Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukiwany namiar na dom ze zdjęcia

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ewutka
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ewutka » 13.11.2008 16:22

Witam.
Jakiś czas temu ktoś pytał mnie o namiar na ten dom, natomiast wówczas długo nie było mnie na forum więc temat mi umknął. Teraz sama potrzebuję tego namiaru, ponieważ zaginął mi bezpowrotnie. Dom wygląda jak na załączonym obrazku:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkzaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Znajduje się w miejscowości Zivogosce Blato. Na przeciwko tego apartamentu: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i w sąsiedztwie tego apartamentu: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Zajmowało się nim młode małżeństwo z Bośni. Jeżeli ktokolwiek posiada jakikolwiek namiar na to miejsce byłabym niezmiernie wdzięczna za kontakt. Przeszukałam już internet wzdłuż i wszerz i nigdzie nie udało mi się znaleźć tego domu. Sporo w nim było naszych rodaków, więc mam nadzieję, że znajdzie się ktoś to mnie poratuje.
Puno pozdrav 8)
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 13.11.2008 21:16

Myślę, że pomogą Ci w tym Plumek i Suzanna ale jak wrócą z wojaży zagranicznych.
Pamiętam gdzie ten dom się znajduje ale adresu i właścicieli nie znam. :cry:
ewutka
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ewutka » 13.11.2008 21:58

No chyba niespecjalnie. Już kiedyś ktoś poszukiwał tego namiaru i taka oto była odpowiedź Plumka:
Plumek napisał(a):
Blums napisał(a):Witam czy ma ktos z namiar na apartament z postu ewutki ?

Pewnie Ewutka ma namiar na apartament ze swojego postu ;)

Coprawda było to dawno temu. Być może teraz posiada jakiś kontakt.
Niestety spodziewałam się, że nie będzie łatwo :cry:
Może jednak znajdzie się ktoś kto mnie poratuje.

Pozdrav 8)
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 14.11.2008 11:58

Tymczasem zobacz to zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :)
ewutka
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ewutka » 14.11.2008 15:50

Zobaczyłam...
... ale po pierwsze to Porat a nie Blato.
Po drugie nie chodzi mi o znalezienie jakiegoś fajnego apartamentu tylko o znalezienie namiaru właśnie na ten dom. Ja już tam byłam i kontakt posiadałam, natomiast w niesprzyjających okolicznościach zaginął a muszę skontaktować się z tymi ludźmi.
I tu mam problem :cry:
Niemniej dziękuję
Pozdrav 8)
Bodzio
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Bodzio » 15.11.2008 20:44

To tylko do Plumka trzeba się zwrócić o pomoc :D
paolooo
Croentuzjasta

Postnapisał(a) paolooo » 20.11.2008 12:39

:roll: szukam..ale nie mogę nic wymyśleć :(
ewutka
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ewutka » 20.11.2008 17:09

Otóż to... :(
Niestety nadal nie mam żadnych sukcesów. Kombinuję jeszcze jaki to może być numer domu. Skoro dom stojący na przeciwko czyli Apartament AJDUK ma adres Blato 45 to jaki może mieć ten :?: Zgodnie z naszą rodzimą zasadą pewnie jakiś parzysty. Ale nawet jak taka sama zasada to przecież i tak nie wymyślę jaki to numer :?
Może jak Plumek powróci z wojaży pomoże z numerem tego domu.

Pozdrav 8)
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 20.11.2008 18:34

A ja tymczasem znalazłem parzyste 44 :wink: :D
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 20.11.2008 19:17

ewutka
Gdyby było PW, to bym Ci odpowiedział...
Na ogólnym nie będę pisał. Zbyt wiele emocji bym wywołał :roll: . Podaj swego maila, to Ci napiszę.
ewutka
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ewutka » 20.11.2008 22:10

Pisz FUX pisz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Czekam z niecierpliwością

Pozdrav 8)
Plumek
Cromaniak

Postnapisał(a) Plumek » 24.11.2008 14:07

A je nie wiem, gdzie to jest :) Ani kto to jest :) Więc niestety - nie pomogę :(
ewutka
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ewutka » 26.11.2008 12:20

Plumek napisał(a):A je nie wiem, gdzie to jest :)

A to ciekawe, że nie wiesz gdzie to jest. Ta strona i ten apartament chyba znasz zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. A dom, którego adresu poszukuję stoi obok tego właśnie apartamentu. Nie sposób go nie zauważyć. No ale cóż...
Plumek
Cromaniak

Postnapisał(a) Plumek » 26.11.2008 13:29

ewutka napisał(a):
Plumek napisał(a):A je nie wiem, gdzie to jest :)

A to ciekawe, że nie wiesz gdzie to jest. Ta strona i ten apartament chyba znasz zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. A dom, którego adresu poszukuję stoi obok tego właśnie apartamentu. Nie sposób go nie zauważyć. No ale cóż...

Nie wiem, gdzie to jest. Może wydać Ci się to dziwne, ale nie znam wszystkich domów w wiosce. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że goście, którzy przyjeżdżają do nas do wioski znają ją lepiej ode mnie. Zapewne i w Krakowie są miejsca, o których istnieniu nie wiem, a ludzie, którzy byli w tym mieście zaledwie raz - znają je lepiej ode mnie... Całkiem jest to możliwe.
I możesz też nie wierzyć w to, że nie znam sąsiadów z wioski w Chorwacji :) Ale tak jest. W sezonie każdy pilnuje tam swojego interesu i nie chodzi się "na bajki", jak u nas na wsi drzewiej bywało... A potem wszyscy się rozjeżdżają. Utrzymuje się kontakt z kilkoma osobami, z którymi cośtam Cię wiąże.
Tak więc przykro mi, że pod latarnią najciemniej...

P.S. I oczywiście udam, że wcale nie byłaś uszczypliwa...
ewutka
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ewutka » 26.11.2008 18:01

Plumek napisał(a):I możesz też nie wierzyć w to, że nie znam sąsiadów z wioski w Chorwacji

Nie dziwi mnie, że nie znasz sąsiadów. Tym bardziej nie napisałam, że w to nie wierzę. Napisałam, że dziwi mnie to, że nie wiesz gdzie jest ten dom. Bo jeżeli sąsiaduje z apartamentem Tonci, który domniemywam, że wiesz gdzie się znajduje to faktycznie dziwi mnie, że nie wiesz gdzie stoi dom z fotografii skoro stoi tuż obok. Nie sposób go nie zauważyć.
I nie ma w tym żadnej uszczypliwości. Oczywiście możesz nie znać właścicieli ani adresu ale to, że nie wiesz gdzie stoi, mimo, że sąsiasuje z Tonci, mnie dziwi.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone