napisał(a) dario7 » 20.11.2016 12:52
Kiepura napisał(a):Drogi dario7,
Oczekujesz, że ktoś Cię potraktuje poważnie ?
Szczególnego zainteresowania poza Tobą temat nie wzbudził.
... właśnie, czy sądzisz, że Cię ktoś będzie tutaj traktował poważnie gdy nie potrafisz wyjaśnić swoich przekonań, nie chcesz zmierzyć się ze swoim antysemityzmem. Bo to tak trzeba wprost powiedzieć. Nie chciałem tego określenia tutaj wypowiadać ale wiadomo było od począdku o co Ci chodziło. Wszyscy to wiedzieli tylko nie TY

Śmieszne nie
Piszesz, do Krakuscity, żeby Ci wskazał przykład Twojego antysemityzmu

Ty kpisz czy o drogę pytasz

Rzeczywiście takiego wpisu tu nie znajdzie, bo to Ty teraz się boisz napisać to co naprawdę myślisz. Nie napiszesz przecież, że jesteś kim jesteś. To nie w Twoim stylu. Nie przyznasz się do wielkiego babola. Ale jeżeli z tym Ci dobrze to niech tak zostanie
Wszyscy już i tak wiedzą z kim mają do czynienia. Wszyscy wiedzą jak mają Cię traktować.
Drugie Twoje zdanie zacytowane przeze mnie dotyczy zainteresowania tematem. Okazuje się, że jednak, wbrew temu co byś chciał osiągnąć ktoś się zainteresował. Nawet gdyby tak się nie stało to i tak ja będę robił to co uważam za słuszne i sprawiedliwe. Będę reagował na obrażanie ludzi (już się o tym przekonał
anakin) a teraz Ty sam. Tym bardziej na obrażanie tych co nie mogą sami zareagować.
Od dziś, jeśli będę miał kiedykolwiek ochotę polemizować z Tobą będę stawiał takie oto pytanie:
Pytam po raz czwarty. Kiepura która drużyna jest niepolska i dlaczego