grześ 7259 napisał(a):wracałem przez węgry i słowacje prawie same autostrady polecam
woka napisał(a):grześ 7259 napisał(a):wracałem przez węgry i słowacje prawie same autostrady polecam
Niemoże być........
.png)
z dąbrowy górniczej i dalej przez tychy,żywiec,skalite,cadca,żilina(BRAK OKOŁO 20KM AUTO),dalej bratysława,budapeszt,letenje(przed granicą brak około 30km autostrady),cro norma lux do gospić i 48 km przez góry i karlobag piękny,słoneczny,cudownyHaweł napisał(a):grześ 7259 napisał(a):wracałem przez węgry i słowacje prawie same autostrady polecam
To ja zaczne,moze rozwiniesz temat,skad - dokad,jaka trasa ? to tak na poczatek...
.png)
grześ 7259 napisał(a):z dąbrowy górniczej i dalej przez tychy,żywiec,skalite,cadca,żilina(BRAK OKOŁO 20KM AUTO),dalej bratysława,budapeszt,letenje(przed granicą brak około 30km autostrady),cro norma lux do gospić i 48 km przez góry i karlobag piękny,słoneczny,cudownyHaweł napisał(a):grześ 7259 napisał(a):wracałem przez węgry i słowacje prawie same autostrady polecam
To ja zaczne,moze rozwiniesz temat,skad - dokad,jaka trasa ? to tak na poczatek...

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi