Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomocy! Szukam hiper eksluzywnego hotelu przy plaży w Cro

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
miike
Odkrywca

Postnapisał(a) miike » 30.05.2008 16:16

Nie będę owijał: szukam hotelu dla swojego szefa i za nic nie mogę znaleźć.
Chodzi o coś naprawdę exlusiv ( ***** +) blisko plaży oraz możliwość wynajęcia jachtu.
Byłem dwa razy w Cro, ale nie widziałem takich hoteli, na forum szukam i też nie mogę znaleźć.

Czy ktoś może ma namiary na taki hotel, villę.

Pomóżcie!! Proszę, proszę tak bardzo ładnie :wink:
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 30.05.2008 16:59

Sunčani Hvar Hotels...
bogdan63
Croentuzjasta
Re: Pomocy! Szukam hiper eksluzywnego hotelu przy plaży w Cr

Postnapisał(a) bogdan63 » 30.05.2008 17:46

miike napisał(a):Nie będę owijał: szukam hotelu dla swojego szefa i za nic nie mogę znaleźć.
Chodzi o coś naprawdę exlusiv ( ***** +) blisko plaży oraz możliwość wynajęcia jachtu.
Byłem dwa razy w Cro, ale nie widziałem takich hoteli, na forum szukam i też nie mogę znaleźć.

,
fajne, prawie jak:
czóły_wojtek, jasiuśmietana, lexus, kasia_lublin...
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 31.05.2008 10:16

Może inaczej.. praktyczna rada: wrzuć w wyszukiwarkę hasło luksuzni hoteli u hrvatskoj lub luksuzni hoteli na jadranu lub luksuzne ville na jadranu.
Z tego, co kojarzę, to na Istrze jest ich bardzo dużo (przoduje Opatija); w okolicach Dubrovnika (sam Dubrovnik i Cavtat) też się coś znajdzie; naturalnie Hvar, o którym spomniałam (warta uwagi "Villa Nora", w której bywały gwiazdy;może ciekawie byłoby też przyjrzeć się archipelagowi Brijuni (niegdysiejsze miejsce wypoczynku "Maršala") - z tego, co wiem, to tam chyba tylko 3 gwiazdki, ale są i wille (choć chyba nie ma opcji All inclusive).
Powodzenia
miike
Odkrywca

Postnapisał(a) miike » 09.06.2008 15:46

Dzięki wielkie Katarzyno, niestety nie udało mi się znaleźć nic co by było wystarczające :( ech

teraz szukam w montenegro......gdybyś może coś znała :wink:
Plumek
Cromaniak

Postnapisał(a) Plumek » 09.06.2008 19:08

miike napisał(a):Dzięki wielkie Katarzyno, niestety nie udało mi się znaleźć nic co by było wystarczające :( ech

teraz szukam w montenegro......gdybyś może coś znała :wink:

Eeeee bez jaj.

Hotel Le Meridien Lav koło Splitu - teraz w Cro chyba nie ma nic lepszego - może poza rezydencjami w Opatiji na Istrii. Le Meridien ma własną marinę.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

W MNE nic nie znajdziesz, bo najbardziej snobistyczny hotel (czyli kompleks na wyspie sv. Stefan) jest w remoncie przez 2 lata :P
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 09.06.2008 19:17

miike
Współczuję szefowi.... :roll: :wink:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 09.06.2008 19:39

FUX, Miike pracuje w samoobronie :wink:
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 09.06.2008 20:32

Rysio napisał(a):FUX, Miike pracuje w samoobronie :wink:

Jeszcze raz taki tekst i bedziesz musiał mi nowego laptopa kupić; ten może więcej oplucia nie wytrzymać..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 09.06.2008 20:55

miike napisał(a):Nie będę owijał: szukam hotelu dla swojego szefa i za nic nie mogę znaleźć.

Ładny mi szef ..... jakiś nie kumaty czy cuś :wink: wyszukanie dla siebie super hotelu przerasta już jego mozliwości. :?:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 09.06.2008 20:58

:wink:

Może zaproponuj szefowi wynajęcie jachtu motorowego 8)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link widziałem go w Hvarze, powinien być godzien :wink: Gdzieś nawet o nim dyskutowaliśmy na forum, ale znaleźć nie mogę :roll:
miike
Odkrywca

Postnapisał(a) miike » 10.06.2008 08:20

Z jachtem to inna sprawa, a taka że trzeba załatwić transport sporej łódeczki z Helu nad Adriatyk.
Ale to i tak nic, ciągle szukamy nad Bałtykiem, we Francji, itp.

Rysiu, na całe szczęscie nie pracuję u Andrzeja L.,,,,, chociaż nie wiem co było by gorsze :wink:
wiko
Croentuzjasta

Postnapisał(a) wiko » 10.06.2008 08:52

Powiedz swojemu szefowi, żeby sobie wylał wiadro zimnej wody na głowę! Może jeszcze 12 osób słóżby mu potrzeba i lektyka do noszenia na plażę z złotego przesiewanego piasku.

Toć to dziwak jakiś albo snob nie z tej ziemi :lol:

Zarezerwój mu SIADMIOGWIAZDKOWY hotel w DUBAJU - tam są nawet złote deski klozetowe może w końcu będzie zadowolony!

:twisted: :twisted: :twisted:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.06.2008 10:10

miike napisał(a):

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :?:

A jak nic nie pasuje , to faktycznie wyślij szefa zamiast na Hvar - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :wink: :lol:
miike
Odkrywca

Postnapisał(a) miike » 10.06.2008 10:13

Dzięki Januszu, tam nie szukaliśmy.

A co do Dubaju i Palmy....................(napisze tylko że tam się podoba, więcej nie mogę napisać)
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone