romuald22 napisał(a):...Ale niektórzy mawiają, że Chorwaci na Bałkany przybyli z Polski.
Słyszałem że to historyjka wymyślona przez Polaków, żeby mieć argumenty do negocjacji obniżek cen za apartmany
.png)
romuald22 napisał(a):...Ale niektórzy mawiają, że Chorwaci na Bałkany przybyli z Polski.
.png)
AdamSz napisał(a):Marlowe. Ten wpis i foty ....."Parę obrazków z Lonjsko polje. Piękne tereny. Świetne jedzenie. Ciekawe miejsca ...", plus "....ciekawostka z Siska....".... zamek, itd... , rozkazuję Ciwyciągnąć gdzieś wyżej na forum, a najlepiej zrobić z tego oddzielny wątek i ciągnąć dalej
....
Bez sensu, żeby taka perełka wisiała gdzieś w odmętach pogaduch![]()
![]()
Nagroda w kategorii "Chorwacja", podkategoria "Bezdroża" ....Gwarantowana !!!!![]()
![]()
.....

.png)
ziemniak napisał(a):.... Uwielbiam popołudniu przycupnąć na murku i obserwować życie mieszkańców.
.png)
Marlowe1994 napisał(a):romuald22 napisał(a):...Ale niektórzy mawiają, że Chorwaci na Bałkany przybyli z Polski.
Słyszałem że to historyjka wymyślona przez Polaków, żeby mieć argumenty do negocjacji obniżek cen za apartmanyŻe wspólna historia itp i gospodarzu może pinć ojro manje apartman pażałsta my swe z poljski hfala
.png)
A jak gospodarz jakieś gifty da to i więcej do przodu się będzie. .png)
Marlowe1994 napisał(a):Ja tam używam każdego argumentu żeby choć ze dwa ojro na dniu urwaćZawsze to ze dwadzieścia do przodu a to już piechotą nie chodzi
A jak gospodarz jakieś gifty da to i więcej do przodu się będzie.
.png)
romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Ja tam używam każdego argumentu żeby choć ze dwa ojro na dniu urwaćZawsze to ze dwadzieścia do przodu a to już piechotą nie chodzi
No to masz za darmo i jeszcze do przodu
.png)
Marlowe1994 napisał(a):romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Ja tam używam każdego argumentu żeby choć ze dwa ojro na dniu urwaćZawsze to ze dwadzieścia do przodu a to już piechotą nie chodzi
No to masz za darmo i jeszcze do przodu
Oczywiście. Ja na urlopie jeszcze zarabiam.
.png)
Jasna sprawa. Jak się nie je i nie pije. I opanowało teleportację.
.png)
.png)
.png)
.png)
...ciekawostka z Siska.
.png)
AdamSz napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Adam a wiesz czego dotyczy...ciekawostka z Siska.![]()
Może jakaś stara księga parafialna ?? Może jakaś stara księga zeszyt "kupił na krechę"??Bo toplless, to to, na pewno nie jest
![]()
![]()
.....