Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Podgora - zdjęcia

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
korfu01
Croentuzjasta
Podgora - zdjęcia

Nieprzeczytany postnapisał(a) korfu01 » 08.09.2008 21:28

Nie chlastajcie, nie krzyczcie.

Już dwa dni przeglądam stare archiwa o tej miejscowości, kwatery niby znalazłem, ale nic co wy polecacie ale i nie oto chodzi - choć dziękował bym za danie namiarów na takowe - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Problem mój jest taki, że chcemy tam jechać ale, lub albo w 2009 roku ale planowanie dla nas to ważna rzecz. Chcemy jechać od 27 czerwca i stąd mały problem nie pojade na ... a może coś znajde tylko musze mieć ustalone, gdzie co jak i jaka cena.

Drugi problem ważniejszy , przeczytałem dzisiaj może z 60 starych opisów co mają w nazwie Podgora i nic, ale mnie szczególnie chodzi o zdjęcia plaż widoków, zrobionych przez cro maniaków lub innych osób a nie te co są na ich stronach - widomo ładnie zrobione zdjęcia. Chce wiedzieć czy już po lewej stonie Podgrory jest fajnie czy raczej bliżej portu czyli po prawej. Przyznam sie , że znalazłem po lewej ( patrząc na morze) blisko hoteli i cmentarza apartament , ale nie wiem czy plaże po tej stronie są fajne. Moja żona uważa że najważniejsze dla niej są plaże i chciałbym zobaczyc zdjęcia. Bardzo proszę o podanie linków lub nawet na meila podanego wcześniej przesłanie jak to wygląda. Bo dla niej to najważniejsza rzecz. Jest wstanie a może raczej ja, jechac nawet do 20km samochodem jezeli jest gdzies bardziej fajna. Ale cierpie ja-- zawsze uwiązany do samochodu. A jak będę miał co wybrać w tej miejscowości to juz lepsza laba. Pozdrowienia dla wszytskich
Ostatnio edytowano 09.09.2008 07:34 przez korfu01, łącznie edytowano 1 raz
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 09.09.2008 07:23

Popraw nazwe w temacie , bo takiej miejscowości jak Podgrora to chyba w Hr nie ma... :roll:
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 09.09.2008 07:50

W Podgorze plaza jest waska, plaska z drobnymi kamyczkami. Odzielona jest od apartamentow, hoteli, restauracji droga i deptakiem z palmami, ktore daja mily cien i chlodek w upalne dni. Polecam poludniowa czesc miasteczka do plazowania.Bylem w czerwcu, wiec bylo spokojnie i niezbyt tloczno.Podoba mi sie Podgora i bardzo milo wspominam spedzony tam urlopik.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.09.2008 08:24

korfu01 napisał(a):Nie chlastajcie, nie krzyczcie.

A gdzież byśmy śmieli :wink:

Link do Podgory - "google" trochę nieudolnie tłumaczy, ale większość można zrozumieć. :la:
Można tez coś zobaczyć , bo jet galeria :lol:

Plan Podgora

Podgora pod górą :wink:

Banana Bar zaprasza :lol:
Ostatnio edytowano 09.09.2008 08:41 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 09.09.2008 08:38

korfu01
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) korfu01 » 10.09.2008 11:28

Dzięki wszystkim za okazaną pomoc i wyrozumiałość. Podziękowania równiez dla Jarka Dz. który na poczte podesłał mi własne zdjęcia miejscowości i plaż a także wyjaśnił dużo spraw.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne