lm648 napisał(a):maciekw napisał(a):...cześć patafieje, pałujący się i pałowani, palących motór , pracujących na czarno i inne też witam piątkowo
..no z synia kompa pisze lubelski
Czy wszystkie "gwiazdy" i "gwiazdeczki" większego i mniejszego formatu, aktorzy pierwszo-/i drugoplanowi, moderatorz i administratorzy tego forum nie zdają sobie sprawy z tego, że występują w przestrzeni publicznej, gdzie każdy, (i ten który ma 112 lat i ten który ma tylko 12 lat) może ich "mądre wypowiedzi" czytać i powielać retorykę ich wystąpień publicznych, co jest wbrew Regulaminowi, który mówi, że:
"Czynności niedozwolone
Zabronione jest używanie zwrotów obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz)."
O to kilka "gwiazdorskich" próbek (jest ich sporo, nie tylko w tym temacie):
"zebik » 18-09-2013 20:32 - Czołem zjeby co .......
Bocian » 18-09-2013 07:46 - I społecznych podpierdalaczy
anakin » 06-08-2013 23:10 - Dobranoc zjeby i.........zjebanki
Rysio/Administrator » 11-08-2013 00:23 - .....i parę innych popierdöłek
darek1 » 18-09-2013 06:34 - Jakaż w tym wątku panuje wspaniała atmosfera. Osły, barany, ciule, gamonie, chamy itp
MRK » 13-09-2013 01:05 - Czołem Pokurwiency! "
To świadczy, min o tolerancji, wybiórczego stosowania postanowień Regulaminu i stosowania "filozofii Kallego" przez Administratorów tego forum i nie tylko.
Czekam teraz na "wiadro pomyj" szanowni "gwiazdorzy" jestem "uzbrojony"
Do boju!, do boju! do boju!
Co kurz po bitwie już opadł? Czy sił już brak

.png)
.png)