Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 20.09.2013 14:23

Bocian napisał(a):
anakin napisał(a):O jakieś jaja pytała...czy coś...

O wydmuszki. Farbki kupiła podobno :)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nie doczytałem. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 14:24

cronet napisał(a):A tak na dobrą sprawę to jest forum czy czat? :mrgreen:

Czy to jest normalne jeśli ktoś siedzi non stop na forum i.... przepraszam ale pierd...li od rzeczy :mrgreen:

Czy to jest normalne, że pewne grono tzw. "Cromaniaków" robi aferę jeśli ktoś ma inne zdanie? :mrgreen:
Przecież tu ku...a nikt krytyki nie znosi, każdy jest najmądrzejszy 8O
To zaczyna wyglądać jak "bełkoczące towarzystwo wzajemnej adoracji" :D

A teraz pytanie:
-Kto z forumowiczów może bezkarnie wyklinać na forum a kto nie?

I jeszcze jedno: płacę podatki, tzw. budżetówka jest opłacana m.in. z moich pieniędzy. i nie po to je płacę aby ktoś podczas pracy za m.in. moje pieniądze SIEDZIAŁ NA FORUM.

..a ja za swoje siedzę :mrgreen: już to kiedyś pisałem na tym forum.....niejaki http://pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82awomir_Lindner w swojej fantastycznej książce o przedwojennej Polsce pisał ze słowo "nie pierdol" było w woj. poznańskim używane nawet w towarzystwie, tym z dobrego domu.... dopiero lata władzy ludowej zmieniły sens tego słowa...na ..no właśnie na jakie :?: obraźliwe, niegrzeczne, chamskie :?: ..więc bez urazy..po staropolsku Ci powiem.... :mrgreen: :mrgreen:
..chyba że masz taką zasadę "nie chcem ale muszem" ..posta se walnąć :mrgreen: :papa:

..dobre popołudnie wyznafcy Kallego ..cokolwiek miałoby to oznaczać...
Ostatnio edytowano 20.09.2013 14:29 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 20.09.2013 14:28

Czołem Fraglesy...
Widzę, że zostałem zacytowany jako ten zły.

Kurcze, przepraszam. Chłopaki, Ynka obraziliscie się za Pokurwiencow, co? No w chuj mi teraz głupio.

Pozdrawiam serdecznie
Na Zawsze Wasz
M.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 14:31

Rysio napisał(a): ........Potraktuj ten temat jako swoisty HP do którego nie koniecznie musisz wchodzić. .........

Idąc Twoim tokiem rozumowania to określę to jako:
" .....i parę .....popierdöłek"
Rysio/Administrator » 11-08-2013 00:23 - z tego tematu
Czy wiesz o tym, że "swastyka" też jest symbolem dobrobytu/szczęścia itp. wg. kultury indyjskiej a nam za sprawą jednej osoby i kilku ją popierających na dzień dzisiejszy kojarzy się z czym? a no z faszyzmem, hitleryzmem, holocaustem itp.
Kim ty jesteś, że masz taki "płytki tok" rozumowania i "krótkowzroczność" i nie rozumiesz tego, że w przyszłości (a może już) za sprawą takich "inteligentów" i jawnym przyzwoleniem administracji forum, znaczek cro.pl dumnie naklejony na samochodzie będzie kojarzył się z czym? a no z chamstwem itd, itp (resztę dopisz sobie sam). Zastanów się nad tym.
Jako zarejestrowany użytkownik na forum mam pełne prawo wchodzić w każdy temat i w nim dyskutować oraz wyrażać swoją opinię. A to że z Tobą nie uczestniczyłem w konsumpcji płynnych "chorwackich produktów" ( i nie będę) w ramach spotkań cro.pl w Orebiću 2013 nie znaczy, że jesteś tu "nieomylny".
Jedynym sposobem na wyżycie się z Twojej strony to udzielenie mi tzw. ostrzeżenia "za zasługi", wiedz o tym, że wielu forumowiczów myśli podobnie tak jak ja (niektórzy z tego powodu nawet oficjalnie je opuszczają).
Czyli uważajcie abyście swoim postępowaniem nie doprowadzili do tego, aby was za granicą nie wytykali palcami widząc znaczek "cro.pl" naklejony na waszych "wymoszczonych słomą furmankach".
Pozdrawiam Wszystkich i tych urażonych i tych wspierających mnie :)
Ostatnio edytowano 20.09.2013 14:54 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 20.09.2013 14:31

lubelski napisał(a):..a ja za swoje siedzę :mrgreen: już to kiedyś pisałem na tym forum.....niejaki http://pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82awomir_Lindner w swojej fantastycznej książce o przedwojennej Polsce pisał ze słowo "nie pierdol" było w woj. poznańskim używane nawet w towarzystwie, tym z dobrego domu.... dopiero lata władzy ludowej zmieniły sens tego słowa...na ..no właśnie na jakie :?: obraźliwe, niegrzeczne, chamskie :?: ..więc bez urazy..po staropolsku Ci powiem.... :mrgreen: :mrgreen:
..chyba że masz taką zasadę "nie chcem ale muszem" ..posta se walnąć :mrgreen: :papa:

W pustę Jędrek piszesz.
Nie wydają Ci się te teksty dziwnie znajome??
Czytałeś to już nie raz, tyle, że w wykonaniu innego mundrali.

Jak mawia mój ulubiony bohater z powieści SF - Mój dziadek widział kiedyś ser tego samego koloru… :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 20.09.2013 14:34

lm648 napisał(a): w Orebću

Rikoardo, nie pucowałeś się, ze byłeś w jakimś Orebću. To gdzieś koło Kalisza?
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 20.09.2013 14:35

anakin napisał(a):Nie wydają Ci się te teksty dziwnie znajome??

Dobrze kombinujesz miszczu :) I telenowela się toczy :oczko_usmiech:
barti75
Cromaniak

Postnapisał(a) barti75 » 20.09.2013 14:37

lm648 napisał(a):........."wymoszczonych słomą furmankach"......

U mnie już się nie mieści poza tym słoma w aucie to podstawa, tak samo jak skarpetki do sandałów i piwo Wojak z reklamówki biedry na plaży w Cro byłeś w Orebću i tego nie widziałeś :?: :?:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 20.09.2013 14:42

barti75 napisał(a):
lm648 napisał(a):........."wymoszczonych słomą furmankach"......

U mnie już się nie mieści poza tym słoma w aucie to podstawa, tak samo jak skarpetki do sandałów i piwo Wojak z reklamówki biedry na plaży w Cro byłeś w Orebću i tego nie widziałeś :?: :?:

Śmieszni są tacy bohatyrzy, miszczowie 5ciu nicków :) Tyle Spotkań, tyle Zlotów i jakoś nigdy żaden frajer się nie pojawił, żeby powiedzieć komuś w twarz o tej słomie i innych rzeczach :) I zawsze ma tłumaczenie, że to nie strach tylko 20cia innych powodów :)
barti75
Cromaniak

Postnapisał(a) barti75 » 20.09.2013 14:46

Bocian napisał(a):Śmieszni są tacy bohatyrzy, miszczowie 5ciu nicków :) Tyle Spotkań, tyle Zlotów i jakoś nigdy żaden frajer się nie pojawił, żeby powiedzieć komuś w twarz o tej słomie i innych rzeczach :) I zawsze ma tłumaczenie, że to nie strach tylko 20cia innych powodów :)

bo to taki bochater i mistsz ale klawiatury, zakupy pewnie też przez neta robi bo strach do ludzi wyjść :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 20.09.2013 14:51

Bocian napisał(a):Śmieszni są tacy bohatyrzy, miszczowie 5ciu nicków :) Tyle Spotkań, tyle Zlotów i jakoś nigdy żaden frajer się nie pojawił, żeby powiedzieć komuś w twarz o tej słomie i innych rzeczach :) I zawsze ma tłumaczenie, że to nie strach tylko 20cia innych powodów :)

Oj, dałbys spokój...
Ludzie nie mają czasu na zabawę dla plebsu.... :roll:
Przeszedłbyś się czasem w góry.....nad jezioro...odchamił....ynteligentnie porozmawiał...
Potem siadł do kompa...założył z osiem nowych nicków.....albo banglał na PW.....
I oficjalnie to byłbyś "gość"....miły...grzeczny...pomocny.

A tak to tylko wóda i wóda.... :roll:
Którą oczywiście kupujesz za pieniądze podatników. :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 20.09.2013 14:54

anakin napisał(a):

Oj, dałbys spokój...
Ludzie nie mają czasu na zabawę dla plebsu.... :roll:
Przeszedłbyś się czasem w góry.....nad jezioro...odchamił....ynteligentnie porozmawiał...
Potem siadł do kompa...założył z osiem nowych nicków.....albo banglał na PW.....
I oficjalnie to byłbyś "gość"....miły...grzeczny...pomocny.

A tak to tylko wóda i wóda.... :roll:

W sumie to mógłbym jeszcze ognisko rozpalić... :roll: Zagonetkę zapodać...
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 20.09.2013 14:55

anakin napisał(a):Którą oczywiście kupujesz za pieniądze podatników. :mrgreen:

Czyli za swoje :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 20.09.2013 14:56

Niestety muszę na chwilię oddeć od kompa (jak żyć...jak żyć? :cry: ), więc gdybyś Fantastyczny Kubusiu coś do mnie chciał napisać, to wiesz.........odpowiedź dla ciebie pozostaje niezmienna od lat. :smo:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 15:18

Bocian napisał(a):
anakin napisał(a):Nie wydają Ci się te teksty dziwnie znajome??

Dobrze kombinujesz miszczu :) I telenowela się toczy :oczko_usmiech:

Na której górze grajom tom telnofele :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone