boboo napisał(a):To był smutny dzień w moim życiu.
Marlowe1994 napisał(a):Spoko, to samo mówili nasi rodzice o nas
Boomerzy w natarciu
Wbrew powszechnej
.png)
boboo napisał(a):To był smutny dzień w moim życiu.
Marlowe1994 napisał(a):Spoko, to samo mówili nasi rodzice o nas
.png)
Boomerzy w natarciu
Ja sam byłem przeciętnym uczniem, niczym się nie wyróżniający i tak pewnie jest nadal

.png)
Marlowe1994 napisał(a):Zawsze się zastanawiałem gdzie te dzieciaki i młodzież jest z tych rozmów z naszymi dziećmi czy znajomymi. Bo nigdy nie słyszałem żeby to były nasze dzieciaki. Zawsze to były opowieści o innych
.png)
boboo napisał(a):Długofalowa perspektywa u młodzieży?
Czas trwania: jedno rozładowanie akumulatorka.
Nie mam tylko takich doświadczeń. Wiem, że są jednostki, dziesiątki, setki (na tym poprzestanę), z którymi można coś zrobić.piekara114 napisał(a):(...) Szkoda, że masz tylko takie doświadczenia, bo młodzież jest mega różnorodna. Takie przypadki oczywiście znam, (...)
.png)
Młodsi mi uświadamiają w jak infantylnym świecie żyję.
.png)

.png)
boboo napisał(a):Gdyby to były tylko jednostkowe przypadki (latarkowy przykład), to nie daliby rady pociągnąć tej PISA'owskiej statystyki w dół.
.png)
benito5 napisał(a):boboo napisał(a):Gdyby to były tylko jednostkowe przypadki (latarkowy przykład), to nie daliby rady pociągnąć tej PISA'owskiej statystyki w dół.
Skończ z politykowaniem , bo cię "czaskoski" ciągnie w dół...![]()
ps
bez odzewu

I o nich mi właśnie idzie.Marlowe1994 napisał(a):(...) Z setki ludzi wybierzesz wyłącznie 10 największych tępaków i masz program. (...)
.png)
I o nich mi właśnie idzie.
Czasami dopuszczam nieśmiało myśli, że czytają z promptera.
benito5 napisał(a):boboo napisał(a):Gdyby to były tylko jednostkowe przypadki (latarkowy przykład), to nie daliby rady pociągnąć tej PISA'owskiej statystyki w dół.
Skończ z politykowaniem , bo cię "czaskoski" ciągnie w dół...![]()
ps
bez odzewu
boboo napisał(a):Choć z drugiej strony... gdy patrzę na niektóre postaci w rządach - wydawałoby się - cywilizowanych krajów![]()
to myślę, że Judge i Cohen mogli poczekać 20 lat z "Idiokracją".
Nie trzeba by pisać scenariusza. Wystarczyłoby copy&paste z życia.
.png)
benito5 napisał(a):Skończ z politykowaniem , bo cię "czaskoski" ciągnie w dół...![]()
ps
bez odzewu
.png)
AdamSz napisał(a):benito5 napisał(a):Skończ z politykowaniem , bo cię "czaskoski" ciągnie w dół...![]()
ps
bez odzewu
Benito, co za wymagania masz "bez odzewu"![]()
![]()
Podaj swoją pozycję GPS ?? Odbiór !!! Strzelam, ściana wschodnia ... Trafiłem ??![]()
....