jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):Oglądacie mecz ?
Bo są momenty...
Cały czas
To dobrze...
Nie jestem tam, ale ryczę na cały głos...
Rezende też strasznie krzyczał
jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):Oglądacie mecz ?
Bo są momenty...
Cały czas
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Na razie baty
Mówiłeś coś ?
No nie widzisz? Przecież nasi ledwo grają, z prawdziwymi przeciwnikami to ledwo nogami przebierająA wynik na farcie i przy pomocy sędziów
.png)
jara napisał(a):
Pod AA![]()
Bocian napisał(a):MRK napisał(a):Pod którą grupę podpadam?:)
To już musisz sam zrobić sobie rachunek sumienia i odpowiedzieć na pytanie czemu pijeszTo czy tamto...
![]()
Co do drinków to dla mnie największym syfem jest wódka z colą. Najbardziej lubię Cranpiroske i Redbiroske.
MRK napisał(a):Bocian, czy ja aby przypadkiem, jakiś czas temu, nie widziałem Twojej fotki, jak to czerwonego Jasia wlewasz do szklaneczek?:) Chwila słabości?:)
Bocian napisał(a):http://pl.wikipedia.org/wiki/Mika_%28muzyk%29
Ten?
Basiulinek napisał(a):......
Fajnie macie,że sobie mecz oglądacie- ja sobie na onecie punkciki przeskakujące oglądam
.png)
jara napisał(a):Eunike1984 napisał(a):Przegrają
Ważne, że walczą. Tak jak Ty z deszczem w Alpach![]()
.png)
Bocian napisał(a):MRK napisał(a):Bocian, czy ja aby przypadkiem, jakiś czas temu, nie widziałem Twojej fotki, jak to czerwonego Jasia wlewasz do szklaneczek?:) Chwila słabości?:)
No przecież pisałem, że z kumplem to i lakier do podłogi? Na Crowielkanocy na plaży w Rowach
.png)
slapol napisał(a):Basiulinek napisał(a):......
Fajnie macie,że sobie mecz oglądacie- ja sobie na onecie punkciki przeskakujące oglądam
Cześć Wam. Z tymi punkcikami mam tak samo, oglądam tylko cyferki. Moja mała radość polega na tym, że robię to w Breli![]()
Pozdravki !
.png)
Eunike1984 napisał(a):jara napisał(a):Eunike1984 napisał(a):Przegrają
Ważne, że walczą. Tak jak Ty z deszczem w Alpach![]()
heh, a cosie ma wycieraczki, sie walczy
a niech se walczązobaczymy jakie będą rezultaty, tak se Was drażnię