Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.09.2014 14:52

Blaugrana napisał(a):Policjant z Leona- najlepsza rola Oldmana.

Ameryki nie odkryję, no chyba że polecę tam z Bocianem :smo: , stwierdzając, że każda rola jest inna i na tym polega aktorstwo.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.09.2014 14:53

Ameryka dawno odkryta :) Moim zdaniem nie ma się czym podniecać :) Uprzedzając pytanie, nie, nie byłem :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.09.2014 14:59

jara napisał(a): każda rola jest inna i na tym polega aktorstwo.

Warto może żeby to Pazura albo Linda przeczytał :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.09.2014 15:03

Bocian napisał(a):
jara napisał(a): każda rola jest inna i na tym polega aktorstwo.

Warto może żeby to Pazura albo Linda przeczytał :mrgreen:

A to są tak zwani aktorzy charakterystyczni. :D Chociaż Linda w młodości miał dobra rolę w "Kobiecie samotnej". Również uprzedzając pytanie odpowiadam: nie była to rola tytułowa. :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.09.2014 15:05

Miałem kiedyś wpis w notatniku służbowym od Bogusia :) Ałtograf znaczy się ;)
Jako Malik był dobry... Ale jak go zobaczyłem w tym syfie serialowym gdzie jakąś gosposie grał czy cóś to kibel w maksa...
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.09.2014 15:07

Bocian napisał(a):Miałem kiedyś wpis w notatniku służbowym od Bogusia :) Ałtograf znaczy się ;)

Za eksperta robiłeś, coby w filmie fachowo wyglądało?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2014 15:07

jara napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Policjant z Leona- najlepsza rola Oldmana.

Ameryki nie odkryję, no chyba że polecę tam z Bocianem :smo: , stwierdzając, że każda rola jest inna i na tym polega aktorstwo.

Jest paru aktorów na świecie, którzy jakąkolwiek zagrają rolę są wielcy :)
Pacino, Di Caprio :) No może jeszcze ze 4 bym wymieniła :)
Natomiast nie znałam ( czyt. nie doceniałam) Oldmana przed "Leonem" :) Po nim też nigdzie mnie nie porwał :) Na "jego" Szpiegu spałam w kinie, choć o dziwo dostał za to nominację do Oscara.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.09.2014 15:08

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):Miałem kiedyś wpis w notatniku służbowym od Bogusia :) Ałtograf znaczy się ;)

Nie :) Dawne czasy to były, jak Miasto prywatne nagrywali :) Biegaliśmy tak gdzieś po Stadionie Xcio lecia :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.09.2014 15:10

Na takiego eksperta to ciężko sie załapać :) Jak w pierwszym Oficerze statystowaliśmy to gość od nas na tej fuszce miał 800 zeta :) Za dzień. My mieliśmy po 400 :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.09.2014 15:12

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

Nie :) Dawne czasy to były, jak Miasto prywatne nagrywali :) Biegaliśmy tak gdzieś po Stadionie Xcio lecia :)

Film bez znieczulenia dla mnie jeśli chodzi o ówczesną rzeczywistość. Natomiast romantyzm Ś.P. Kozłowskiego mnie rozwalił.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.09.2014 15:17

Blaugrana napisał(a):No może jeszcze ze 4 bym wymieniła :)

np. Redford. Mnie ostatnimi czasy rozwalił Affleck w Argo. Nie przypuszczałem, znając go z Armageddona i paru komedii, ze stać go na taką grę.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.09.2014 15:18

Kozłowski to był mega gość. Poznałem go właśnie przy Oficerze. Cierpliwy, dowcipny... Nawet jak dostawał przez przypadek w banię karabinem i głowa mu pękała, nie miał uwag :)
Spadam bo Ruda ma urodziny :)
Strzałka wszystkim :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.09.2014 15:22

Bocian napisał(a):Kozłowski to był mega gość. Poznałem go właśnie przy Oficerze. Cierpliwy, dowcipny... Nawet jak dostawał przez przypadek w banię karabinem i głowa mu pękała, nie miał uwag :)
Spadam bo Ruda ma urodziny :)
Strzałka wszystkim :)

To na Forum dopiero w poniedziałek :roll: :mrgreen: :smo:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2014 15:30

jara napisał(a):

np. Redford. Mnie ostatnimi czasy rozwalił Affleck w Argo. Nie przypuszczałem, znając go z Armageddona i paru komedii, ze stać go na taką grę.

Z tzw starej gwardii, to Brando ( Ojciec chrzestny, Czas Apokalipsy) i najlepszy kumpel Redforda - Newman :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.09.2014 15:40

Blaugrana napisał(a):
jara napisał(a):

Z tzw starej gwardii, to Brando ( Ojciec chrzestny, Czas Apokalipsy) i najlepszy kumpel Redforda - Newman :)

Z "Żądła" :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone