Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 30.10.2011 14:50

slapol napisał(a):
Bocian napisał(a):...Dobrze, że Radek u mnie był i mieliśmy granatową Finkę, bo bez tego to by nie przeszło :):)

Za godzinkę weźcie ze dwie "Strawberry", bo teraz mi pasuje by Lech puknął Legię :wink: :lol:

Pojechali na żywo :) Sam to przeca nie będę oglądał :)
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 30.10.2011 15:16

slapol napisał(a):Za godzinkę weźcie ze dwie "Strawberry", bo teraz mi pasuje by Lech puknął Legię :wink: :lol:

Życzenia, to tylko pobożne życzenia. Ljuboja już szykuje miejsce na poznańskie skalpy.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 30.10.2011 20:08

realista2 napisał(a):Kiepura jakoś tak zamilkł......

A tam od razu zamilkł :D

Przeca po pijaku pisać nie będe. Przetrzeżwieć się trza było. Bo po wczorajszym meczu to mi w barku ze szkła tylko półki zostały :roll:

A Bielsko-Bialszczan lubię, to jedno z bliższych mi miast. Ale oni takie przyszywane górale są :D
Tylko to Podbeskidzie :twisted:

A mówiłem, że w Poznaniu łatwo nie będzie. Ale mecz dobry.

slapol napisał(a):
witpol napisał(a):Zobaczymy, czy kibice wytrwają w dopingu i frekwencji przy następnych spotkaniach :?: :roll:

W tym roku we Wrocku będzie jeszcze tylko jeden mecz (z Wisłą), na pewno frekwencja będzie duża, w przyszłym roku...zobaczymy (nawet jak spadnie o połowę, to i tak będzie dwukrotnie większa niż na Oporowskiej :wink: )

No proszę, Slapol na meczu. :D

Frekwencję mam zamiar Ci poprawić (na tym jednym meczu oczywista).

A teraz idę poleżeć. Mam kaca spiralnego. Kac mojego kaca ma kaca. wiem, stare ale adekwatne
dubaj
Croentuzjasta

Postnapisał(a) dubaj » 30.10.2011 21:09

Sven napisał(a):
aha i naprawdę to fajne uczucie jak wbijasz się na sektor a 30 tys ludzi śpiewa "do nienawiści..........." fajne te ich ciśnienie na Legię

Jak przez 40 lat jest się ulubieńcem komunistycznej władzy
(w 1938 rozwiązano sekcję piłki nożnej w Legii i dopiero władza ludowa wróciła ją do chlubnej tradycji- tak tak..gdyby nie komuniści to by Legii nie było), zabiera się latami wyróżniających się piłkarzy do wojska siłą....
to i brak sympatii został.
Obecnie bez zmiany z namaszczeniem władzuni, dostaje się gratis 500 milionów, w jakiejś tam części też z moich podatków, na nowiutki stadion, do tego oficjalnie już media... tvny, n czy onety... doznają spazmów rozkoszy po każdym meczu...

wiesz... jakby Ci to wytłumaczyć...

nie lubi się Legii jak cwanego pupilka szefa w pracy, co to przy nim siedzi. Oficjalnie to niezależny pracownik i się nawet kłóci z szefem... a tak naprawdę to taki przydupas, skarżący się ochronie w firmie, który dzięki temu, dzięki załatwianym wyjazdom, dzięki premiom, dzięki przywilejom, promuje się w firmie jako najlepszy i najbardziej mniamniuśny pracownik.

Takich nikt w firmie nie lubi.

Cała tajemnica - to tak oczywiste, że nie ma się czym podniecać, że ten podlizus jest powszechnie niemal wszędzie, delikatnie mówiąc, nielubiany.
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 31.10.2011 07:26

Dubaj, obwieszczanie wszem i wobec, że się ma kompleksy to słaby pomysł. Podobnie jak wyszukiwanie na siłę wydumanego sprawcy własnych niepowodzeń. Nic tak nie boli jak niesprawiedliwe oceny. Zapewne nie raz słyszałeś jak śpiewano ".............cala Polska was.........". Miło Ci było?
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 31.10.2011 07:56

Dubaj ten hołubiony przez władze klub przez 40 lat zdobył 4 MP, Górnik w tym czasie 14 a Widzew 2. Więc jakoś nie był tak dopieszczany jak to się mówi i pisze.
Odnośnie obecnego układu jak zapewne wiesz cześć kibiców Legii protestowała przeciwko budowie stadionu z kasy państwowej a znaczna część kibiców na temat tvn i onetu ma jednoznaczne zdanie.

Jeśli natomiast wywołałeś temat komunistów dzięki którym klub istnieje to ja się tylko zapytam:
Jakiego klubu wniosek o rejestrację podpisywał carski gubernator?
Jaki klub trochę później założyli komuniści z PPS ?
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 31.10.2011 11:14

realista2 napisał(a):Dubaj, obwieszczanie wszem i wobec, że się ma kompleksy to słaby pomysł.

8O

W sumie nie moja broszka, ale kibic Widzewa mający mieć kompleksy wobec Legii ? Lekko się zdumiałem.
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 31.10.2011 14:40

Kiepura napisał(a):.... ale kibic Widzewa mający mieć kompleksy wobec Legii ? Lekko się zdumiałem.

Powodów do zakompleksienia nie ma żadnych, ale kompleksy ma. Czarno na białym wynika to z jego postu.
Maciej
Cromaniak

Postnapisał(a) Maciej » 31.10.2011 15:43

Kiepura, Oni /Legionisci/ na każdą pojechankę /zasłużoną czy nie/ ZAWSZE ale to ZAWSZE rzucają tekst że masz kompleksy :twisted:
Narcyzm w czystej postaci :wink: Celuje w tym podwarszawie albo tzw słoiki. Się z Białej Podlaskiej czy innnych Siedlec do miasta z wieżowcami przyjechało to zaraz 20 cm wzrostu co poniektórym przybyło i muskuły napięte :lol:
Czerwonych nie lubię ale zgadzam się z Dubajem :twisted:
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 31.10.2011 18:34

a śpiewasz " do nienawiści..." :lol: ?
że dopytam - w czym Dubaj ma rację ?
i chyba temat pochodzenia klubu pominiemy tym razem :wink:
Maciej
Cromaniak

Postnapisał(a) Maciej » 31.10.2011 18:43

Sven napisał(a):a śpiewasz " do nienawiści..." :lol: ?

Nie mam zwyczaju zajmować się specjalnie przeciwnikiem podczas meczu ;)

Ma rację co do genezy niechęci do Was.
Nie chce mi się rozwijać tematu ale argumenty że mieliście tylko 4 mistrzostwa za komuny a Górnik 14 to wiesz co ? ;)
Na tym GŚląsku kasa była, rozrywek i pokus mniej to zapierda***li ;) A jak Wy ściągaliście na "służbę" grajków z prowincji to mimo że dobrzy byli to wielu rozmywało się w morzu wódy i rozrywek.
U nas w latach 80-ych Was znienawidzono za Okońskiego, Wy nas za 93 rok i tak jakoś się ta miłość toczy ;)
CHoć ja ciśnienia nie mam, tak szczerze i po cichu powiem że dużo bardziej Wisły nie lubię ;) :lol:
Wybaczysz ? :D
PozdraV
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 31.10.2011 19:17

Maciej napisał(a):CHoć ja ciśnienia nie mam, tak szczerze i po cichu powiem że dużo bardziej Wisły nie lubię ;) :lol:

Jakieś kompleksy czy cuś ? :lool:

Wiem, wiem, nie musisz odpowiadać. GTS, oświetlenie, Kmiecik, Żur, itd. znam to na pamięć :lol:

Odpowiem tradycyjnie. I my Was też :D

Co do kompleksów to trochę warszawskich wpisuje się u nas na forumie, jakoś o naszych kompleksach nie piszą (no może czasem, ale to bardzo czasem). No ale sam przyznasz, głupie by to z ich strony było. :D
Ale gdzie indziej... Wierze Ci na słowo :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2011 19:30

Chłopaki :!:
Zakładając ten wątek (gdy poprzedni po kłótniach wypieprzono z forum), miałem nadzieję pogadać o Pucharach 2011...ale też o piłce ligowej i reprezentacyjnej (niejako udało się "przemycić" temat piłki nożnej :) ).
Myślę, że powolutku temat zmierza w wiadomą stronę....Wyborcza, GTS, CWKS, TVN ... :roll:
Dajcie pokój :wink: , pogadajmy kto zagrał nieźle, a kto do d...y. Na pewno da się też pożartować, ale nie powielajmy tematów, w których i tak nikt nikogo nie przekona, a efektem końcowym będzie zadyma :?
Pozdrav
Maciej
Cromaniak

Postnapisał(a) Maciej » 31.10.2011 19:33

Slapol, bez nerw, spinki żadnej nie ma, przynajmniej u mnie. Tylko proszę nie zmuszaj mnie do analizy występów Śląska :lool: :wink:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 31.10.2011 19:41

Potwierdzam, Slapol jaka zadyma? Pełny luzik. :D

A poprzedni temat zamknięto, bo tam sie mody skompromitowały i tyle. Tu się nie wpisują, jest szansa na trwanie. :D

I jak Maciej, proszę nie zmuszaj mnie do analizy gry...

Wisły. :D

Jeżeli oczywiście nie chcesz pogorszenia stanu mojego zdrowia. :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone