Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tuti
Cromaniak

Postnapisał(a) Tuti » 18.12.2016 18:19

To wesło.com to jakieś banialuki, ale w każdej plotce coś jest http://futbolfejs.pl/ekstraklasa/jacek-bednarz-kto-robi-nagonke-na-ruch/
dario7
Cromaniak

Postnapisał(a) dario7 » 19.12.2016 19:39

... co za piękny weekend przedświąteczny... Wisła :papa: Jaga :papa: Lechia :papa: Lech 1/2 :papa: ...
O meczu w W-wie nie będę wspominał bo nie rajcuje mnie gra w dziada z przedszkolakami.

Po zakończeniu jesieni wpadła mi taka myśl do głowy. Jakimi wynikami zakonczyły by się mecze w LM naszych drużyn (niektórych nawet eksportowych) z Borussią, Realem czy Sportingiem skoro z L mieli takie:
Piast 5:1, Śląsk 4:0, Jaga 4:1, Lechia 3:0, Łęczna 5:0 8O :?:
Co poniektórzy pisali o kompromitacji Legii. Zastanawiam sie zatem jakie baty by dostały powyższe ekipy. Oczywiście jest szansa, że by się ogarnęli :oczko_usmiech:

I na koniec do zapamiętania na zawsze zanim zaczniecie kpić. Jaka liga taki MISTRZ POLSKI
Chyba, że szydera nie tyczy MP a personalnie w każdych okolicznościach Legii Warszawa.

Mam nadzieję, że dwie czołowe drużyny już się wzmacniają. Na wiosnę idziemy po was :mrgreen:

Do wiosny :papa:
Jackar
Cromaniak

Postnapisał(a) Jackar » 23.12.2016 21:58

dario7 napisał(a):... co za piękny weekend przedświąteczny... Wisła :papa: Jaga :papa: Lechia :papa: Lech 1/2 :papa: ...
O meczu w W-wie nie będę wspominał bo nie rajcuje mnie gra w dziada z przedszkolakami.

Po zakończeniu jesieni wpadła mi taka myśl do głowy. Jakimi wynikami zakonczyły by się mecze w LM naszych drużyn (niektórych nawet eksportowych) z Borussią, Realem czy Sportingiem skoro z L mieli takie:
Piast 5:1, Śląsk 4:0, Jaga 4:1, Lechia 3:0, Łęczna 5:0 8O :?:
Co poniektórzy pisali o kompromitacji Legii. Zastanawiam sie zatem jakie baty by dostały powyższe ekipy. Oczywiście jest szansa, że by się ogarnęli :oczko_usmiech:

I na koniec do zapamiętania na zawsze zanim zaczniecie kpić. Jaka liga taki MISTRZ POLSKI
Chyba, że szydera nie tyczy MP a personalnie w każdych okolicznościach Legii Warszawa.

Mam nadzieję, że dwie czołowe drużyny już się wzmacniają. Na wiosnę idziemy po was :mrgreen:

Do wiosny :papa:

Jesteście na fali, to widać. Ale trochę szacunku dla reszty ligi i pokory chyba by Ci nie zaszkodziło.

"Już był w ogródku
Już witał się z gąską"
To tak dla przestrogi.

Nikolicia już nie ma, Bereszyński prawie na wylocie. Vadisa też mogą Chińczycy wyciągnąć. Jeśli jeszcze dojdą do tego nie trafione transfery, to na wiosnę pójdziecie ale do lasu na jagody :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 23.12.2016 22:14

Jackar napisał(a): Ale trochę szacunku dla reszty ligi i pokory chyba by Ci nie zaszkodziło.

Z całą pewnością masz jakieś kompleksy. :lool:
Jackar
Cromaniak

Postnapisał(a) Jackar » 23.12.2016 22:21

No tak, a ty byś nie miał jakby twoja drużyna i jeszcze u siebie została zlana 5:1. :?
A idąc tokiem myślenia Dario7 to Legia w LM straciła ponad 20 bramek, to ile Piast?
Wolę nie myśleć. :cry:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 23.12.2016 22:24

Nie do końca mnie zrozumiałeś. :wink:
Poczytaj trochę ten wątek, wtedy zrozumiesz kto ma kompleksy... :lol:
Jackar napisał(a): Legia w LM straciła ponad 20 bramek

Bądźmy precyzyjni.
24. :mrgreen:
Jackar
Cromaniak

Postnapisał(a) Jackar » 24.12.2016 00:00

anakin napisał(a):Poczytaj trochę ten wątek, wtedy zrozumiesz kto ma kompleksy... :lol:

I wszystko jasne :D
dario7
Cromaniak

Postnapisał(a) dario7 » 27.12.2016 08:42

Jackar napisał(a):Ale trochę szacunku dla reszty ligi i pokory chyba by Ci nie zaszkodziło.

... gdzie popełniłem faux pas :?: bo nie bardzo wiem ...
dario7
Cromaniak

Postnapisał(a) dario7 » 27.12.2016 08:53

anakin napisał(a):Z całą pewnością masz jakieś kompleksy. :lool:

dario7 napisał(a):Tym bardziej z pozycji kiedy nie masz odwagi odpowiedzieć mi na temat swojej ulubionej drużyny. Pozycja incognito jest na pewno bezpieczna, komfortowa, ale mało odważna.

...tyle w temacie :lool: ...
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 29.12.2016 18:14

Hercklekot
Cromaniak

Postnapisał(a) Hercklekot » 29.12.2016 18:21

Sytuacje raczej nieporównywalne- Prijo ma kontrakt do połowy 2019... Kulą w płot.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 29.12.2016 20:50

A co do rzeczy ma długość jego kontraktu ? radzio podjął rozmowy i dogadał się mając ważny kontrakt, przed dopuszczalnym prawem terminem.

Pół roku temu twierdzono, że przesunięcie do rezerw zawodnika, który nie mając do tego prawa kontaktował się z innym klubem i ustalał warunki kontraktu a jednocześnie kłamał w klubie, że przedłuży kontrakt było barbarzyństwem a teraz wszystko jest cacy. :lol:
W zakłamywaniu rzeczywistości uczestniczyli wówczas wszyscy, od prezesa Zbigniewa poprzez dziennikarzy (pamiętny zmieniający się co godzinę wywiad z radziem) do kibiców.

Mnie to nie irytuje, ja mam z tego beke. Jakby jednak co do czego przyszło (myślę, jednak, że L podbija cenę i na tym się sprawa zakończy) wyciągam cipsy siadam w fotelu i czekam z rozbawieniem co powiedzą "zatroskani-beztwarzowcy". Może być bardzo zabawnie.
Jackar
Cromaniak

Postnapisał(a) Jackar » 30.12.2016 20:25

Ja na miejscu L, podbiłbym cenę i Prijovića sprzedał. A za kasę za niego i Niko, ściągnąłbym dobrego napadziora oraz Niezgodę z Ruchu.
Zbyszko666
Cromaniak

Postnapisał(a) Zbyszko666 » 02.01.2017 21:03

No to mamy karę dla Ruchu Chorzów podtrzymaną i zostaje ukarany póki co -4 punktami.

http://www.ekstraklasa.org/zmiany-w-tabeli/9
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.01.2017 12:47

Radosław Sobolewski nie będzie trenerem Wisły w rundzie wiosennej.
Klub doszedł już do porozumienia z nowym szkoleniowcem.
Ma to być Hiszpan, którego nazwisko zostanie podane do wiadomości publicznej w ciągu najbliższych dni.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone