.png)
jara napisał(a):Eunike1984 napisał(a):jara napisał(a):Eunike1984 napisał(a):Przegrają
Ważne, że walczą. Tak jak Ty z deszczem w Alpach![]()
heh, a cosie ma wycieraczki, sie walczy
a niech se walczązobaczymy jakie będą rezultaty, tak se Was drażnię
Eeetam, miło że tu wpadłaś
slapol napisał(a):Basiulinek napisał(a):......
Fajnie macie,że sobie mecz oglądacie- ja sobie na onecie punkciki przeskakujące oglądam
Cześć Wam. Z tymi punkcikami mam tak samo, oglądam tylko cyferki. Moja mała radość polega na tym, że robię to w Breli![]()
Pozdravki !
Basiulinek napisał(a):slapol napisał(a):Basiulinek napisał(a):......
Fajnie macie,że sobie mecz oglądacie- ja sobie na onecie punkciki przeskakujące oglądam
Cześć Wam. Z tymi punkcikami mam tak samo, oglądam tylko cyferki. Moja mała radość polega na tym, że robię to w Breli![]()
Pozdravki !
Slapciu, w takich okolicznosciach przyrody tez by mi to ne vadilo
jara napisał(a):Eunike1984 napisał(a):jara napisał(a):Eunike1984 napisał(a):Przegrają
.png)
Blaugrana napisał(a):jara napisał(a):Eunike1984 napisał(a):jara napisał(a):Eunike1984 napisał(a):Przegrają
No masz...chciałabym upierdliwie zauważyć, że ja tu jestem od pół roku prawie codziennie i nikt mi nigdy tak nie powiedział
Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Basiulinek napisał(a):......
Pozdravki !
Siema kumpluWłaśnie wspominam łiskacza na plaży
jara napisał(a):Witam wszystkich miłych dla siebie i innych. Koleżankę niebieskobordową
witam i zapraszam do aktywności w wątku. Zawsze jeden Przyczółek Jary więcej. Tym bardziej, ze Barcelonę parę razy odwiedziłem, co prawda służbowo, ale na meczu z Villareal byłem.
.png)
Blaugrana napisał(a):No masz...chciałabym upierdliwie zauważyć, że ja tu jestem od pół roku prawie codziennie i nikt mi nigdy tak nie powiedział
Eunike1984 napisał(a):Kasiu, widocznie jesteś za często![]()
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Witam wszystkich miłych dla siebie i innych. Koleżankę niebieskobordową
witam i zapraszam do aktywności w wątku. Zawsze jeden Przyczółek Jary więcej. Tym bardziej, ze Barcelonę parę razy odwiedziłem, co prawda służbowo, ale na meczu z Villareal byłem.