Kiepura napisał(a):No, mnie też...
Zobaczymy jak będzie...
.png)
razpol napisał(a):dario7 napisał(a):Najważniejsze, że ....![]()
![]()
...jesteście naszą Stolicą.![]()

Kiepura napisał(a):Szalenie jestem ciekaw jaka kara zostanie wymierzona agresorowi czyli Malarzowi ?
.png)
.png)
dario7 napisał(a):Jednocześnie doskonale wiadomo,że w stolicy wszystko odbywa się bezkarnie pod parasolem odpowiednich ludzi,czynników i tajemnych mocy.Dlatego kary nie będzie.
bezkarnie pod parasolem odpowiednich ludzi

dario7 napisał(a):anakin napisał(a):A na specyficzne postrzeganie Legii w Polsce, zasłużyliście sobie niestety sami przez te wszystkie lata.
Kto![]()
kibice, kibole, zawodnicy, działacze pracujący w Warszawie, czy może ochrona stadionu, czy też osoby sprzątające teren wokół
Proszę bez stereotypów.
Uprzedzając Twoją odpowiedź. Domyślam się, że te bliżej nieokreślone przez Ciebie osoby są jedynymi w kraju i być może w świecie.
razpol napisał(a):Organizacja grilla dla prezesa, pana Sławka i ekipy arbitrów z darmowymi kiełbaskami (napoje we własnym zakresie).

.png)
Kiepura napisał(a):razpol napisał(a):Organizacja grilla dla prezesa, pana Sławka i ekipy arbitrów z darmowymi kiełbaskami (napoje we własnym zakresie).
To się już tak nie odbywa.
.png)
Kiepura napisał(a):dario7 napisał(a):Jednocześnie doskonale wiadomo,że w stolicy wszystko odbywa się bezkarnie pod parasolem odpowiednich ludzi,czynników i tajemnych mocy.Dlatego kary nie będzie.
Dzięki za szczerość.
Zgodnie z przewidywaniami nie było.![]()

dario7 napisał(a):Malarza ukarano.Czy to sprawiedliwie,że dwa razy za jedno![]()
dario7 napisał(a):Przyjmij po męsku tak jak ja ... siedzę cicho. Fakt jest faktem i już![]()
Najważniejsze, że ....![]()
![]()
.png)
dario7 napisał(a):Ha,ha,ha dałeś się podprowadzić jak dziecko.Malarza ukarano.Czy to sprawiedliwie,że dwa razy za jedno
![]()
anakin napisał(a):Wystarczy popatrzeć na Premier League i zobaczyć jakie decyzje są tam podejmowane na podstawie zapisu video.
.png)