Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 21.09.2013 22:29

Bocian napisał(a):
bluesman napisał(a):nie zamieram

Nie zamieraj :) :)

Trafione zatopione ................
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 21.09.2013 22:38

agapi napisał(a):..proszę mi tu tylko Jary (ani nikogo innego też!) z ''dnem'' nie porównywać :evil: ,bo ja Jarę poznać osobiście miałam przyjemność i ..super gościu z niego, więc...odczep się z łaski swojej Blusmenie :evil:

Cześć Kasia. Miło Cię przeczytać i dziękuję za dobre słowo.

agapi napisał(a):ps..a tak wogóle to...nie za duzi jesteście na taką piaskownicę.... :?

A tak sobie babki z piasku przewracamy... :lol:
Ostatnio edytowano 21.09.2013 22:43 przez jara, łącznie edytowano 1 raz
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 21.09.2013 22:43

jara napisał(a):

...ło matko, czyli w dalszym ciągu bezustanna polemika

:D
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 21.09.2013 22:48

majeczka napisał(a):
jara napisał(a):

...ło matko, czyli w dalszym ciągu bezustanna polemika

:D

non stop :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.09.2013 23:07

..ja w polemikę sie nie wdaję..bo niestety stronniczość mi nie pozwala(jak to słusznie zauważono) :smo:

ps. zamiast babki z piasku stawiać... może jakiś zamek byście zbudowali królewicze-gupki :wink:

:papa:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 21.09.2013 23:11

agapi napisał(a):..ja w polemikę sie nie wdaję..bo niestety stronniczość mi nie pozwala(jak to słusznie zauważono) :smo:

ps. zamiast babki z piasku stawiać... może jakiś zamek byście zbudowali królewicze-gupki :wink:

Oj! Ja za! Taki duzy zamek na Pelješcu!
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 21.09.2013 23:11

agapi napisał(a):..ja w polemikę sie nie wdaję..bo niestety stronniczość mi nie pozwala(jak to słusznie zauważono) :smo:

jak śpiewano: "...zamki na piasku, gdy pełno w szkle...". :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 21.09.2013 23:15

ynka napisał(a):

Zapodawaj stary awatar bo był zajebiaszczy :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.09.2013 23:16

ynka napisał(a):

..ze złotą wieżą dla ..królewny ze złotymi zombami.. :smo: :mrgreen:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 21.09.2013 23:28

agapi napisał(a):
ynka napisał(a):

..ze złotą wieżą dla ..królewny ze złotymi zombami.. :smo: :mrgreen:

A co!
Królewna musi mieć dużo złota! :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2013 08:34

Czołem dziady i chamy oraz ci którzy temu hołdują i to podtrzymują :D
ładna pogoda, kawę wypiłem, ciachnę jeszcze kupę i czas na spacerek do zamkniętego przez Rysia kościoła (wiara najważniejsza, a wrota zamknięte). Czymta się zjeby i popaprańcy i inii gloryfikatorzy syfu, kiły i mogiły :D :D :D :D
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 22.09.2013 08:35

zebik napisał(a):Czołem dziady i chamy oraz ci którzy temu hołdują i to podtrzymują :D
ładna pogoda, kawę wypiłem, ciachnę jeszcze kupę i czas na spacerek do zamkniętego przez Rysia kościoła (wiara najważniejsza, a wrota zamknięte). Czymta się zjeby i popaprańcy i inii gloryfikatorzy syfu, kiły i mogiły :D :D :D :D

Miłego tyż...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2013 10:20

jara napisał(a):......Miłego tyż...

NIE KARM !

DOKARMIANIE JEST ZABRONIONE !

GROZI SANKCJAMI ADMINISTRACYJNYMI !
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.09.2013 12:08

Kłapouchy stał sobie samotnie w zaroślach ostu na skraju Lasu, z łbem zwieszonym ku ziemi, i rozmyślał o sprawach tego świata.

Dzień dobry anomalie. :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 22.09.2013 12:46

anakin napisał(a):Kłapouchy stał sobie samotnie w zaroślach ostu na skraju Lasu, z łbem zwieszonym ku ziemi, i rozmyślał o sprawach tego świata.

Dzień dobry anomalie. :mrgreen:

Cze...
Też postałem, ... ale poszłem
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone