Bocian napisał(a):jara napisał(a):ita napisał(a):ktoś ma długi weekend teraz? bo ja tak, ale fajnie
Miałem mieć, ale mielę
Ja mamAle dlatego, że se wolne wziąłem
Ja też se wziąłem, ale zaraz oddałem
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):I co ? Ty nie będziesz ?
Trudno, to nie moja sprawa
To raczej Ty podajesz takie wątpliwości. Ja nie mówię o tym, że ja się umyję a i tak ktoś nasika...
To nie są żadne wątpliwości. I to nie ja piszę że jest jakiś problem gdy ktoś w slipkach weźmie prysznic przed wejściem do basenu. Jeżeli je zdejmie i się wypucuje przed wejściem do basenu to nie rozwiąże innych problemów bo ludzie są różni. Tylko o to mi chodzilo że to kolejny martwy przepis, który nie ułatwi ludziom życia.
Zawsze to będzie o jednego umytego więcej i o ileś tam chloru mniej. Nie jest martwy, bo wystarczy dodawać znacznik do basenu który barwi się pod działaniem moczu. I mamy czystych kąpiących się i nie sikających w wodzie.
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Z gronem znajomych .
Czyli z obcymi ludźmi. To jaki jest problem pod prysznicem na basenie?
Aha. ..znajomi - przyjaciele. ..tu jest pies pogrzebion.
Moi znajomi nie są dla mnie obcymi ludźmi.
Juz napisałam jaki jest problem.
Moim zdaniem problem jest taki, ze dla Ciebie ktoś kto sprawdza prysznice czy ludzie kąpią się bez kostiumów to strażnik a dla mnie pracownik basenu dbający o czystość.
Bocian napisał(a):No popatrz, pot ma taki niby sam skład a tam gdzie stosują te znaczniki to jakoś od potu się nie barwi...
.png)
slapol napisał(a):Bocian napisał(a):No popatrz, pot ma taki niby sam skład a tam gdzie stosują te znaczniki to jakoś od potu się nie barwi...
W pocie znajduje się mocznik, ale wcale nie świadczy to o TAKIM SAMYM składzie chemicznym![]()
![]()
Cześć Wam.
Ita, pamiętaj na przyszłość o stroju na basen....bo popatrz co narobiłaś...![]()
jara napisał(a):...A mogła wejść w majtkach i nie było by problemu. Siema Sławek
.png)
slapol napisał(a):jara napisał(a):...A mogła wejść w majtkach i nie było by problemu. Siema Sławek
Oczywiście żartowałem. Każda dyskusja merytoryczna jest fajna...tym bardziej o czystości. Dokładam do tematu przepełniony autobus miejski w gorący, letni dzień ok. godz 16.00 ha,ha, ha...
.png)
slapol napisał(a):W pocie znajduje się mocznik, ale wcale nie świadczy to o TAKIM SAMYM składzie chemicznym![]()
.png)
slapol napisał(a): Dokładam do tematu przepełniony autobus miejski w gorący, letni dzień ok. godz 16.00 ha,ha, ha...
garbowski napisał(a):...a widok..pewnie masz racje Sławek..mało zachęcający![]()
..dobry wieczór sikającym i nie sikającym
garbowski napisał(a):slapol napisał(a): Dokładam do tematu przepełniony autobus miejski w gorący, letni dzień ok. godz 16.00 ha,ha, ha...
..dwa lata jazdy na "szczytówkach" w komunikacji miejskiej..po pół roku mogłem z zamkniętymi oczyma powiedzieć jaki jest dzień tygodnia...![]()