Chłopaki, z bliżej nieokreślonej grupy rozwalającej forum

...Wracajcie !!!! .... Bo tu się dziewczyny skarżą, że nic się nie dzieje na tej dyskotece...

...Stoją pod ścianą i sieją pietruchę ??
Jak widać, już wróciłem... Żadna majówka .... Wyjazd roboczy i trochę biznesowy. Odeśpię, pozbieram myśli i diżej włączy odpowiednią płytę. I będzie trochę żwawsza jazda, dziewczyny i chłopaki też
Luknąłem w forum.... Faktycznie, mało się dzieje
Ale spoko. Trochę zobaczyłem, co prawda nic nowego. Trochę posłuchałem. Troch materiałów przywiozłem. . Czyli ogólnie naładowałem (no, podładowałem) akumulatory .
Mam plan na kolejny okres
A teraz ekspose
1. W obszarze branżowym... Czyli dziedzinie turystycznej
Kurs zostanie utrzymany. Niezmiennie, będę chwalił. Ale, jak zaistnieje potrzeba, będę także wbijał małe szpilki
No cóż, taka jest rola niezależnego komentatora. Działa jak krytyk kulinarny, albo tajemniczy gość w knajpie.

Nie znamy dnia, ani godziny, kiedy wpadnie.... A potem skrobnie recenzję

Albo coś smakowało ?? Albo coś nie za bardzo smakowało ??
W tym kontekście, będę zwracał baczniejszą uwagę na percepcję przekazu... Szersze rozwijanie tematyki poznawczej, a nie ograniczanie sie jedynie do sfery obrazkowej
Dla podniesienia powyższego zamierzam wrzucić ze dwa eseje poznawcze. Nie obrazkowe, ale właśnie ze sfery rozszerzającej percepcję zwiedzacza (zwiedzaczki) danego regionu. Szersze i głębsze widzenie, wraz z naświetleniem zjawisk przyczynowo skutkowych... Ta sfera, jak do tej pory, jest po prostu bardzo słabo wyeksponowana na forum. Po prostu nędznie, a wręcz jej nie ma
2. W obszarze problematyki zaangażowanej. .... Czyli tematów poważnych, społeczno politycznych, socjologicznych, psychologicznych i innych
Oczywiście będziemy dzielić problematykę na dwie sfery, międzynarodową i wewnętrzną.
W sferze międzynarodowej. Nie obędzie się oczywiście bez Hameryki, Europy, dalej pewnie Azji (konflikt).
W sprawach europejskich, obserwujemy aktualny rozwój wydarzeń. Pewnie będę wbijał szpilki naszym rodzimym Niemcożercom

Oczywiście nie tym od afd, (tym wbijać szpile ile wlezie). Tylko tym drugim Niemcożercom, klasycznym
Pewnie będzie coś o Watykanie . I inne tematy i komentarze dnia. Wszystko zależy od rozwoju wydarzeń
W sferze wewnętrznej... Tu tematów jest bez liku... I ciągle pączkują
Kombinacje ?? Akcje ?? Przekręty ?? Układy ?? Kasiara, kasiora ?? I pisowski slogan i myśl przewodnia tego systemu "Rodzina na swoim" ?? A co za tym idzie, pewna schizofrenia ?? i rozdwojenie jaźni ?? pewnej części naszego społeczeństwa

Wystarczy, że człowiek trochę pobędzie za tą zagramanicą, wróci i widać to wszystko, jak na talerzu
W tym kontekście, korci mnie tu, szerzej rozpisać temat Polacy vs Chorwaci. Ale leniwy jestem,

... I za dużo obiecanek... Ale, na bank, pewnie coś będzie między wierszami
Koniec ekspose... Na szybko i ogłlnie
Trzeba odpocząć po tych swoich atrakcjach. Idę spać .... Zimno tu w Polsce, jak chol/// .... Wstanę, jak się ociepli ??

... Heja
.....