Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maciekw
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciekw » 20.09.2013 08:26

...cześć patafieje :mrgreen:, pałujący się i pałowani, palących motór , pracujących na czarno i inne też witam piątkowo :mrgreen:
..no z synia kompa pisze lubelski :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.09.2013 08:58

maciekw napisał(a):...cześć patafieje :mrgreen:, pałujący się i pałowani, palących motór , pracujących na czarno i inne też witam piątkowo :mrgreen:

Głęboka konspira, trza się było nie ujawniac
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 20.09.2013 09:01

maciekw napisał(a):...cześć patafieje :mrgreen:, pałujący się i pałowani, palących motór , pracujących na czarno i inne też witam piątkowo :mrgreen:

ha ha ha... :lool:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 09:10

maciekw napisał(a):..no z synia kompa pisze lubelski :mrgreen:

Z mojego nic nie pisałeś :) :)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 20.09.2013 09:18

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):Nasi znowu górą :evil:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... ymie/hhkzw

Pielgrzymi?

Możliwe, że pielgrzymi. Może ci, ze wspólnoty "Łowcy Hanysów" :oczko_usmiech:
Byli widoczni na trybunach.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 09:46

Czy wszystkie "gwiazdy" i "gwiazdeczki" większego i mniejszego formatu, aktorzy pierwszo-/i drugoplanowi, moderatorz i administratorzy tego forum nie zdają sobie sprawy z tego, że występują w przestrzeni publicznej, gdzie każdy, (i ten który ma 112 lat i ten który ma tylko 12 lat) może ich "mądre wypowiedzi" czytać i powielać retorykę ich wystąpień publicznych, co jest wbrew Regulaminowi, który mówi, że:
"Czynności niedozwolone
Zabronione jest używanie zwrotów obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz)."

O to kilka "gwiazdorskich" próbek (jest ich sporo, nie tylko w tym temacie):
"zebik » 18-09-2013 20:32 - Czołem zjeby co .......
Bocian » 18-09-2013 07:46 - I społecznych podpierdalaczy
anakin » 06-08-2013 23:10 - Dobranoc zjeby i.........zjebanki
Rysio/Administrator » 11-08-2013 00:23 - .....i parę innych popierdöłek
darek1 » 18-09-2013 06:34 - Jakaż w tym wątku panuje wspaniała atmosfera. Osły, barany, ciule, gamonie, chamy itp
MRK » 13-09-2013 01:05 - Czołem Pokurwiency! "
To świadczy, min o tolerancji, wybiórczego stosowania postanowień Regulaminu i stosowania "filozofii Kallego" przez Administratorów tego forum i nie tylko.
Czekam teraz na "wiadro pomyj" szanowni "gwiazdorzy" jestem "uzbrojony"
:papa:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 20.09.2013 09:58

lm648 napisał(a):Czy wszystkie "gwiazdy" i "gwiazdeczki" większego i mniejszego formatu, aktorzy pierwszo-/i drugoplanowi, moderatorz i administratorzy tego forum nie zdają sobie sprawy z tego, że występują w przestrzeni publicznej, gdzie każdy, (i ten który ma 112 lat i ten który ma tylko 12 lat) może ich "mądre wypowiedzi" czytać i powielać retorykę ich wystąpień publicznych, co jest wbrew Regulaminowi, który mówi, że:
"Czynności niedozwolone
Zabronione jest używanie zwrotów obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz)."

darek1 » 18-09-2013 06:34 - Jakaż w tym wątku panuje wspaniała atmosfera. Osły, barany, ciule, gamonie, chamy itp
To świadczy, min o tolerancji, wybiórczego stosowania postanowień Regulaminu i stosowania "filozofii Kallego" przez Administratorów tego forum i nie tylko.

Weź człowieku walnij się łbem o mur i to porządnie, może nareszcie komórki na swoje miejsce wskoczą :P
Trzeba mieć naprawdę nieźle zrypany mózg, żeby jeszcze zadać sobie trud i powypisywać cytaty innych userów! Nic się nie działo w wątkach o cenach? O chorwatach oszustach? Nie dawało to Ci spokoju? Musiałeś zaistnieć?!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 10:01

lm648 napisał(a):[

Zabronione jest używanie zwrotów obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz)."[/b]

..kiedy to sama prawda.. :mrgreen: o tych ......, ......., ......., ...... i innych :mrgreen:

.jeno nie wiem czym gwiazda czy gwiazdeczka..hmmmmm :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 10:16

zebik napisał(a):

..a Ty masz :?: ..gwiazdeczko..
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 20.09.2013 10:19

lubelski napisał(a):
zebik napisał(a):

Zebik ukradł mi tytuł gwiazdeczki buuu... :cry:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.09.2013 10:56

lm648 napisał(a):Czekam teraz na "wiadro pomyj" szanowni "gwiazdorzy" jestem "uzbrojony"

"Tu przerwał, lecz róg trzymał; wszystkim się zdawało,
Że Wojski wciąż gra jeszcze, a to echo grało."
I tylko tym echem jesteś :)
lm648 napisał(a):Jutro "puknę" w inny temat, ciekawy jestem jak szybko mnie znajdziecie

Tylko jakoś chłopaku nikt cię nie szuka :lol: Za to ty biegasz jak ratlerek...
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.09.2013 11:01

lm648 napisał(a): :papa:

Myślę, że ten tekst to żart
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 11:15

lubelski napisał(a):
zebik napisał(a):

Mam ino rzadko sprawdzasz 8O
Czołem kretyni z przestrzeni publicznej oraz ci co się nudzą a nie mogą z przyczyn różnych bawić się swoim wawrzynkiem 8O :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2013 11:53

ynka napisał(a):Weź człowieku walnij się łbem o mur i to porządnie, może nareszcie komórki na swoje miejsce wskoczą :P Trzeba mieć naprawdę nieźle zrypany mózg, żeby jeszcze zadać sobie trud i powypisywać cytaty innych userów! Nic się nie działo w wątkach o cenach? O chorwatach oszustach? Nie dawało to Ci spokoju? Musiałeś zaistnieć?!

Brawo "gwiazd -o/-eczko" (do wyboru) za wyczerpujące wypowiedzi w temacie :) ponoć jesteś matką/rodzicem, wychowujesz dzieci.... (tak wynika z niektórych Twoich postów) zastanów się nad sobą i swoimi wypowiedziami tzw. "bytu internetowego" (jak to określił swego czasu Bocian). Nie myśl, że jesteś anonimowa ukrywając się po nick-iem :) Zawtórujcie jej domniemani dumni "stróże prawa", na co czekacie ? przecież powinniście bronić tych słabszych w myśl prawa i składanej przysięgi/ślubowania policjanta (aaaaaa, co nie którzy mają zwolnienie z Wf-u, ale nie z tej czynności), przecież po to zostaliście powołani za pieniądze podatnika. Jak to jest z Wami, w niedzielę z dziećmi za rączkę do kościoła na "sumę" a w powszedni dzień "widły bliźniemu w plecy". Brawo, brawo :)
Administracja forum nadal śpi (lub zastanawia się).
ZAMKNĄĆ TEMAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nie tylko) :roll: :roll:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.09.2013 12:12

lm648 napisał(a):ZAMKNĄĆ TEMAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nie tylko) :roll: :roll:

Nie ma zgody :evil:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone