Bocian napisał(a):anakin napisał(a):O jakieś jaja pytała...czy coś...
O wydmuszki. Farbki kupiła podobno
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nie doczytałem.
cronet napisał(a):A tak na dobrą sprawę to jest forum czy czat?![]()
Czy to jest normalne jeśli ktoś siedzi non stop na forum i.... przepraszam ale pierd...li od rzeczy![]()
Czy to jest normalne, że pewne grono tzw. "Cromaniaków" robi aferę jeśli ktoś ma inne zdanie?![]()
Przecież tu ku...a nikt krytyki nie znosi, każdy jest najmądrzejszy![]()
To zaczyna wyglądać jak "bełkoczące towarzystwo wzajemnej adoracji"![]()
A teraz pytanie:
-Kto z forumowiczów może bezkarnie wyklinać na forum a kto nie?
I jeszcze jedno: płacę podatki, tzw. budżetówka jest opłacana m.in. z moich pieniędzy. i nie po to je płacę aby ktoś podczas pracy za m.in. moje pieniądze SIEDZIAŁ NA FORUM.

Rysio napisał(a): ........Potraktuj ten temat jako swoisty HP do którego nie koniecznie musisz wchodzić. .........

lubelski napisał(a):..a ja za swoje siedzęjuż to kiedyś pisałem na tym forum.....niejaki http://pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82awomir_Lindner w swojej fantastycznej książce o przedwojennej Polsce pisał ze słowo "nie pierdol" było w woj. poznańskim używane nawet w towarzystwie, tym z dobrego domu.... dopiero lata władzy ludowej zmieniły sens tego słowa...na ..no właśnie na jakie
obraźliwe, niegrzeczne, chamskie
..więc bez urazy..po staropolsku Ci powiem....
![]()
..chyba że masz taką zasadę "nie chcem ale muszem" ..posta se walnąć![]()
barti75 napisał(a):lm648 napisał(a):........."wymoszczonych słomą furmankach"......
U mnie już się nie mieści poza tym słoma w aucie to podstawa, tak samo jak skarpetki do sandałów i piwo Wojak z reklamówki biedry na plaży w Cro byłeś w Orebću i tego nie widziałeś![]()
.png)
Bocian napisał(a):Śmieszni są tacy bohatyrzy, miszczowie 5ciu nickówTyle Spotkań, tyle Zlotów i jakoś nigdy żaden frajer się nie pojawił, żeby powiedzieć komuś w twarz o tej słomie i innych rzeczach
I zawsze ma tłumaczenie, że to nie strach tylko 20cia innych powodów

Bocian napisał(a):Śmieszni są tacy bohatyrzy, miszczowie 5ciu nickówTyle Spotkań, tyle Zlotów i jakoś nigdy żaden frajer się nie pojawił, żeby powiedzieć komuś w twarz o tej słomie i innych rzeczach
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):Śmieszni są tacy bohatyrzy, miszczowie 5ciu nickówTyle Spotkań, tyle Zlotów i jakoś nigdy żaden frajer się nie pojawił, żeby powiedzieć komuś w twarz o tej słomie i innych rzeczach
Oj, dałbys spokój...
Ludzie nie mają czasu na zabawę dla plebsu....![]()
Przeszedłbyś się czasem w góry.....nad jezioro...odchamił....ynteligentnie porozmawiał...
Potem siadł do kompa...założył z osiem nowych nicków.....albo banglał na PW.....
I oficjalnie to byłbyś "gość"....miły...grzeczny...pomocny.
A tak to tylko wóda i wóda....
Bocian napisał(a):anakin napisał(a):Nie wydają Ci się te teksty dziwnie znajome??
Czytałeś to już nie raz, tyle, że w wykonaniu innego mundrali.
Dobrze kombinujesz miszczuI telenowela się toczy