Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 27.10.2016 20:15

dario7 napisał(a):Kiepurę już podpuściłem

:lool:

Czekam na następny dotyczący oczywiście Legii.

Masz jak w banku. :sm:

Kiepura napisał(a):
Kiedyś napisałeś posta

dario7 napisał(a):
anakin napisał(a):A na specyficzne postrzeganie Legii w Polsce, zasłużyliście sobie niestety sami przez te wszystkie lata.

Kto 8O :?: kibice, kibole, zawodnicy, działacze pracujący w Warszawie, czy może ochrona stadionu, czy też osoby sprzątające teren wokół :?: Proszę bez stereotypów.

Uprzedzając Twoją odpowiedź. Domyślam się, że te bliżej nieokreślone przez Ciebie osoby są jedynymi w kraju i być może w świecie.

Postanowiłem wówczas punktować każde takie zdarzenie. Nawet się nie spodziewałem , że będzie to taka bułka z masłem. :D
To do następnego :papa:
Zapewne niebawem :mrgreen:

A, po Twoich ostatnich postach mogę spokojnie wytłuścić jeszcze kibiców. :D :papa:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 27.10.2016 20:21

dario7 napisał(a):Ja zapytam tylko obu znafców jedynych sprawiedliwych ... po UJ Kownacki brał piłkę :?: i dlaczego uprzednio odepchnął Guiego :?: Jawnie prowokował aby ktoś go je...ł.

Tak jakby sędzia na rozprawie pytał babci po uj całą rentę nosiła w torebce...
Gdyby se wzięła 5 zeta to by w beret nie dostała, nie?
Zlituj się człowieku......... :roll:

Idąc tym tokiem rozumowania to winny wszystkiemu jest......Bjelica.
Po uj w ogóle wpuścił tego Kownackiego na boisko??
No wiadomo po co........żeby sprowokował Malarza... :lool:
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 27.10.2016 20:33

Co ciekawe w meczu PP z Wisłą owy Kownaczenko strzelił w zasadzie identyczną bramkę ze spalonego (trochę mniejszego) co parę dni wcześniej KH. :? :(

I tu Kiepura również ma powód do niezadowolenia (słusznie), i ja nad tym ubolewam, bo gol był po błędzie sędziego..
Daleki (baardzo) jestem od pisania 'ważne, że jest remis'.. No jest dupa i wypaczenie wyniku w jakimś stopniu (nigdy nie wiadomo co tam dalej itp.).

No i są nieśmiertelne

anakin napisał(a):kompleksy. :lool:

;) :lol: :twisted:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 27.10.2016 20:52

razpol napisał(a):
I tu Kiepura również ma powód do niezadowolenia (słusznie), i ja nad tym ubolewam, bo gol był po błędzie sędziego..

Bogiemaprawdą to wyrównanie rachunków za tamto :?

Tylko Wy nie grzeszycie układami my kasą więc żadnych podtekstów nie ma. Sędzia się machnął i tyle. Cierpi się dzień i zabawa trwa dalej.

Gorzej, gdy mamy do czynienia z wypaczeniem systemowym, pokazywaniem elek, dawaniem do zrozumienia (jak Boniek), że jest tylko ta jedna jedyna międzynarodowa itd.
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 27.10.2016 21:23

Tak czy owak tu błędy (tudzież 'błędy' ;) ) sędziego na ogół nikogo nie cieszą..
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.10.2016 07:56

razpol napisał(a):Tak czy owak tu błędy (tudzież 'błędy' ;) ) sędziego na ogół nikogo nie cieszą..

Oj trochę Cię poniosło z tym.......nikogo. :roll: :lol:
Czyżbyś przeoczył, że:
dario7 napisał(a):Trzy pkt w stolicy i to jest najważniejsze
dario7
Cromaniak

Postnapisał(a) dario7 » 28.10.2016 16:39

Kiepura napisał(a):
Bogiemaprawdą to wyrównanie rachunków za tamto :?

Tylko Wy nie grzeszycie układami my kasą więc żadnych podtekstów nie ma. Sędzia się machnął i tyle.

... ale jaja ... może jeszcze wzajemne ... buzi :?: :lool: :lool: :lool:
dario7
Cromaniak

Postnapisał(a) dario7 » 28.10.2016 16:52

anakin napisał(a):Tak jakby sędzia na rozprawie pytał babci po uj całą rentę nosiła w torebce...
Gdyby se wzięła 5 zeta to by w beret nie dostała, nie?
Zlituj się człowieku......... :roll:

... chyba mnie ten przykład dobił :?: :oops: :lol:
... ale teraz na poważnie, kto jak kto, ale Ty pewnie masz wiedzę, że dostać w tzw. beret nie zależy od ilości gotówki w kieszeni.
Mało tego, można jeszcze wiecej zaliczyć, bo ... za mało się pożywili :lool:
Ale dałeś przykład ...., nie proszę o nastepny, bo mi się już nie chce .... pisać :papa:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.10.2016 19:52

Skup się dario na meczu, bo jak będzie trójka do przerwy to i Musiał nie pomoże... :lool:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.10.2016 20:01

Jedną dla Korony przyznałem w typowaniu :wink: ale dwie 8O
To ile strzeli Real - któż to wie :oczko_usmiech:

No i w czasie tego wpisu gol dla Legii :wink:
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 28.10.2016 21:49

A tak abstrahując od Ekstraklasy, cieszycie się ze zwycięstwa Zbyszka, czy byliście za Józefem :?:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.10.2016 21:54

Jak dla mnie Zibi OK. :idea:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 29.10.2016 06:58

czy oprócz Rymaniaka, Ktoś cuś zrobił wczoraj dla Legii (nie wiem nie oglądałem)?
spodziewanie się poprawności w piłce, jak powszechnie dookoła tyle dziadostwa deprawacyjnego, to jak poszukiwanie zeszłorocznego śniegu;
na wyższych poziomach zdarzały się przekręty, a co dopiero w naszej wolnej od przekrętów PL
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 29.10.2016 07:08

walp napisał(a):A tak abstrahując od Ekstraklasy, cieszycie się ze zwycięstwa Zbyszka, czy byliście za Józefem :?:

Dla mnie super prezesem byłby Antek :oczko_usmiech: . ze swoimi pomysłami i spiskowymi teoriami :oczko_usmiech: ale niestety nie kandydował :cry: :wink: więc cieszę się , że pozostał Zbyszek :) mój równolatek (młodszy o 3 tygodnie).
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 29.10.2016 07:58

walp napisał(a):A tak abstrahując od Ekstraklasy, cieszycie się ze zwycięstwa Zbyszka, czy byliście za Józefem :?:

Wybór miedzy dżumą a cholerą.
Boniek jest mniejszym złem, niczego wielkiego dobrego dla piłki nie zrobił. Dobry PR + szczęście, że trafił na wybitne pokolenie w reprze.
I to jego nieskrywane lasnowanie modelu piłki klubowej Legia + reszta jako tło. :?
Józio cóż, spuśćmy zasłonę miłosierdzia...

krakuscity napisał(a):

Dla mnie super prezesem byłby Antek :oczko_usmiech: . ze swoimi pomysłami i spiskowymi teoriami :oczko_usmiech: ale niestety nie kandydował :cry: :wink: więc cieszę się , że pozostał Zbyszek :) mój równolatek (młodszy o 3 tygodnie).

Mógłbym prosić Ciebie i innych Twoich kumpli z sekty o nie wtrącanie swoich politycznych obsesji do tego tematu, pliiiiz...
Jest tego pełno w innych tematach (za pełnym przyzwoleniem zresztą starszego nad sektą).
To temat dla ludzi których obsesją jest piłka, w szczególności klubowa.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone