Bocian napisał(a):bluesman napisał(a):nie odbiegasz ...........
Nie, dziś nie biegałem panie haj ofisjer
Biedny jesteś nie ja epatuję stopniem tylko TY , biedny jesteś i masz jak widać kompleksy .....................
bluesman napisał(a):Bocian napisał(a):bluesman napisał(a):
Mistrzu coś bym Ci napisał ale tego nie zrobię spytaj adminów skąd ip i takie tam .............. jesteś dnem i tyle ...........
Jarek, ale Ty dno jesteś
wiesz co ? nie mam żadnego problemu by z Tobą się spotkać ................. już to innym proponowałem, nie mam cykora czy takie tam mimo iż wg Ciebie nie umiem pisać .............. swoje lata mam ............. zastraszyć się nie dam, bo straszenie mordobiciem wybacz ale słabe jest ...................na tyle Cie stać ..............
bluesman napisał(a):Bocian napisał(a):bluesman napisał(a):nie odbiegasz ...........
Biedny jesteś nie ja epatuję stopniem tylko TY , biedny jesteś i masz jak widać kompleksy .....................
.png)
Bocian napisał(a):bluesman napisał(a):Bocian napisał(a):bluesman napisał(a):
Mistrzu coś bym Ci napisał ale tego nie zrobię spytaj adminów skąd ip i takie tam .............. jesteś dnem i tyle ...........
Jarek, ale Ty dno jesteś
wiesz co ? nie mam żadnego problemu by z Tobą się spotkać ................. już to innym proponowałem, nie mam cykora czy takie tam mimo iż wg Ciebie nie umiem pisać .............. swoje lata mam ............. zastraszyć się nie dam, bo straszenie mordobiciem wybacz ale słabe jest ...................na tyle Cie stać ..............
![]()
Zacytujesz to straszenie panie łoficerze?
bluesman napisał(a):Bocian napisał(a):bluesman napisał(a):Bocian napisał(a):bluesman napisał(a):
Jarek, ale Ty dno jesteś
![]()
Zacytujesz to straszenie panie łoficerze?
spadaj chłopie nie masz klasy ............
.png)
Bocian napisał(a):bluesman napisał(a):Bocian napisał(a):bluesman napisał(a):nie odbiegasz ...........
Biedny?Nie no, mam parę złotych w kieszeni
.png)
Bocian napisał(a):bluesman napisał(a):
Skoro dla ciebie bieda to tylko kasa tym bardziej wspólczuję
Nie dość, że gwiazdy, mocarne ramiona cisną, to jeszcze współczujący jak matka Teresa
bluesman napisał(a):Bocian napisał(a):bluesman napisał(a):
Nie dość, że gwiazdy, mocarne ramiona cisną, to jeszcze współczujący jak matka Teresa
Ale masz kompleksy .........................
.png)
Bocian napisał(a):bluesman napisał(a):