Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pozdróż z Chorwacji do Czarnogóry...

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
BtchC
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) BtchC » 09.01.2012 12:21

Witam serdecznie na forum wszystkich użytkowników. Mam do Was kilka pytań, na których odpowiedzi nie znalazłem na forum lub też może słabo szukałem? ;) 1 września chcemy "zameldować" się w Chorwacji (3 osoby), a dokładniej w Splicie. Plan jest taki by zostać tam z +/-3 dni i co nie co pozwiedzać, a potem najchętniej udać się do Czarnogóry (Herceg Novi lub Tivat z późniejszym połączeniem do stolicy kraju) i tutaj pojawia się pytanie numer jeden, jakim środkiem transportu najlepiej udać się w tą podróż i jaki jest mniej-więcej koszt takiego przejazdu oraz jak często kursuje np. taki autobus? Korzystając z okazji zapytam czy ktoś może zaproponować jakieś mniejsze miasto w Chorwacji w okolicach Splitu z równie dobrym połączeniem do Czarnogóry, bo jak ma chłopski rozum to wezmę, to życie i nocleg w mniejszy miastach jest zawsze tańszy, a nie ukrywam, że to też liczy się w przypadku naszej eskapady. Jak już pisałem jedziemy w 3 więc teoretycznie z noclegiem nie powinno być problemu, chodzi nam głównie o przespanie się więc może być to jakiś hostel lub coś tego typu. Jak ktoś miałby sprawdzone i godne polecenia zakwaterowanie proszę odezwać się na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam wszystkich i liczę na odpowiedzi bez uszczypliwości "wujek google" ;)
BtchC
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) BtchC » 14.01.2012 00:56

Podbijam, ponieważ kontaktowałem się z jednym z użytkowników tego forum jednak nie był mi w stanie zbytnio pomóc. Jeżeli ktoś był w stanie poratować stroną/informacją odnośnie połączenia ze Splitu do jakieś miejscowości w Czarnogórze byłbym wdzięczny.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.01.2012 01:10

Szukaj- coś jest :wink:

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone