a):Rysio napisał(a):lm648 napisał(a):JESTEM TWOIM SUMIENIEM
Toś Eunuch
I koniec kariery
BAN![]()
![]()

lubelski napisał(a):..mógłby tu ktoś posprzątać....taki fajny wątek był....
Bocian napisał(a): NoA ja jeszcze posiedzę trochę w robocie za wasze i pójdę sobie do Papaliny wciągnę jakieś kalmarki, też za wasze bo premia wpadła za grę na dudach
Rysio napisał(a):zebik napisał(a):I koniec kariery
BAN![]()
![]()
Zebik, czy do obrony przed ratlerkiem używasz strzelby? Ja po prostu nie zwracam uwagi, wiecznie za Tobą szczekać nie będzie
zebik napisał(a):lubelski napisał(a):..mógłby tu ktoś posprzątać....taki fajny wątek był....
WUKO by się przydało bo sie gów... przelewa![]()
Bocian napisał(a):Rysio napisał(a):zebik napisał(a):I koniec kariery
BAN![]()
![]()
Zebik, czy do obrony przed ratlerkiem używasz strzelby? Ja po prostu nie zwracam uwagi, wiecznie za Tobą szczekać nie będzie
Sądzę, że tego należy się trzymać bo ban to byłaby dla niego nobilitacja...
.png)
lm648 napisał(a):zebik napisał(a):lubelski napisał(a):..mógłby tu ktoś posprzątać....taki fajny wątek był....
WUKO by się przydało bo sie gów... przelewa![]()
TAK , Tobie w mózgu
Rysio napisał(a):zebik napisał(a):I koniec kariery
BAN![]()
![]()
zebik napisał(a):Rysio napisał(a):zebik napisał(a):I koniec kariery
BAN![]()
![]()
a jak Ci między zęby wejdzie kawałek mięsa i nie masz nitki do wygrzebania, a ten kawałek siedzi i przeszkadza, dłubiesz go palcem, językiem czymkolwiek co masz pod ręką a on dalej siedzi. To co robiszmy mamy tylko palce i język, a Ty masz nić dentystyczną.
![]()
Bocian napisał(a):Prosisz kolegę i wybija Ci zęba
zebik napisał(a):
a jak Ci między zęby wejdzie kawałek mięsa i nie masz nitki do wygrzebania, a ten kawałek siedzi i przeszkadza, dłubiesz go palcem, językiem czymkolwiek co masz pod ręką a on dalej siedzi. To co robiszmy mamy tylko palce i język, a Ty masz nić dentystyczną.
![]()
bocian napisał(a):Prosisz kolegę i wybija Ci zęba