Blaugrana napisał(a):Mam ręcznik.
Wśród samych kobiet także będziesz w ręczniku?
.png)
.png)
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Mam ręcznik.
Wśród samych kobiet także będziesz w ręczniku?
ita napisał(a):Bocian napisał(a):W tym artykule, znalazłem go, napisane jest , ze istnieje zakaz formalny wchodzenia samych dzieci poniżej 11go roku życia, do przebieralni.
no dobra, wchodzę razem z nią wychodzi sama
ale to dopiero jest głupota
.png)
Bocian napisał(a):ita napisał(a):Bocian napisał(a):W tym artykule, znalazłem go, napisane jest , ze istnieje zakaz formalny wchodzenia samych dzieci poniżej 11go roku życia, do przebieralni.
no dobra, wchodzę razem z nią wychodzi sama
ale to dopiero jest głupota
Tu chyba chodzi o bezpieczeństwo dzieciaków...
ita napisał(a):ale wiadomo, że 3 latka nikt samego nie puści, i na to nie trzeba zakazów, ale np. 10 lat? 4 klasa, z tatą do szatni?dziecko samo wchodzi i wychodzi, tak najczęściej jest jak rodzice nie pływają w tym czasie.
.png)
Blaugrana napisał(a):Tak, oczywiście...Ważny przepis, trzeba egzekwować - postawić strażnika, który będzie pilnował żeby sie wszyscy rozbierali, myli mydłem etc...
A potem znajdzie się jeden baran ktory wejdzie do basenu i do niego nasika. Cały misterny plan w 3,14zdu.
Mieszkam w małej miejscowości, w której jest jeden kompleks basenowy. Przez wiele lat pracowałam w szkole. Na basenie spotykam swoje dawne uczennice.
I tak, przyznaję, możecie się ze mnie śmiać- miałabym wtedy problem. Tym bardziej, że w bliskiej przyszłosci planuje wrócić do liceum.
.png)
Bocian napisał(a):ita napisał(a):ale wiadomo, że 3 latka nikt samego nie puści, i na to nie trzeba zakazów, ale np. 10 lat? 4 klasa, z tatą do szatni?dziecko samo wchodzi i wychodzi, tak najczęściej jest jak rodzice nie pływają w tym czasie.
Myślę że tu chodzi o to aby nikt takiego dzieciak nie zaczepiał a nie o to, że gaci nie umie ściągnąć
Bocian napisał(a):Kiedyś w Cro, jak jeździliśmy inna ekipą to mieliśmy taką tradycję, ze zawsze wieczorem szliśmy się kapać do Jadrana na waleta. I dało radę, nikt na nikogo się nie gapił choć oczywiście widział
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Kiedyś w Cro, jak jeździliśmy inna ekipą to mieliśmy taką tradycję, ze zawsze wieczorem szliśmy się kapać do Jadrana na waleta. I dało radę, nikt na nikogo się nie gapił choć oczywiście widział
Ja wiele razy kapałam się w morzu nago.
I też dało radę.