jara napisał(a):lm648 napisał(a):ZAMKNĄĆ TEMAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nie tylko)![]()
Nie ma zgody
Wybacz ale na to nie trzeba Twojej zgody
NIE MA MOJEJ ZGODY NA DALSZE ISTNIENIE TEGO FORUM Z TAKĄ "KULTURĄ WYPOWIEDZI" !!!
jara napisał(a):lm648 napisał(a):ZAMKNĄĆ TEMAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nie tylko)![]()
Nie ma zgody
.png)
lm648 napisał(a):jara napisał(a):lm648 napisał(a):ZAMKNĄĆ TEMAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nie tylko)![]()
Nie ma zgody
Wybacz ale na to nie trzeba Twojej zgodytu na każdej stronie wypowiedziami "gwiazd" jest łamany Regulamin forum, tu jest stosowana "filozofia Kallego" przez Rysia/Administratora, a pozostali to tolerują, niestety ja Wam na to nie pozwolę.
NIE MA MOJEJ ZGODY NA DALSZE ISTNIENIE TEGO FORUM Z TAKĄ "KULTURĄ WYPOWIEDZI" !!!
.png)
lm648 napisał(a):jara napisał(a):lm648 napisał(a):ZAMKNĄĆ TEMAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nie tylko)![]()
Nie ma zgody
Wybacz ale na to nie trzeba Twojej zgodytu na każdej stronie wypowiedziami "gwiazd" jest łamany Regulamin forum, tu jest stosowana "filozofia Kallego" przez Rysia/Administratora, a pozostali to tolerują, niestety ja Wam na to nie pozwolę.
.png)
Nie ma zgody

lm648 napisał(a):.....

.png)
jara napisał(a):
Do tej piaskownicy przychodzi się z własnej, nieprzymuszonej woli. Nie chcesz, nie właź.
lm648 napisał(a):NIE MA MOJEJ ZGODY NA DALSZE ISTNIENIE TEGO FORUMże czyli co zamkną forumbo jak nie ma Twojej zgody jak tak mówisz pewnie tak będzie
. o ja pierd....e, taka wiadomość przed łekendem, śmigam po robocie do zaufanego lekarza po Prozak i do agenta ubezpieczeniowego, żeby polisę na życie zmienić bo nie wiem czy pikawa mi to wszystko wytrzyma( a tak dzieciaki zamiast do Cro może w końcu poleca gdzieś dalej, a nie 2 dni w aucie żeby tyłek w Jadranie zanurzyć), a jeszcze muszę te choler...e podatki zapłacić bo jak tak z długami wobec US z tego świata zejść tóż to nawet nie wypada
i obawiam się, że mogę tego nie wytrzymać. Proszę wyraź zgodę na istnienie tego forum przecie jak nie zmienisz zdania to tak jakby się obudzić w niedzielę, a tu ni ma TELERANKA
![]()
![]()
Z TAKĄ "KULTURĄ WYPOWIEDZI" !!!całe życie się człowiek kultury uczy, i stara się jak może być i kulturalny, ale widać czasami lepiej jak w starym dobrym przysłowiu z drzwiami od syrenki czyli jak nie pierd...sz to się nie zamkną

cronet napisał(a):A tak na dobrą sprawę to jest forum czy czat?![]()
Czy to jest normalne jeśli ktoś siedzi non stop na forum i.... przepraszam ale pierd...li od rzeczy![]()
Czy to jest normalne, że pewne grono tzw. "Cromaniaków" robi aferę jeśli ktoś ma inne zdanie?![]()
Przecież tu ku...a nikt krytyki nie znosi, każdy jest najmądrzejszy![]()
To zaczyna wyglądać jak "bełkoczące towarzystwo wzajemnej adoracji"![]()
A teraz pytanie:
-Kto z forumowiczów może bezkarnie wyklinać na forum a kto nie?
I jeszcze jedno: płacę podatki, tzw. budżetówka jest opłacana m.in. z moich pieniędzy. i nie po to je płacę aby ktoś podczas pracy za m.in. moje pieniądze SIEDZIAŁ NA FORUM.
.png)
Czy to jest normalne jeśli ktoś siedzi non stop na forum i.... przepraszam ale pierd...li od rzeczy![]()
Czy to jest normalne, że pewne grono tzw. "Cromaniaków" robi aferę jeśli ktoś ma inne zdanie?![]()
A teraz pytanie:
I jeszcze jedno: płacę podatki, tzw. budżetówka jest opłacana m.in. z moich pieniędzy. i nie po to je płacę aby ktoś podczas pracy za m.in. moje pieniądze SIEDZIAŁ NA FORUM.
A teraz pytanie: