Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 28.10.2011 18:18

Sven napisał(a):Pod górkę to mało powiedziane. Potraktowali nas jak bydło. Zabierali wszystko łącznie z kosmetykami dziewczyn,bateriami do aparatów, mp3 i pendrivami. Na pytanie gdzie jest depozyt hasło tu jest Rumunia i depozytów nie ma. Zabieranie wszelkich monet po czym wydawanie reszty w punktach gastro na stadionie już w monetach :roll:
Jeszcze długo by można wymieniać. Dzikusy i tyle.
Świetnie że wygraliśmy. Kraj biedny,zaśmiecony poza Karpatami( te robią ogromne wrażenie).

http://legionisci.com/news/45278_Grupy_ ... pidem.html

"W związku z wydarzeniami towarzyszącymi pierwszemu meczowi w Bukareszcie nakaz zostawienia przed wejściem monet, kosmetyków zakupionych w strefie wolnocłowej na lotnisku, kluczy do mieszkań, zapalniczek, nietypowego obuwia, środków żywnościowych, itp. przy braku depozytu skutkujący kradzieżą większości z tych przedmiotów z trawnika pod stadionem, gdy ich właściciele byli na trybunach rozpoczynamy nową akcję. Zdajemy sobie sprawę z ciężkiej sytuacji obywateli Rumunii, dlatego przed nadchodzącym meczem zostanie przeprowadzona zbiórka darów. Zbiórka rzeczy najpotrzebniejszych a zarazem, jak nauczył nas wyjazd do Bukaresztu, najpopularniejszych wśród mieszkańców tego kraju.

W specjalnie wyznaczonych punktach będziemy prowadzili zbiórkę :
- drobnych monet
- zapalniczek
- czerstwego pieczywa
- kosmetyków
- starego, używanego obuwia itp.

Wszystkie zebrane dary będą odpowiednio podzielone i rozdysponowane pomiędzy działaczy klubu z Bukaresztu oraz zostaną one wysłane do rumuńskiej policji oraz firmy ochroniarskiej "zabezpieczającej" mecz pomiędzy Rapidem a Legią Warszawa"

:lool:
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 28.10.2011 21:35

Gratulacje dla Ślaska za wygraną na inaugurację nowego stadionu, choc sam mecz i oprawa (doping) mnie nie powaliły - liczyłem na więcej :roll:
Jacek 206
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 28.10.2011 22:48

witpol napisał(a):Gratulacje dla Ślaska za wygraną na inaugurację nowego stadionu, choc sam mecz i oprawa (doping) mnie nie powaliły - liczyłem na więcej :roll:

Dziękujemy , może nie było dodatkowych efektów specjalnych, ale doping Kibiców to był non stop, tak się zastanawiałem po co krzesełka jak prawie cały mecz oglądałem na stojąco. Na tym stadionie to już czwarta impreza, także oprawa świetlna i muzyczna była wcześniej. Pozdrawiam. :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.10.2011 22:58

Też byliśmy i nie zauważyłem Was Jacku :wink: :lol:
Mecz cienki, ale obiekt (w środku) imponujący :!:
Pozdrav
Jacek 206
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 28.10.2011 23:08

slapol napisał(a):Też byliśmy i nie zauważyłem Was Jacku :wink: :lol:
Mecz cienki, ale obiekt (w środku) imponujący :!:
Pozdrav

Cześć Sławku, przy tylu kibicach 42771 trudno się znaleźć. :wink: :lol:
Pozdrawiamy Was serdecznie Ania i Jacek. :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.10.2011 15:43

Jacek 206 napisał(a): przy tylu kibicach 42771

Pierwszy i ostatni raz 8) 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.10.2011 16:27

Bocian napisał(a):
Jacek 206 napisał(a): przy tylu kibicach 42771

Pierwszy i ostatni raz 8) 8)

To i tak o 10 000 więcej niż w Wawie 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.10.2011 16:34

witpol napisał(a):Gratulacje dla Ślaska za wygraną na inaugurację nowego stadionu, choc sam mecz i oprawa (doping) mnie nie powaliły - liczyłem na więcej :roll:

Kliknij Tu i potem w play w kilku miejscach...trochę atmosfery widać i słychać :wink: :lol:
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 29.10.2011 20:30

Zobaczymy, czy kibice wytrwają w dopingu i frekwencji przy następnych spotkaniach :?: :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.10.2011 12:33

witpol napisał(a):Zobaczymy, czy kibice wytrwają w dopingu i frekwencji przy następnych spotkaniach :?: :roll:

W tym roku we Wrocku będzie jeszcze tylko jeden mecz (z Wisłą), na pewno frekwencja będzie duża, w przyszłym roku...zobaczymy (nawet jak spadnie o połowę, to i tak będzie dwukrotnie większa niż na Oporowskiej :wink: )
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 30.10.2011 14:04

Kiepura jakoś tak zamilkł......
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.10.2011 14:28

realista2 napisał(a):Kiepura jakoś tak zamilkł......

Pewnie górali już nie lubi... :wink: :?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.10.2011 14:30

slapol napisał(a):

Kumplu, ale mecz siara :) Dobrze, że Radek u mnie był i mieliśmy granatową Finkę, bo bez tego to by nie przeszło :):)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.10.2011 14:42

Bocian napisał(a):
slapol napisał(a):

Kumplu, ale mecz siara :) Dobrze, że Radek u mnie był i mieliśmy granatową Finkę, bo bez tego to by nie przeszło :):)

Jeśli o naszym meczu mówisz (a nie Wisły) to jest zgoda - mecz był cienki (wyżej to napisałem) tzn. do dupy... :o
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.10.2011 14:48

Bocian napisał(a):...Dobrze, że Radek u mnie był i mieliśmy granatową Finkę, bo bez tego to by nie przeszło :):)

Za godzinkę weźcie ze dwie "Strawberry", bo teraz mi pasuje by Lech puknął Legię :wink: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone