Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):MRK napisał(a):JD juz w szkle...
Paskudztwo
Nie samym cro- winem człowiek żyjeTo znaczy nie każdy
A kto żyje samym?
.png)
Bocian napisał(a):MRK napisał(a):Bocian napisał(a):MRK napisał(a):JD juz w szkle...
Paskudztwo
Tak wiem...same snoby to piją... sami fą fą... modnisie itd. Wódka to co innego rzecz jasna:). Czytałem gdzieś jakiś Twój wywód na ten temat
No to chyba niedokładnie czytałeśNie sami tacy to piją. Wielu
A o gorzałce tam raczej nic nie pisałem
.png)
Basiulinek napisał(a):Sławku,ale w dobrym towarzystwie nawet DJ wchodzi...
Fajnie macie,że sobie mecz oglądacie- ja sobie na onecie punkciki przeskakujące oglądam
.png)
.png)
Bocian napisał(a):...Ale moda w tym temacie nie ma na mnie wpływu. A uważam, że na wielu maWidzę to choćby u siebie w Firmie.
.png)
MRK napisał(a):Bocian napisał(a):...Ale moda w tym temacie nie ma na mnie wpływu. A uważam, że na wielu maWidzę to choćby u siebie w Firmie.
O przepraszam, ja "przesiadłem" się z dobrego samogonu, kiedy to źródło owo się skończyło:). A ponadto, jakoś nie wyobrażam sobie siedzenia z żonką, oglądania meczu i "walenia" kielonów, a drinki z wódką, w większości przypadków, są wstrętne. Nie wiem, czy jest moda, bo w moim środowisku, w większym gronie, pija się przede wszystkim gorzałkę (nie licząc chmielu). Aha, jeszcze lubię rum, trochę mniej tequile, bo mnie szybko kosi. Pod którą grupę podpadam?:)

MRK napisał(a):Pod którą grupę podpadam?:)