Patrząc na jego avatar, to chyba ma traumę z tym związaną.
Można by pomyśleć, że właśnie mu pękła i robi taki rozkrok, żeby majtki nie spadły.
A teraz w podświadomości snuje się za nim ta "niezręczna sytuacja"...
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Trzeci raz w ostatnich czasach czytam o tej gumce w majtkachTo chyba jakiś fetysz dla autora
.png)
romuald22 napisał(a):W sumie lubię jak odzywa się ktoś z ciasnymi majtkami.
Spokojnie i bez paniki (bo gumka znowu pęknie).romuald22 napisał(a):(...) Patrząc na avatar boje się żeby ponton utrzymał.
.png)
boboo napisał(a):I żebyś się nie bał: ten ponton ma 1.200 kg dopuszczalnego załadunku.
Jeszcze parę kulebiaków mogę wtrząchnąć zanim dojdzie do agonalnego bulgotania z burt.
romuald22 napisał(a):(...) Nic nie pisałem o bojaźni i panice. Więc nie produkuj się w swych wypowiedziach (...)
---------romuald22 napisał(a):Patrząc na avatar boje się żeby ponton utrzymał
Niepokój na wyrost, ponieważ jak zapewne zauważyło twe czujne żeglarskie oko, ponton takielunku nie posiada.romuald22 napisał(a):(...) Niepokój mój związany jest z zaplątaniem się brzucha w takielunek.
Żeglowałem trochę za sterem po Mazurach (...)
Odnoszę wrażenie, że dość regularnie, wieczorami, siada część logicznego pisania.romuald22 napisał(a):(...) boje się żeby ponton utrzymał (...)
.png)
boboo napisał(a):...Odnoszę wrażenie, że dość regularnie, wieczorami, siada część logicznego pisania.
.png)
romuald22 napisał(a):....Każdy ma swoją porę na sen i nie pisze. Np. niedźwiedź polarny czy świnka morska...
.png)
Marlowe1994 napisał(a):To niedźwiedź i świnka morska jak nie śpią to piszą?![]()
.png)
.png)