..obiadek sie robi...
.png)
garbowski napisał(a): na obiad..kotlety z kaszy gryczanej ze srem białymi swoje ogórki po kozacku..
.png)
garbowski napisał(a):..rogala zazdraszczam...
ita napisał(a):garbowski napisał(a): na obiad..kotlety z kaszy gryczanej ze srem białymi swoje ogórki po kozacku..
łał!!! a daj przepis! brzmi pychota
tzn ja robię jakieś kotlety z kaszy gryczanej ale bez białego seradawaj, dawaj przepis, mam pomysł na jutro bo dzisiaj robię pizzę, rodzina zamówiła
.png)
Bocian napisał(a):Tupot białych mew...
.png)
Bocian napisał(a):Tupot białych mew...
ita napisał(a):Sylwia, może autor się podzieli![]()
lidlowego rogala spoko możesz kupić, lepszy taki niż żaden. Ja nie próbowałam, ale podobno nie są złe. U nas akurat pyszne są w biedronce, ale dostarczane są tam z lokalnej piekarni, więc sprawdzone.
.png)
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Tupot białych mew...
Sławomira było, ale wstydJa to zarobiony, ale emeryci i młodzież powinni pamiętać.

.png)
jara napisał(a):Sławomira było, ale wstydJa to zarobiony, ale emeryci i młodzież powinni pamiętać.
.png)
garbowski napisał(a):jara napisał(a):Sławomira było, ale wstydJa to zarobiony, ale emeryci i młodzież powinni pamiętać.
..a skąd wiesz że nie pamiętali....choc ani zarobiony ani emeryt czy młodzież nie jestem...
Wszystkiego Najlepszego Sławek. A brytole to jeszcze lepiej garują niż u nas. Taką rudą wódkę na myszach piją