Aguha napisał(a): A pani przed wystawą bardzo brzydko się zachowała.
Cześć Agata

Też mi się tak wydaje, choć próbuję tę panią rozgrzeszać, i mam nadzieję, że nie zauważyła Mai

longtom napisał(a):I zamiast dzieci usłuchać i w cieniu iść. To nie.
Uprze się taki dorosły i w pełnym słońcu chodzić będzie
I jeszcze marudzi, że słońce za mocno grzeje - słusznie prawicie

longtom napisał(a):i jak już jestem przy głosie, jeśli się nie pogniewasz
A gdzie to takie ładnie podświetlane przez witraż organy stoją ?
maslinka napisał(a):Już wiem, o czym Twoje Brzdące pisałyby relację, gdyby tylko chciały (i umiały

) pisać
Taaaak, to by była zupełnie inna relacja, mogłoby się okazać, że dzieciaki były w innym miejscu niż dorośli

maslinka napisał(a): I też uważam, że to nie felll, że na początku powstrzymywaliście ich zapędy twórcze!

A wynikało to stąd, że jak mój ukochany Mąż

widział swój ukochany aparacik

w rękach swoich ukochanych Dzieciaczków

to odczuwał dziwny niepokój
dorota19 napisał(a):Osobiście uważam, że Maja ma potencjał i zadatki na foto+cromaniak
Joanka23 napisał(a):Ale ta Twoja córa to pozować lubi, co? - pierwsza modelka

- już wcześniej przy zdjęciu w tej wystawie sklepowej mi się to w oczy rzuciło a dzisiaj się upewniłam
Oj, Dziewczyny bardzo dobrze Maję wyczułyście

Ja nie wiem skąd ona to ma

bo tylko jak widzi w pobliżu aparat lub kamerę, momentalnie przybiera odpowiednią pozycję, a do tego uśmiech numer 4 lub 34 (w zależności od potrzeby)

i zdjęcia spontanicznego już nie da sie zrobić
plavac napisał(a): podpisane : Cro-Wujek

piotrf napisał(a):Jeżeli mogę , to się przyłączę do prośby
wojana o więcej zdjęć z innej , dziecięcej perspektywy
Witam serdecznie wszystkich wąsatych (i brodatych

) cro-wujków
I tu pojawia się problem, bo... tych zdjęć było naprawdę dużo, ale jak przyszło do ich segregacji, to połowa wyleciała w kosmos. Zostawiliśmy sobie tylko kilka "na pamiątkę", więc za dużo ich już nie będzie. Poza tym na większości z nich jesteśmy my - jak staramy się wcelować całym sobą

w Mai lub Tymka obiektyw

sroczka66 napisał(a): E r r a t a wymiata!
Sroczko - Tyś jest prawdziwym fistajlowym raperem

(już nieraz miałam okazję się przekonać

)
zmrol napisał(a): Mojej Julce (5lat) już dawno uległam i pozwalam jej focić. Uwielbia to robić i najchętniej nie wypuszczałaby aparatu z rąk. Niekiedy nawet fajne jej zdjęcia wychodzą. Jak tylko coś znajdę w domowym archiwum to pozwolę sobie wrzucić.
To twoja Julka jest tak jak Maja - 2005? Pozwalaj, pozwalaj - bo to bardzo ciekawe zdjęcia są
pozdrawiam serrrrrrrrrrrrdecznie