Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 07.11.2014 08:10

..dobry..dobry, nie pada ale za oknem, na dworze kiepsko..szaro-buro. Ano co zrobić Ita..klimat taki.. :oczko_usmiech:
..obiadek sie robi...
ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 07.11.2014 10:34

a reszta śpi? :roll:
w ramach śniadania pochłonęłam Rogala Świętomarcińskiego, ok 1000 kalorii jeden, to ja nie wiem czy obiad mi się jeszcze należy? :wink:
Andrzej co dzisiaj serwujesz? :wink: Ty zawsze masz smaczne pomysły :D
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 07.11.2014 10:37

..rogala zazdraszczam...jak syn mieszkał w Poznaniu zawsze podsyłał..a na obiad..kotlety z kaszy gryczanej ze srem białym :mrgreen: i swoje ogórki po kozacku.. :oczko_usmiech:
ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 07.11.2014 10:41

garbowski napisał(a): na obiad..kotlety z kaszy gryczanej ze srem białym :mrgreen: i swoje ogórki po kozacku.. :oczko_usmiech:

łał!!! a daj przepis! brzmi pychota
tzn ja robię jakieś kotlety z kaszy gryczanej ale bez białego sera :roll: dawaj, dawaj przepis, mam pomysł na jutro bo dzisiaj robię pizzę, rodzina zamówiła
Sylwetka...
Koneser

Postnapisał(a) Sylwetka... » 07.11.2014 12:34

garbowski napisał(a):..rogala zazdraszczam...

w lidlu wczoraj widziałam niby były, niby Świętomarcińskie ale czy aby na pewno :|

ita napisał(a):
garbowski napisał(a): na obiad..kotlety z kaszy gryczanej ze srem białym :mrgreen: i swoje ogórki po kozacku.. :oczko_usmiech:

łał!!! a daj przepis! brzmi pychota
tzn ja robię jakieś kotlety z kaszy gryczanej ale bez białego sera :roll: dawaj, dawaj przepis, mam pomysł na jutro bo dzisiaj robię pizzę, rodzina zamówiła

też bym się pod ten przepis "podkleiła" ... :oops: :wink:

Witam łikendowo :D
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 07.11.2014 12:54

Tupot białych mew... :roll:
ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 07.11.2014 13:26

Bocian napisał(a):Tupot białych mew... :roll:

co żeś degustował wczoraj? :mrgreen:

Sylwia, może autor się podzieli :mrgreen:
lidlowego rogala spoko możesz kupić, lepszy taki niż żaden. Ja nie próbowałam, ale podobno nie są złe. U nas akurat pyszne są w biedronce, ale dostarczane są tam z lokalnej piekarni, więc sprawdzone.
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 07.11.2014 13:35

Sławomira było, ale wstyd :oops: Ja to zarobiony, ale emeryci i młodzież powinni pamiętać.
Sylwetka...
Koneser

Postnapisał(a) Sylwetka... » 07.11.2014 13:37

"odbijany" był :oczko_usmiech:

ita napisał(a):Sylwia, może autor się podzieli :mrgreen:
lidlowego rogala spoko możesz kupić, lepszy taki niż żaden. Ja nie próbowałam, ale podobno nie są złe. U nas akurat pyszne są w biedronce, ale dostarczane są tam z lokalnej piekarni, więc sprawdzone.

jak napisałaś że ma to aż tyle kalorii 8O to w tym roku sobie podaruje :cry: zwalczę pokusę, jestem na diecie :wink: a jeśli ma być kalorycznie to wolę w "płynie" :lol:
ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 07.11.2014 13:41

jara napisał(a):

Sławomira było, ale wstyd :oops: Ja to zarobiony, ale emeryci i młodzież powinni pamiętać.

pacz i nic nie postawił :roll:
to teraz ma :wink:
najlepszego :mrgreen:
właśnie, co z tą młodzieżą w dzisiejszych czasach ? :roll: :mrgreen:

Sylwia, masz rację nie próbuj, bo na jednym nie da rady skończyć :oczko_usmiech:
potem trzeba to odrobić, dodatkowy fitness dzisiaj
a w ogóle to sama w to nie wierzę, ale jest piękne słońce :D
Sylwetka...
Koneser

Postnapisał(a) Sylwetka... » 07.11.2014 13:45

jara napisał(a):Sławomira było, ale wstyd :oops: Ja to zarobiony, ale emeryci i młodzież powinni pamiętać.

UPS :oops:

zawsze można zrobić poprawiny :D

Sławek Najlepszego !!!
DSC_4317.JPG
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 07.11.2014 13:46

Nie Sławomira tylko kolacja z Brytolami :) Bania mnie nap... chyba dlatego, że piwa które tam kupowałem kosztowały po 17 i 19 zeta :)
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 07.11.2014 13:49

jara napisał(a):Sławomira było, ale wstyd :oops: Ja to zarobiony, ale emeryci i młodzież powinni pamiętać.

..a skąd wiesz że nie pamiętali....choc ani zarobiony ani emeryt czy młodzież nie jestem... :mrgreen:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 07.11.2014 13:55

garbowski napisał(a):

..a skąd wiesz że nie pamiętali....choc ani zarobiony ani emeryt czy młodzież nie jestem... :mrgreen:

A ja za to w tych trzech osobach się mienię :smo: Wszystkiego Najlepszego Sławek. A brytole to jeszcze lepiej garują niż u nas. Taką rudą wódkę na myszach piją :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.11.2014 13:57

Sławomira jest kilka razy w roku, to może być jeszcze okazja :)
Katarzyna ma imieniny co miesiąc, a czasami kilka razy w miesiącu :)
To trzeba się sprężać, bo jak Kern napisał "Katarzyną trudno jest być, że tak powiem,
Szekspir imię to obciążył bowiem
Jak ołowiem.
Że nieznośna,
Że złośliwa,
Że pyskata —
I co gorsze, przełożono to na wszystkie mowy świata.
Teraz wszystkie Katarzyny w czoła pocie
Pragną dowieść, że odwrotne jest w istocie.(...)"
Teraz muszę przez cały rok coś udowadniać :)

Witam wszystkich jak zwykle niezwykle serdecznie :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone