Bocian napisał(a):bluesman napisał(a):nie zamieram
Nie zamieraj![]()
Trafione zatopione ................
.png)
agapi napisał(a):..proszę mi tu tylko Jary (ani nikogo innego też!) z ''dnem'' nie porównywać,bo ja Jarę poznać osobiście miałam przyjemność i ..super gościu z niego, więc...odczep się z łaski swojej Blusmenie
agapi napisał(a):ps..a tak wogóle to...nie za duzi jesteście na taką piaskownicę....

.png)
agapi napisał(a):..ja w polemikę sie nie wdaję..bo niestety stronniczość mi nie pozwala(jak to słusznie zauważono)![]()
ps. zamiast babki z piasku stawiać... może jakiś zamek byście zbudowali królewicze-gupki![]()
ynka napisał(a):agapi napisał(a):..ja w polemikę sie nie wdaję..bo niestety stronniczość mi nie pozwala(jak to słusznie zauważono)![]()
ps. zamiast babki z piasku stawiać... może jakiś zamek byście zbudowali królewicze-gupki![]()
Oj! Ja za! Taki duzy zamek na Pelješcu!
ynka napisał(a):agapi napisał(a):..ja w polemikę sie nie wdaję..bo niestety stronniczość mi nie pozwala(jak to słusznie zauważono)![]()
.png)
agapi napisał(a):ynka napisał(a):agapi napisał(a):..ja w polemikę sie nie wdaję..bo niestety stronniczość mi nie pozwala(jak to słusznie zauważono)![]()
..ze złotą wieżą dla ..królewny ze złotymi zombami..![]()

.png)
zebik napisał(a):Czołem dziady i chamy oraz ci którzy temu hołdują i to podtrzymują![]()
ładna pogoda, kawę wypiłem, ciachnę jeszcze kupę i czas na spacerek do zamkniętego przez Rysia kościoła (wiara najważniejsza, a wrota zamknięte). Czymta się zjeby i popaprańcy i inii gloryfikatorzy syfu, kiły i mogiły![]()
![]()
![]()
jara napisał(a):......Miłego tyż...