slapol napisał(a):Bocian napisał(a):...Dobrze, że Radek u mnie był i mieliśmy granatową Finkę, bo bez tego to by nie przeszło:)
Za godzinkę weźcie ze dwie "Strawberry", bo teraz mi pasuje by Lech puknął Legię![]()
Pojechali na żywo
slapol napisał(a):Bocian napisał(a):...Dobrze, że Radek u mnie był i mieliśmy granatową Finkę, bo bez tego to by nie przeszło:)
Za godzinkę weźcie ze dwie "Strawberry", bo teraz mi pasuje by Lech puknął Legię![]()
.png)
realista2 napisał(a):Kiepura jakoś tak zamilkł......
slapol napisał(a):witpol napisał(a):Zobaczymy, czy kibice wytrwają w dopingu i frekwencji przy następnych spotkaniach![]()
W tym roku we Wrocku będzie jeszcze tylko jeden mecz (z Wisłą), na pewno frekwencja będzie duża, w przyszłym roku...zobaczymy (nawet jak spadnie o połowę, to i tak będzie dwukrotnie większa niż na Oporowskiej)
.png)
Sven napisał(a):
aha i naprawdę to fajne uczucie jak wbijasz się na sektor a 30 tys ludzi śpiewa "do nienawiści..........." fajne te ich ciśnienie na Legię
.png)
.png)
.png)
.png)
Sven napisał(a):a śpiewasz " do nienawiści..."?
.png)
Maciej napisał(a):CHoć ja ciśnienia nie mam, tak szczerze i po cichu powiem że dużo bardziej Wisły nie lubię![]()
.png)