Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 19.11.2016 00:20

Kiepura napisał(a):
Ergo, najpierw jak sam przyznajesz prowokujesz mnie, a potem obrażasz sugerowaniem antysemityzmu.

Prowokowałem Ciebie do dyskusji , sprzeczki ale nigdy nie sądziłem, że z Twojej strony wypowiedź może iść w kierunku antysemityzmu co sugerował Twój wpis o niepolskim klubie czyli Cracovii ( z udziałem zawodników pochodzenia żydowskiego o czym dałeś do myślenia).

A tak na marginesie fajnie być anonimem z maską :D zawsze można każdego postraszyć konsekwencjami ...... zza kurtyny .

:D
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 19.11.2016 00:55

Kiepura napisał(a):Ale co tam wolno Ci masz kumpla moderatora, który jak przyjdzie co do czego to napiszę, że nie pamięta (kumpel zrozumie jakby co :wink: :D :papa: ).
Lepiej mieć kumpla Moderatora niż pewnych służb (może kiedyś z Twojej firmy :) ) , Dobranoc sympatyku pewnych służb :papa:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 19.11.2016 08:08

krakuscity napisał(a):Konsekwencjami? Straszysz mnie? To Ty się martw o to co napisałeś , zmieniłem post z innego powodu uznając, że może zbyt niesprawiedliwie Cię na początku potraktowałem.

Nie, nie straszę. Domniemuje dlaczego to zrobiłeś. Ja nie mam kontaktów w sferach moderacji, więc nie mam Cię czym straszyć. W przeciwieństwie do Ciebie jak widać po drugiej części postu.
Tamten post był tak obraźliwy, że nawet kumpel moderator musiałby Ci dać bana

krakuscity napisał(a):
Kiepura napisał(a):Ale co tam wolno Ci masz kumpla moderatora, który jak przyjdzie co do czego to napiszę, że nie pamięta (kumpel zrozumie jakby co :wink: :D :papa: ).
Lepiej mieć kumpla Moderatora niż pewnych służb (może kiedyś z Twojej firmy :) ) , Dobranoc sympatyku pewnych służb :papa:

Bredzisz i na dodatek dalej obrażasz. Na tyle Cię stać.

Mam tu ponad 3000 postów. Wskaż mi jeden post z którego mógłbyś wnioskować, że jestem sympatykiem tychże służb (już nie mówiąc o pracy tamże :lool: :lool: :lool: ).
Wskaż jeden z którego mógłbyś wnioskować, że mam jakiekolwiek poglądy antysemickie.

Co więcej przypomnę Ci, że w dawniejszych czasach co nieco wojowałem tu z osobnikiem który chwalił się przeszkoleniem w Zomo i takie też miał poglądy.
Który był guru tego forum i tych Waszych zlotów.

Tyle z mojej strony, pisz sobie co chcesz. :papa:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 19.11.2016 08:14

cosik cisza po wczorajszej klęsce lidera z najbardziej nie lubianym klubem w PL;
zaraz na pewno będzie można przeczytać, że gdyby sądzia uznał bramkę Jagi na 1:1 mecz ułożyłby się inaczej... :)
pzdr dla kibica Jagi z szalikiem: "dziękuję Ci tato, że nie jestem z Wa-wy"
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 19.11.2016 11:23

Kiepura napisał(a):
Co więcej przypomnę Ci, że w dawniejszych czasach co nieco wojowałem tu z osobnikiem który chwalił się przeszkoleniem w Zomo i takie też miał poglądy.
Który był guru tego forum i tych Waszych zlotów.

Ja akurat miałem na myśli te służby o których wspomniał Dario7. Do obecnych nic nie mam, ba mam tam nawet kilku znajomych, (nawet z CroPl) i darzę Ich pełnym szacunkiem. A czy ten "osobnik" jak go określiłeś był guru tego forum? Wątpię, mże tak mu się tylko wydawało.
Tyle z mojej strony. :papa:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 19.11.2016 11:44

te kiero napisał(a):pzdr dla kibica Jagi z szalikiem: "dziękuję Ci tato, że nie jestem z Wa-wy"

Szacun. :mrgreen:

Jagiellonia rozczarowała...jak i sam mecz.

Gdyby ktoś chciał obejrzeć prawdziwą piłkę to dziś:

Manchester United - Arsenal (13.30)
BVB - Bayern (18.30)
Atletico Madryt - Real Madryt (20.30)

:oczko_usmiech:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 19.11.2016 13:03

te kiero napisał(a):cosik cisza po wczorajszej klęsce lidera z najbardziej nie lubianym klubem w PL;

Ale o czym tu pisać, zasłużone i nie podlegające dyskusji zwycięstwo. Mecz średnio słaby.
W kolejce odbywa się osiem meczów jakby tak każdy komentować... :roll:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 19.11.2016 13:22

Kiepura napisał(a):W kolejce odbywa się osiem meczów jakby tak każdy komentować... :roll:

zaprawdę Ci mówię, gdyby było 1:1 przez 88min i Lka wrzuciła potem gola (na pograniczu kontrowersji wg wolnej interpretacji), byłby komentarz

anakin napisał(a):Manchester United - Arsenal (13.30)
BVB - Bayern (18.30)

gorące popołudnie i wieczór, czekam
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 19.11.2016 16:56

anakin napisał(a):Gdyby ktoś chciał obejrzeć prawdziwą piłkę to dziś:

Manchester United - Arsenal (13.30)
BVB - Bayern (18.30)

:oczko_usmiech:

Pogoń - Wisła 18.00

Reszta to ...uj. :mrgreen:

Ale derby se obejrze, mam nadzieje, że Pepe zagra, jedyny wśród gwiozdek co czuje klimat .

te kiero napisał(a):zaprawdę Ci mówię, gdyby było 1:1 przez 88min i Lka wrzuciła potem gola (na pograniczu kontrowersji wg wolnej interpretacji), byłby komentarz

Gdyby... ale nie było. To i komentarzy nie było.
Nefer
Koneser

Postnapisał(a) Nefer » 19.11.2016 19:35

Kiepura napisał(a):
Pogoń - Wisła 18.00

70 minuta i wynik 6:1... :wink: Edit - skończyło się 6:2
Dużo goli w tej kolejce - Łęczna - Ruch 0:4, Jagiellonia - Legia 1:4, Piast - Cracovia 2:2.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 19.11.2016 20:48

Kiepura napisał(a):Pogoń - Wisła 18.00

Yhy......widziałem wynik. :roll:
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 19.11.2016 21:12

anakin napisał(a):

Piękny tydzień w czwartek zdany egzamin na kapitana. Dziś Adam Gyurcsó show. Dwóch wariatów na skrzydłach Węgier i Bułgar są w takim gazie, że naprawdę ciężko ich zatrzymać.
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 19.11.2016 21:48

w końcu na forum zaczęło być ciekawie - Kiepura i jego sąsiedzi w akademickim stylu prowadzili swoje dysputy - to nagle ktoś o miłym treningu Legii w Białymstoku wspomniał... hmm chyba jednak Magiera jest naprawdę dobry... może nam wyrosnąć dobry treneiro..
i bardzo miła kibicowsko sobota w Łodzi :)
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 19.11.2016 21:51

W Łodzi ruch na rynku testyliów klubowych, że hohoho.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.11.2016 00:01

anakin napisał(a):

Też widziałem tylko wynik :roll:
Szok 8O
Jakiś hokejowy mecz w Szczecinie :wink:

A podobno "Polak - Węgier dwa bratanki"
Ale nie w strzelaniu do bramki :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone