Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

po 7 latach

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kowaaal
Podróżnik
po 7 latach

Nieprzeczytany postnapisał(a) kowaaal » 19.07.2008 10:09

Witam wszystkich.Wybieramy się do cro 22.08 w okolice Makarskiej na 2 tygodnie,jeżeli możecie doradzić jakieś fajne miejsce.Czy w samej Makarskiej czy może gdzieś w pobliżu.Jedziemy w ciemno,7 lat temu byłem w cro w Biogradzie też w ciemno w sierpniu i nie było problemu z noclegiem a jak jest teraz?Jedziemy w trójkę.Sorry że tak chaotycznie pytam ale to mój pierwszy pościk i jest lekka trema.Pozdrówka 8O 8O 8O 8O
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 19.07.2008 11:42

My tez jedziemy koniec sierpnia i w ciemno ,w tym okresie nie ma problemu z kwaterami.
Ruszamy na Makarską.
Pozdro i szerokiej drogi... :D :D :D :D :D
jak501
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jak501 » 26.07.2008 10:15

Mam do wynajęcia apartament od 16 sierpnia 4 osobowy a od 24 sierpnia dwa apartamenty 3 osobowe. Owe apartamenty znajduja sie w Krvavicy to jest już ostatnia miejscowość przed Makarską jadąc od Baśki Vody. Apartament położony w bardzo spokojnej dzielnicy jakieś 150 m od plaży. Wyposażony znakomicie, własny parking bez problemu przy domu. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kowaaal
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kowaaal » 01.08.2008 17:36

Witam wszystkich,znajomi polecają mi Podgore,czy możecie mi coś o niej podpowiedzieć.Warto tam jechać czy nie,będe wdzięczny.Pozdrówka.
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 01.08.2008 21:00

A ja polecam bardzo fajną, cichą miejscowość Zivogosce - Blato, od Makarskiej 20 km. :papa: :papa: :papa:
jak501
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jak501 » 02.08.2008 07:46

moja propozycja też jest ciekawa, Krvavica jest bardzo uroczą miejscowością a przede wszystkim spokojną bez tego gwaru wielkich plaż, i nie jest przepełniona
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 02.08.2008 17:40

Dzięki Makarskiej mamy totalny spokój na wyspach :D :wink:
Hvala lijepo :papa:
kowaaal
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kowaaal » 03.08.2008 17:04

Witam,im bliżej wyjazdu tym większy mętlik w głowie.Pojawiają się coraz to nowe pomysły co do miejsca.Mimo wszystko chyba jednak rejon Makarskiej,tylko gdzie?Chyba wsiądziemy w samochód i gdzie nam się spodoba tam będziemy szukać spanka.Dzięki za rady słowa otuchy o wolnych noclegach w tym czasie.Pozdro. :lol:
kowaaal
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kowaaal » 03.08.2008 17:10

jak501 napisał(a):Mam do wynajęcia apartament od 16 sierpnia 4 osobowy a od 24 sierpnia dwa apartamenty 3 osobowe. Owe apartamenty znajduja sie w Krvavicy to jest już ostatnia miejscowość przed Makarską jadąc od Baśki Vody. Apartament położony w bardzo spokojnej dzielnicy jakieś 150 m od plaży. Wyposażony znakomicie, własny parking bez problemu przy domu. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jeżeli możesz podać jakieś konkrety i opis twojej oferty oraz ceny to podaje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl-będzie nas jednak 4-5 osób
jak501
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jak501 » 03.08.2008 20:03

kowaaal napisał(a):
jak501 napisał(a):Mam do wynajęcia apartament od 16 sierpnia 4 osobowy a od 24 sierpnia dwa apartamenty 3 osobowe. Owe apartamenty znajduja sie w Krvavicy to jest już ostatnia miejscowość przed Makarską jadąc od Baśki Vody. Apartament położony w bardzo spokojnej dzielnicy jakieś 150 m od plaży. Wyposażony znakomicie, własny parking bez problemu przy domu. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jeżeli możesz podać jakieś konkrety i opis twojej oferty oraz ceny to podaje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl-będzie nas jednak 4-5 osób

kowaal napisałem Ci emaila ale wraca mi ciągle z Twojego adresu, puść mi choc pustego emaila może wówczas puszczę Ci jako odpowiedź i może wówczas się uda
kowaaal
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kowaaal » 05.08.2008 17:30

Jak,dzięki za szczere chęci ale niestety my jedziemy w piątek 22.08 także w sobote będe już w Cro.Poszukamy coś innego ale jeszcze raz dzięki.Pozdrowionka. :!: :!: :!:
jak501
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jak501 » 06.08.2008 09:02

nie ma sprawy, Was zapraszam w przyszłym roku. A tym czasem zapraszam jeszcze od 24 sierpnia na apartamenty. pozdrawiam
Ostatnio edytowano 07.08.2008 07:13 przez jak501, łącznie edytowano 1 raz
RobZel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobZel » 06.08.2008 09:31

jak501 napisał(a):nie ma sprawy, Was zapraszam w przyszłym roku. A ty czasem zapraszam jeszcze od 24 sierpnia na apartamenty. pozdrawiam

polecem taka lokalizację - spędziłem w tym roku (wraz z rodziną - żona, dwaj chłopcy 4 i 5l) tydzień w pobliskim Bratus-iu.
Piękna plaża, spokój, prześliczne widoki a że do Makarskiej 15 minut to i koszty wyżywienia zmniejszyły się (i to znacząco).

jak501 może dasz mi jakieś bliższe namiary na oferowany apartament na przyszły rok? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 06.08.2008 09:44

Moi znajomi polecają Podgorę. Jechali w ciemno. Apartamentu szukali całe 10 minut, 50m od morza, dwa pokoje z osobnymi lazienkami, zmywarka, pralka, wielki taras, dla 7 osób za 10 dni 1100 eur. Te 100 eur było do opuszczenia ale po szukaniu przed wyjazdem w polskich biurach podróży wydawało im sie za tanio. To był ich pierwszy raz w Chorwacji, wrócili bardzo zadowoleni. Oczywiście sytuacja jest tegoroczna lipiec 2008.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje