.png)
kuchpat napisał(a):Jako nowy członek tego zacnego grona na wstępie pozwolę sobie powitać wszystkich forumowiczów (i forumowiczki oczywiście)
Mimo przeglądania od lat tego forum, szukając rożnych informacji nie maiłem dotychczas przyjemności zabrać głosu.
Ponieważ w tym roku zmieniłem sprzęt postanowiłem, że już nie odpuszczę i w tym roku wybiorę się do Chorwacji.
Korzystając z zimowego letargu, będę miał na pewno kilka pytań do doświadczonych w tej materii kolegów i koleżanek i mam nadzieję że wspólnie uda nam się na nie odpowiedzieć rozgrzewając trochę przy tym wyobraźnię i tęsknotę za ciepłymi chwilami na wodzie![]()
![]()
I od razu pytanie nr.1 Które rozwiązanie waszym zdaniem jest lepsze - rejestracja na POL czy na PL ?
.png)
baunty napisał(a):kuchpat napisał(a):Jako nowy członek tego zacnego grona na wstępie pozwolę sobie powitać wszystkich forumowiczów (i forumowiczki oczywiście)
Mimo przeglądania od lat tego forum, szukając rożnych informacji nie maiłem dotychczas przyjemności zabrać głosu.
Ponieważ w tym roku zmieniłem sprzęt postanowiłem, że już nie odpuszczę i w tym roku wybiorę się do Chorwacji.
Korzystając z zimowego letargu, będę miał na pewno kilka pytań do doświadczonych w tej materii kolegów i koleżanek i mam nadzieję że wspólnie uda nam się na nie odpowiedzieć rozgrzewając trochę przy tym wyobraźnię i tęsknotę za ciepłymi chwilami na wodzie![]()
![]()
I od razu pytanie nr.1 Które rozwiązanie waszym zdaniem jest lepsze - rejestracja na POL czy na PL ?
Jaki sprzęt:
- Marka i model
- typ i moc silnika
- wymiary "sprzętu"
- zdjęcie "sprzętu"
.png)
Morski Pas napisał(a):baunty napisał(a):kuchpat napisał(a):Jako nowy członek tego zacnego grona na wstępie pozwolę sobie powitać wszystkich forumowiczów (i forumowiczki oczywiście)
![]()
Jaki sprzęt:
- Marka i model
- typ i moc silnika
- wymiary "sprzętu"
- zdjęcie "sprzętu"
Co to? Przesłuchanie?
Nie ma co. Miłe powitanie nowego kolegi na forum.
.png)
kuchpat napisał(a):Jako nowy członek tego zacnego grona na wstępie pozwolę sobie powitać wszystkich forumowiczów (i forumowiczki oczywiście)
.png)
.png)
kozakowski napisał(a):Witam.
Jestem w zasadzie nowy na forum ale przeglądam je od wakacji 2021, kiedy to zarazili mnie ludzie tam będący do pływania pontonem.
No i kupiłem.
Sprzęt mam podobny do Karpika z Raszyna którego filmy oglądałem z rodziną setki razy i dlatego poszukuję kontaktu do niego, celem wymiany doświadczen.czy ktoś pomoże .
Pozdrawiam Krzysztof Kozakowski
.png)
.png)
rusek_3000 napisał(a):Witam szanowne grono.
1>czy istnieje możliwość wykupienia winiety na łódź/ponton przez internet ?
2>czy posiadacie namiary na kapitanat na wyspie Hvar?
Pozdrawiam

.png)
rusek_3000 napisał(a):Witam szanowne grono.
.....
2>czy posiadacie namiary na kapitanat na wyspie Hvar?
Pozdrawiam
.png)
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...