Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 16:17

lm648 napisał(a):
maciekw napisał(a):...cześć patafieje :mrgreen:, pałujący się i pałowani, palących motór , pracujących na czarno i inne też witam piątkowo :mrgreen:
..no z synia kompa pisze lubelski :mrgreen:

Czy wszystkie "gwiazdy" i "gwiazdeczki" większego i mniejszego formatu, aktorzy pierwszo-/i drugoplanowi, moderatorz i administratorzy tego forum nie zdają sobie sprawy z tego, że występują w przestrzeni publicznej, gdzie każdy, (i ten który ma 112 lat i ten który ma tylko 12 lat) może ich "mądre wypowiedzi" czytać i powielać retorykę ich wystąpień publicznych, co jest wbrew Regulaminowi, który mówi, że:
"Czynności niedozwolone
Zabronione jest używanie zwrotów obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz)."

O to kilka "gwiazdorskich" próbek (jest ich sporo, nie tylko w tym temacie):
"zebik » 18-09-2013 20:32 - Czołem zjeby co .......
Bocian » 18-09-2013 07:46 - I społecznych podpierdalaczy
anakin » 06-08-2013 23:10 - Dobranoc zjeby i.........zjebanki
Rysio/Administrator » 11-08-2013 00:23 - .....i parę innych popierdöłek
darek1 » 18-09-2013 06:34 - Jakaż w tym wątku panuje wspaniała atmosfera. Osły, barany, ciule, gamonie, chamy itp
MRK » 13-09-2013 01:05 - Czołem Pokurwiency! "
To świadczy, min o tolerancji, wybiórczego stosowania postanowień Regulaminu i stosowania "filozofii Kallego" przez Administratorów tego forum i nie tylko.
Czekam teraz na "wiadro pomyj" szanowni "gwiazdorzy" jestem "uzbrojony"
:papa:

Do boju!, do boju! do boju! :lol:
Co kurz po bitwie już opadł? Czy sił już brak :lol:
Ostatnio edytowano 20.09.2013 16:24 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 16:18

lm648 napisał(a):
Rysio napisał(a): ........Potraktuj ten temat jako swoisty HP do którego nie koniecznie musisz wchodzić. .........

Idąc Twoim tokiem rozumowania to określę to jako:
" .....i parę .....popierdöłek"
Rysio/Administrator » 11-08-2013 00:23 - z tego tematu
Czy wiesz o tym, że "swastyka" też jest symbolem dobrobytu/szczęścia itp. wg. kultury indyjskiej a nam za sprawą jednej osoby i kilku ją popierających na dzień dzisiejszy kojarzy się z czym? a no z faszyzmem, hitleryzmem, holocaustem itp.
Kim ty jesteś, że masz taki "płytki tok" rozumowania i "krótkowzroczność" i nie rozumiesz tego, że w przyszłości (a może już) za sprawą takich "inteligentów" i jawnym przyzwoleniem administracji forum, znaczek cro.pl dumnie naklejony na samochodzie będzie kojarzył się z czym? a no z chamstwem itd, itp (resztę dopisz sobie sam). Zastanów się nad tym.
Jako zarejestrowany użytkownik na forum mam pełne prawo wchodzić w każdy temat i w nim dyskutować oraz wyrażać swoją opinię. A to że z Tobą nie uczestniczyłem w konsumpcji płynnych "chorwackich produktów" ( i nie będę) w ramach spotkań cro.pl w Orebiću 2013 nie znaczy, że jesteś tu "nieomylny".
Jedynym sposobem na wyżycie się z Twojej strony to udzielenie mi tzw. ostrzeżenia "za zasługi", wiedz o tym, że wielu forumowiczów myśli podobnie tak jak ja (niektórzy z tego powodu nawet oficjalnie je opuszczają).
Czyli uważajcie abyście swoim postępowaniem nie doprowadzili do tego, aby was za granicą nie wytykali palcami widząc znaczek "cro.pl" naklejony na waszych "wymoszczonych słomą furmankach".
Pozdrawiam Wszystkich i tych urażonych i tych wspierających mnie :)

Rysio :lol: czekam na odpowiedź :lol: , wymyśl coś :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 16:25

Wleź se na jakąś górkę, a i nick zmień na ten co masz zawsze to może ci ktoś odpisze.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 16:28

zebik napisał(a):Wleź se na jakąś górkę, a i nick zmień na ten co masz zawsze to może ci ktoś odpisze.

Nie zakłócaj jak nie masz nic sensownego do powiedzenia, gdyż będę zmuszony posty powtarzać :papa:

:mrgreen: Uważajcie abyście swoim wypowiedziami nie doprowadzili do tego, że was za granicą palcami będą wytykać widząc znaczek "cro.pl" naklejony na waszych "wymoszczonych słomą furmankach" :mrgreen:
Ostatnio edytowano 20.09.2013 16:31 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 16:29

lm648 napisał(a):
zebik napisał(a):Wleź se na jakąś górkę, a i nick zmień na ten co masz zawsze to może ci ktoś odpisze.

Nie zakłócaj jak nie masz nic sensownego do powiedzenia, gdyż będę zmuszony posty powtarzać :papa:

Na razie to ty zakłócasz i to jeszcze tchórzliwie. Gdybyś miał coś takiego jak honor to napisałbyś to pod nickiem którego używasz, a nie jakimś zabawkowym klonem.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 16:34

I tu się mylisz :) to jest mój nick od początku bytności na tym forum :) czyli od 2009 r. Out

:mrgreen: Uważajcie abyście swoim wypowiedziami nie doprowadzili do tego, że was za granicą palcami będą wytykać widząc znaczek "cro.pl :mrgreen:[/quote]
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 20.09.2013 16:38

zebik napisał(a):
lm648 napisał(a):

Na razie to ty zakłócasz i to jeszcze tchórzliwie. Gdybyś miał coś takiego jak honor to napisałbyś to pod nickiem którego używasz, a nie jakimś zabawkowym klonem.

Tej chłopie, ja myślałem, że Ty normalny jesteś. :lol: A Ty gadasz sam do siebie, bo interlokutora tam nie widać :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 16:39

Bocian napisał(a):Tej chłopie, ja myślałem, że Ty normalny jesteś. :lol: A Ty gadasz sam do siebie, bo interlokutora tam nie widać :lol:

No właśnie proszki słabo zadziałały już wsio widzę :D :D
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 20.09.2013 16:40

lm648 napisał(a):
lm648 napisał(a):
Rysio napisał(a): ........Potraktuj ten temat jako swoisty HP do którego nie koniecznie musisz wchodzić. .........

Czy wiesz o tym, że "swastyka" też jest symbolem dobrobytu/szczęścia itp. wg. kultury indyjskiej a nam za sprawą jednej osoby i kilku ją popierających na dzień dzisiejszy kojarzy się z czym? a no z faszyzmem, hitleryzmem, holocaustem itp.
Kim ty jesteś, że masz taki "płytki tok" rozumowania i "krótkowzroczność" i nie rozumiesz tego, że w przyszłości (a może już) za sprawą takich "inteligentów" i jawnym przyzwoleniem administracji forum, znaczek cro.pl dumnie naklejony na samochodzie będzie kojarzył się z czym? a no z chamstwem itd, itp (resztę dopisz sobie sam). Zastanów się nad tym.
Jako zarejestrowany użytkownik na forum mam pełne prawo wchodzić w każdy temat i w nim dyskutować oraz wyrażać swoją opinię. A to że z Tobą nie uczestniczyłem w konsumpcji płynnych "chorwackich produktów" ( i nie będę) w ramach spotkań cro.pl w Orebiću 2013 nie znaczy, że jesteś tu "nieomylny".
Jedynym sposobem na wyżycie się z Twojej strony to udzielenie mi tzw. ostrzeżenia "za zasługi", wiedz o tym, że wielu forumowiczów myśli podobnie tak jak ja (niektórzy z tego powodu nawet oficjalnie je opuszczają).
Czyli uważajcie abyście swoim postępowaniem nie doprowadzili do tego, aby was za granicą nie wytykali palcami widząc znaczek "cro.pl" naklejony na waszych "wymoszczonych słomą furmankach".

Rysio czekam na odpowiedź :)

I ja się zastanawiam, kim Ty jesteś, że oceniasz ludzi nie znając ich nic więcej niż z kilku wybranych wypowiedzi na forum, ale szczerze nie bardzo mnie to interesuje. Tym bardzie nie interesuje mnie to, kim są wirtualnie poznani ludzie w życiu prywatnym czy zawodowym. Widzę, że Tobie wirtualny świat wadzi a realnego unikasz. Czy dla ciebie kulturą jest wchodzenie w buciorach w życie kogoś kto sobie tego nie życzy? Czy ocenianie pracy czy życia innych na podstawie napisanych postów to dla Ciebie kultura? Uważasz się za inteligenta ? Gratuluję samooceny. Wolę zostać w ironii nazwany pierdołą niż czytać Twoje wzniosłe wywody. Być może nie wiesz co to kumpel lub przyjaciel, dlatego wątek w którym chcesz zaistnieć z pewnością nie jest dla Ciebie. Obawiam się jednak, że tego nie zrozumiesz, więc daruj sobie wchodzenie do niego, bedziesz zdrowszy i szczęśliwszy. Na tym kończę dyskusję z Tobą, więc się nie wysilaj, bo u mnie zrozumienia nie znajdziesz. Sorry.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 16:40

Bocian napisał(a): ....Tej chłopie, ja myślałem, że Ty normalny jesteś. :lol: A Ty gadasz sam do siebie, bo interlokutora tam nie widać :lol:

Dzięki za uznanie :lol: No prawie tak jak ty :lol:
Ostatnio edytowano 20.09.2013 16:43 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 16:41

Rysio napisał(a):
lm648 napisał(a):
lm648 napisał(a):

Rysio czekam na odpowiedź :)

I ja się zastanawiam, kim Ty jesteś, że oceniasz ludzi nie znając ich nic więcej niż z kilku wybranych wypowiedz na forum, ale szczerze nie bardzo mnie to interesuje. Tym bardzie nie interesuje mnie to, kim są wirtualnie poznani ludzie w życiu prywatnym czy zawodowym. Widzę, że Tobie wirtualny świat wadzi a realnego unikasz. Czy dla ciebie kulturą jest wchodzenie w buciorach w życie kogoś kto sobie tego nie życzy? Czy ocenianie pracy czy życia innych na podstawie napisanych postów to dla Ciebie kultura? Uważasz się za inteligenta ? Gratuluję samooceny. Wolę zostać w ironii nazwany pierdołą niż czytać Twoje wzniosłe wywody. Być może nie wiesz co to kumpel lub przyjaciel, dlatego wątek w którym chcesz zaistnieć z pewnością nie jest dla Ciebie. Obawiam się jednak, że tego nie zrozumiesz, więc daruj sobie wchodzenie do niego, bedziesz zdrowszy i szczęśliwszy. Na tym kończę dyskusję z Tobą, więc się nie wysilaj, bo u mnie zrozumienia nie znajdziesz. Sorry.

:mrgreen: JESTEM TWOIM SUMIENIEM :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 20.09.2013 16:48

zebik napisał(a):
Bocian napisał(a):Tej chłopie, ja myślałem, że Ty normalny jesteś. :lol: A Ty gadasz sam do siebie, bo interlokutora tam nie widać :lol:

No właśnie proszki słabo zadziałały już wsio widzę :D :D

No :) A ja jeszcze posiedzę trochę w robocie za wasze i pójdę sobie do Papaliny wciągnę jakieś kalmarki, też za wasze bo premia wpadła za grę na dudach :mrgreen:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 20.09.2013 16:48

lm648 napisał(a): :mrgreen: JESTEM TWOIM SUMIENIEM :mrgreen:

To niemożliwe. Moje sumienie ma jaja :papa:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 20.09.2013 16:49

Rysio napisał(a):

Amen.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 16:51

Rysio napisał(a):

Toś Eunuch :lol:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Eunuch
Ostatnio edytowano 20.09.2013 16:52 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone