jara napisał(a):Bocian napisał(a):Żyjeta?
Ja ledwo
no popatrz, u mnie tez ledwo...ale swieta ida
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Żyjeta?
Ja ledwo
jara napisał(a):ita napisał(a):jara to był basen, nie sauna![]()
chociaż trener mówił, że mam wskakiwać w majtkach
Mądry trener, ale jakiś taki purytanin. W majtkach, do basenu![]()
![]()
.png)
ita napisał(a):pewnie nie przejdzie bo nie ma u nas warunków. Kartkę wywieszą i tyle, kto ma to egzekwować? trener?Sensowne to jest, ale trudne do zrealizowania. Mało ludzi się myje przed wejściem do basenu
A co to za mycie się w stroju?
no to trzeba potem walić dużo chloru, żeby pozabijać bakterie.
ita napisał(a):Bocian napisał(a): Moim zdaniem jesteśmy za murzynami w tym temacie...
jest zgoda![]()
darek1 napisał(a):Blaugrana napisał(a):Tego wariata prędzej bym zepchnęła niż huśtała
A jak by był Twoim mężem to też ???
Blaugrana napisał(a):darek1 napisał(a):Blaugrana napisał(a):Tego wariata prędzej bym zepchnęła niż huśtała
Też.
Z tym przepisem sanepidu to nie jest, mz, takie proste.
Nie jestem pruderyjna, ale w domu nie mam prysznica na środku pokoju i nikt się na mnie nie gapi jak się myje. Jeżeli zrobiliby na basenach kabiny zamykane gdzie każdy mialby zachowaną prywatność to jak najbardziej jestem za.
Siema wszystkim.
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):darek1 napisał(a):Blaugrana napisał(a):Tego wariata prędzej bym zepchnęła niż huśtała
Też.
Z tym przepisem sanepidu to nie jest, mz, takie proste.
Nie jestem pruderyjna, ale w domu nie mam prysznica na środku pokoju i nikt się na mnie nie gapi jak się myje. Jeżeli zrobiliby na basenach kabiny zamykane gdzie każdy mialby zachowaną prywatność to jak najbardziej jestem za.
Siema wszystkim.
W saunie też masz kabinę?