Nie chlastajcie, nie krzyczcie.
Już dwa dni przeglądam stare archiwa o tej miejscowości, kwatery niby znalazłem, ale nic co wy polecacie ale i nie oto chodzi - choć dziękował bym za danie namiarów na takowe - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Problem mój jest taki, że chcemy tam jechać ale, lub albo w 2009 roku ale planowanie dla nas to ważna rzecz. Chcemy jechać od 27 czerwca i stąd mały problem nie pojade na ... a może coś znajde tylko musze mieć ustalone, gdzie co jak i jaka cena.
Drugi problem ważniejszy , przeczytałem dzisiaj może z 60 starych opisów co mają w nazwie Podgora i nic, ale mnie szczególnie chodzi o zdjęcia plaż widoków, zrobionych przez cro maniaków lub innych osób a nie te co są na ich stronach - widomo ładnie zrobione zdjęcia. Chce wiedzieć czy już po lewej stonie Podgrory jest fajnie czy raczej bliżej portu czyli po prawej. Przyznam sie , że znalazłem po lewej ( patrząc na morze) blisko hoteli i cmentarza apartament , ale nie wiem czy plaże po tej stronie są fajne. Moja żona uważa że najważniejsze dla niej są plaże i chciałbym zobaczyc zdjęcia. Bardzo proszę o podanie linków lub nawet na meila podanego wcześniej przesłanie jak to wygląda. Bo dla niej to najważniejsza rzecz. Jest wstanie a może raczej ja, jechac nawet do 20km samochodem jezeli jest gdzies bardziej fajna. Ale cierpie ja-- zawsze uwiązany do samochodu. A jak będę miał co wybrać w tej miejscowości to juz lepsza laba. Pozdrowienia dla wszytskich

.png)
.png)
.png)