greenrs napisał(a):Ech kaszubski, ładny ten Twój GdańskZatęskniłem. Dawno mnie tam nie było... i nie wiem kiedy będę.
A ja ostatnio przelotem byłam.....tylko nie miałam czasu na dłużej
Chyba nawet jakieś lotnisko obok było
.png)
greenrs napisał(a):Ech kaszubski, ładny ten Twój GdańskZatęskniłem. Dawno mnie tam nie było... i nie wiem kiedy będę.
.png)
Miecia napisał(a):greenrs napisał(a):Ech kaszubski, ładny ten Twój GdańskZatęskniłem. Dawno mnie tam nie było... i nie wiem kiedy będę.
A ja ostatnio przelotem byłam.....tylko nie miałam czasu na dłużej![]()
![]()
Chyba nawet jakieś lotnisko obok było![]()

.png)
marze_na napisał(a):Coś w tym musi być, bo w zeszłym roku koleżanka nam tam uciekła. I wracać nie chce.
.png)
Miecia napisał(a):kaszubski nie zachwalaj tak![]()
Szlak już przetarty, pierwszy raz autostrada do Gdańska przetestowana
.png)
anakin napisał(a):Ale do Cro dwa razy dalej niż od nas..![]()
.png)
greenrs napisał(a):Miecia napisał(a):kaszubski nie zachwalaj tak![]()
Szlak już przetarty, pierwszy raz autostrada do Gdańska przetestowana
Ja muszę jeszcze trochę poczekać aż połączą Waszą i naszą autostradę...ale gdy tylko to się dokona to na pewno znów się wybiorę. Jeśli nie nad morze to nad piękne kaszubskie jeziora.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):marze_na napisał(a):Coś w tym musi być, bo w zeszłym roku koleżanka nam tam uciekła. I wracać nie chce.
Mam znajomych, którzy wyjechali do stolicy i do Wrocka, do pracy. Wieczorami wyją z tęsknoty.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Mam znajomych, którzy wyjechali do stolicy i do Wrocka, do pracy. Wieczorami wyją z tęsknoty.
Namówiłem kuzynostwo z Wałbrzycha, żeby się tutaj przenieśli i mają do mnie pretensje, ze zrobiłem to tak późno.
.png)
.png)
woka napisał(a):Dla mnie katorgą była sztormowa pogoda. Bryza wciskała się za koszulę, wszędzie. To nie jest dobre.

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Jeśli chodzi o tę marżę 40 % o której piszesz to raczej mit.