maslinka napisał(a):karpik_raszyn napisał(a):W tym roku byliśmy w okolicy wyspy Vis.
Fajny filmTylko jedna uwaga - byliście w okolicach wyspy Vir. Jedna literka, a dużo zmienia
karpik_raszyn napisał(a):Rzeczywiście! Już poprawiłemMoże to jakiś znak na przyszłość...
Vis jest też moim marzeniem, ale to dość daleko i trochę boję się sporych fal jak na ponton, ale widoki widziane na YouTube z tamtych okolic zachwycają....
GOKARD napisał(a):Karpik, ładnie tylko długość filmów się skraca.![]()
Ostatnio drogą kupna nabyłem taki zestaw. Czasami może się przydać. 0,5 kg, to faktycznie 5 minut oddychania. Pewnie sporo zależy od wydolności organizmu. Natomiast kompresorek według mnie, rewelacja. Zasilanie z akumulatora (12V) lub 230V. Napełnianie przy 20' Celsjusza powietrza około 20 minut.
https://www.amazon.pl/SMACO-nurkowania- ... VJ7SC?th=1
https://www.amazon.pl/VEVOR-PCP-szybkoz ... B09QKB1KT3
karpik_raszyn napisał(a):Jak Wasze rezerwacje apartamentów na przyszły sezon? Dla mnie zaskakujące jest, że niektóre obiekty już są porezerwowane. Sporo też nie odpisuje przy próbie rezerwacji. Pewnie to nie dotyczy całej Chorwacji, ale rejon, który wybraiśmy za Szybenikiem jakoś chyba dość popularny
W tym roku byliśmy w okolicy wyspy Vir. Kilka osób pisało, że to niezbyt atrakcyjne miejsce, ale nie było tak źle. Byli atrakcyjni cenowo jeśli chodzi o apartamenty, a popływać też było gdzie.
nenek napisał(a):Podlacze sie i polece ci Rab ale najfajniejsze miejsca sa w okolicach miasta Lopar i wschodznia czesc wyspy i koniecznie Uvala Zavratnica na ladzie .Wstep platny .Jeszcze ok bedzie polnocno zachodnia czesc od miasta Rab do Kalifront .Fajnie jest poplynac na Pag do gaju w Lun i fajna zatoczka Furnje.Na Virze nie bylem.
Brunoxp napisał(a):(...) od strony morza.
karpik_raszyn napisał(a):W tym roku byliśmy w okolicy wyspy Vir. Kilka osób pisało, że to niezbyt atrakcyjne miejsce, ale nie było tak źle. Byli atrakcyjni cenowo jeśli chodzi o apartamenty, a popływać też było gdzie.
boboo napisał(a):Brunoxp napisał(a):(...) od strony morza.
To polecam "intymną" plażyczkę tu:
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...